Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Matelyk @ 2007 09 22, 19:19)
labai lauksim pabaigtuvių  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

pažadu, kad jos bus šiais metais. rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kuri iš jūsų turit ar matėt kur šią schemą:

user posted image

mastau.gif
Atsakyti
Turiu pas save žurnale. Pritaikiusi laiką nuskenuosiu ir atsiųsiu arba atrasiu ineto platybėse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2007 09 22, 22:17)
Turiu pas save žurnale. Pritaikiusi laiką nuskenuosiu ir atsiųsiu arba atrasiu ineto platybėse  biggrin.gif

Ačiū. 4u.gif Šūktelk, kai jau turėsi. Parašysiu e-mail'ą. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, as cia nauja bigsmile.gif , bet ir as noriu pasirodyti su savo baigtu darbeliu blush2.gif , o kiti dar vis gamyboje lotuliukas.gif
Na, bet kaip daugelis sako, baigsiu siais metais, bet as nepazadu doh.gif
user posted image
Atsakyti
blaxtiena, oho bigsmile.gif jei visos naujokės su tokiais darbeliais pradės rodytis, tai pulsiu į depresiją tuoj lotuliukas.gif
Labai gražus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 09 21, 20:50)
Galvoju, o koks pasirinkimas tų spalvų?
Man labai gražu natūrali lino spalva smile.gif bet gal reikėtų bandyti dėti siūlus ant lino ir žiūrėti, ant kurio gražiausiai žiūrisi?
Nu g.gif .. Pirkau gelsvą su blizgučiais Aidą-specialiai angeliukui, krikštynų paveikslėliui savo mergytėm. Vakar jau buvau pasišovus rėmint-nu nekyla rankos. Net jum parodyt nenoriu. Nu negražu man. O pardėj kelis kartus siūlus perdėjau, ir taip, ir kitaip visai gražu buvo doh.gif

Šiandien krikštynas pupušėlio savo apturėjom... Ech, kaip gražu buvo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 22, 12:51)
blaxtiena, oho bigsmile.gif jei visos naujokės su tokiais darbeliais pradės rodytis, tai pulsiu į depresiją tuoj lotuliukas.gif
Labai gražus darbelis thumbup.gif

Ui, as naujoke temeleje, bet pradejau siuvineti nuo kriauses rodosi, dar dabar pas tevelius kabo virtuveje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2007 09 22, 22:42)
Sveikutes, as cia nauja bigsmile.gif , bet ir as noriu pasirodyti su savo baigtu darbeliu blush2.gif , o kiti dar vis gamyboje lotuliukas.gif
Na, bet kaip daugelis sako, baigsiu siais metais, bet as nepazadu doh.gif

Vaaaaaaaaaaaaaau.... jau kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
blaxtiena wub.gif wub.gif wub.gif nuostabu, man labai rėmėlis patiko. Labai dera
Zuikiniauskiene čia paieškomos lelijos http://photofile.ru/...2911065/?page=3
Atsakyti
saliuky, ačiū tau labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 23, 00:11)
saliuky, ačiū tau 4u.gif

yahoo.gif friends.gif
Atsakyti