Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

winia grazus kvietkelis bigsmile.gif

pavoge mano dmc762 siuliukus, negali pabaigt kudikio
gal kas matetvagiuser posted image dar vakar turejau siuliukus, nakti peliuke brazdinos, gal nukniso? cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liudnute: 22 rugsėjo 2007 - 16:04
Radau Sreko nuoroda gal kam prireiks 4u.gif
http://photofile.ru/.../#mainImageLink
Atsakyti
QUOTE(Violetaj @ 2007 09 22, 17:19)
Radau Sreko nuoroda gal kam prireiks  4u.gif

kokia superinė nuoroda bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif fantastika kiek grožio, o ir schemutės nesunkios, turėtų lengvai ir greitai siuvinėtis thumbup.gif
Atsakyti
Matelyk, čia biškį ne į temą, bet aš albumėlyje tavo mezginius mačiau. labai gražiai mezgi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 22, 18:06)
Matelyk, čia biškį ne į temą, bet aš albumėlyje tavo mezginius mačiau. labai gražiai mezgi. wub.gif

dėkui labai 4u.gif kažkaip paskutiniu metu labai užmirštas mezgimas blush2.gif
nagai niežti vis ką nors naujo išbandyti, o laiko nėr doh.gif
ta proga kad nepamiršti virbalų valdymo šiand pradėjau vaikui liemenę megzti rolleyes.gif vistik žiema artėja, reikia ruoštis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetaj @ 2007 09 22, 18:19)
Radau Sreko nuoroda gal kam prireiks  4u.gif

thumbup.gif tikrai grazus paveiksliukai,butinai teks koki is senosios animacijos issisiuvineti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 09 22, 18:34)
dėkui labai  4u.gif kažkaip paskutiniu metu labai užmirštas mezgimas  blush2.gif
nagai niežti vis ką nors naujo išbandyti, o laiko nėr  doh.gif
ta proga kad nepamiršti virbalų valdymo šiand pradėjau vaikui liemenę megzti  rolleyes.gif  vistik žiema artėja, reikia ruoštis  biggrin.gif

pas mane irgi paskutiniu metu mezgimas užmirštas, nes pasinėriau į siuvinėjimą. Bet jau norisi ką nors ir pamegzti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 22, 18:39)
pas mane irgi paskutiniu metu mezgimas užmirštas, nes pasinėriau į siuvinėjimą. Bet jau norisi ką nors ir pamegzti. ax.gif

mano MP visai užmestas doh.gif blush2.gif išsiuvinėjau vieną lapą ir išėjau į swap'ą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 09 22, 18:44)
mano MP visai užmestas  doh.gif  blush2.gif išsiuvinėjau vieną lapą ir išėjau į swap'ą  lotuliukas.gif

aš dabar narcizus siuvinėju. O tos spalvotosios mergelės vis dar nepabaigiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif nors jau visai nebedaug liko.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 22, 18:47)
aš dabar narcizus siuvinėju. O tos spalvotosios mergelės vis dar nepabaigiau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif nors jau visai nebedaug liko.

tokio gražaus darbo nepabaigi nono.gif gražus jis man baisiai rolleyes.gif

ale būna dienų lyg tyčia kai nieko nenori ir prisiverst negali cool.gif tai taip ir su darbais, žinau ką tai reiškia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2007 09 22, 18:53)
tokio gražaus darbo nepabaigi  nono.gif  gražus jis man baisiai  rolleyes.gif

ale būna dienų lyg tyčia kai nieko nenori ir prisiverst negali cool.gif tai taip ir su darbais, žinau ką tai reiškia irnesakyk.gif

pati save graužiu, kad nepabaigiu, nes visai nedaug beliko - tik apie akis išsiuvinėt šiek tiek ir backstitch'as akių. Bet atsispausdintoj schemoj man neaišku buvo, kur ten kokios spalvos, nes per backstitch'o linijas nelabai kas matėsi. Tai reiks prie kompiuterio pasiuvinėt.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 22, 18:56)
pati save graužiu, kad nepabaigiu, nes visai nedaug beliko - tik apie akis išsiuvinėt šiek tiek ir backstitch'as akių. Bet atsispausdintoj schemoj man neaišku buvo, kur ten kokios spalvos, nes per backstitch'o linijas nelabai kas matėsi. Tai reiks prie kompiuterio pasiuvinėt.

labai lauksim pabaigtuvių rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti