Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo skausmai.

Pirmas gimdymas ziauriai skausmingas su samones atsijungimu y pati gala,o su antru nusprendziau taip nesikankint ir emiau epidura ir teisingai padariau nes akusere sake pagal skale saremiu sitie dar stipresni buvo nei pirmo gimdymo,tai buciau nuskridus turbut y menuli doh.gif (ta pati akusere prieme abu mano vaikus smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 07 08, 21:02)
Gimdziau naturaliai. Nusiteikus buvau istverti viska, nerekti ir kentet dantis sukandus... Taigi finalas toks - rekiau kaip skerdziama, maldavau vaistu, o per pati pika rekiau, kad noriu cezario (Juokesi akusere paskui, kad viena minute rekiu "Pjaukit", o kita jau "Kur tas saremis?!" smile.gif

Sarkele, labai linksmai papasakojai biggrin.gif , juokiausi iki ašarų lotuliukas.gif , nors man pačiai sunkus gimdymas, bet tiesiog neturėjau jėgų reikalauti cezario ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2009 07 12, 01:21)
Ziuriu, jusu postas labai primena manaji (rasiau 1psl. atgal) lotuliukas.gif  As irgi buvau nusiteikusi viska istverti, bet.. doh.gif

Tai vat, kad atrodo istversi bele ka - juk tavo vaikas gimsta!!! Bet prasmingumas proceso isgaruoja nuo kokiu 6 cm smile.gif Nors antra manau gimdysiu naturaliai... ax.gif

QUOTE(Laurisimo @ 2009 07 14, 23:01)
Sarkele, labai linksmai papasakojai biggrin.gif , juokiausi iki ašarų lotuliukas.gif , nors man pačiai sunkus gimdymas, bet tiesiog neturėjau jėgų reikalauti cezario ax.gif

smile.gif Ir paciai dabar juokas ima. O is karto po gimdymo taip nesmagu buvo... turbut visas skyrius girdejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarkele_87 @ 2009 07 15, 14:10)
Tai vat, kad atrodo istversi bele ka - juk tavo vaikas gimsta!!! Bet prasmingumas proceso isgaruoja nuo kokiu 6 cm smile.gif Nors antra manau gimdysiu naturaliai... ax.gif smile.gif

o tu drąsi, aš tai jau nusiteikusi antrą tik su apidūru blush2.gif
Atsakyti
man skaudejo jau kai 2cm buwo atsiwere negalejau nei gulet... prasiau nuskausmint jai nenuskausmintu buciau mirus turbut ten biggrin.gif o daktarai sako tu turbut meluoji kad tau skauda juk dar tik 2 cm g.gif o as jau kamawausi...
Atsakyti
QUOTE(Laurisimo @ 2009 07 15, 20:07)
o tu drąsi, aš tai jau nusiteikusi antrą tik su apidūru  blush2.gif

Tai kad kiek zinau epiduras letina gimdymo veikla, tai jei imanoma istverti skausma - manau neverta stabdyt... Na bet cia tik mano nuomone (salygota adatu baimes biggrin.gif ), juk is kitos puses - uz naturalu gimdyma nieks medalio neduoda smile.gif O galetu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gabrizacka @ 2009 07 15, 22:27)
man skaudejo jau kai 2cm buwo atsiwere negalejau nei gulet... prasiau nuskausmint jai nenuskausmintu buciau mirus turbut ten  biggrin.gif o daktarai sako tu turbut meluoji kad tau skauda juk dar tik 2 cm  g.gif  o as jau kamawausi...

Tai pas tave turbut tas vadinamas skausmo slenkstis zemas... Manes gydytoja irgi is karto klause kaip gimdysiu (ta prasme su nejautra ar ne), tai kai pasakiau, kad noriu naturaliai - klause ar skausmingos menesines (o pas mane jos skausmingos tai tikrai - be Ibumetino niekaip), tai sake, kad imciau nuskausminima, nes jei skauda per menesines - reiskia zemas skausmo slenkstis...
O as tada atsimenu vyrui bambejau "Zemas slenkstis, zemas slenksti - ka ji senmerge supranta, as ir cezari be narkozes istversiu del vaiko savo" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jau turbut buvo uztemimas prasidejes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizacka @ 2009 07 15, 22:27)
man skaudejo jau kai 2cm buwo atsiwere negalejau nei gulet... prasiau nuskausmint jai nenuskausmintu buciau mirus turbut ten  biggrin.gif o daktarai sako tu turbut meluoji kad tau skauda juk dar tik 2 cm  g.gif  o as jau kamawausi...

nu ir man tas pats buvo man buvo jau 3 cm, jau skaudėjo bet iškenčiamai, nu 6 cm, tai jau miriau žemėn, o daktarai aiškina, man kad tiek nevaidinčiau, negali tiek jau ir skaudėti blink.gif schmoll.gif va dėl to tai labai nervas ėmė gun_bandana.gif
Atsakyti
oi kaip pakenciami,tik reikia nusiteikimo
Atsakyti
Gimdziau su skatinamaisiais (tabletytes paprastiems- nuo skrandzio skausmo, nesciosioms- sukeliantys saremius). Del to ir gimdymas palyginus ne toks ilgas buvo (nors man ilgesnis uz visa mano gyvenima atrode), bet uztat skausmelis- tai ohoho!

Kai kurios sako, kad nusiteikimo reikia thumbup.gif Psss... As buvau blogiausiam nusiteikus, bet kad tukstanti kartu blogiau bus, to net baisiausiam kosmare negalejau isivaizduot bijau.gif Skatinanciuju sukelti saremiai praktiskai be jokios izangos buvo- kai prasidejo, tai prasidejo blink.gif Praktiskai be jokiu pertrauku: as dar nespeju po vieno atsigaut, o jau kitas arteja doh.gif Agniulytes pasakojimas labai manaji gimdyma primena: klykiau baisiau uz policijos sirena (niekada negalvojau, kad del to turetu but pries kazka geda, o ir siaip gimdymo metu i viska nusisvilpt buvo), skausmas- zodziais nenusakomas, viska is vidaus draske, jauciausi kaip siaubo filme, kur auka po gabaliuka mesinejama... Vienu metu net samone buvo dingus, nebesupratau, kur esu ir kas isvis vyksta. O dar kai ir stumimui laikas atejo, tai galvojau, kad mano dienos tikrai suskaiciuotos, draskiausi kaip laukine, akusere ir mano vyras net kojas turejo prispaust, nes as vis bandziau jas suglaust ir rankomis nesamoningai grust kazka i vidu (va tada jauciausi kaip kaledine idaryta zasis...).

Dabar dar tik truputi daugiau nei 2 savaites, kai turiu savo mazaji Noju, ir, nors gimdymas baisesnis uz visus skausmus kartu sudejus buvo, galiu pasakyt, kad visa tai apsimokejo thumbup.gif Nes geresnio atlygio uz tai tikrai negali but! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMorkyte @ 2009 07 22, 04:16)
Gimdziau su skatinamaisiais (tabletytes paprastiems- nuo skrandzio skausmo, nesciosioms- sukeliantys saremius). Del to ir gimdymas palyginus ne toks ilgas buvo (nors man ilgesnis uz visa mano gyvenima atrode), bet uztat skausmelis- tai ohoho!

Kai kurios sako, kad nusiteikimo reikia  thumbup.gif  Psss... As buvau blogiausiam nusiteikus, bet kad tukstanti kartu blogiau bus, to net baisiausiam kosmare negalejau isivaizduot  bijau.gif Skatinanciuju sukelti saremiai praktiskai be jokios izangos buvo- kai prasidejo, tai prasidejo  blink.gif  Praktiskai be jokiu pertrauku: as dar nespeju po vieno atsigaut, o jau kitas arteja  doh.gif  Agniulytes pasakojimas labai manaji gimdyma primena: klykiau baisiau uz policijos sirena (niekada negalvojau, kad del to turetu but pries kazka geda, o ir siaip gimdymo metu i viska nusisvilpt buvo), skausmas- zodziais nenusakomas, viska is vidaus draske, jauciausi kaip siaubo filme, kur auka po gabaliuka mesinejama... Vienu metu net samone buvo dingus, nebesupratau, kur esu ir kas isvis vyksta. O dar kai ir stumimui laikas atejo, tai galvojau, kad mano dienos tikrai suskaiciuotos, draskiausi kaip laukine, akusere ir mano vyras net kojas turejo prispaust, nes as vis bandziau jas suglaust ir rankomis nesamoningai grust kazka i vidu (va tada jauciausi kaip kaledine idaryta zasis...).

Dabar dar tik truputi daugiau nei 2 savaites, kai turiu savo mazaji Noju, ir, nors gimdymas baisesnis uz visus skausmus kartu sudejus buvo, galiu pasakyt, kad visa tai apsimokejo  thumbup.gif  Nes geresnio atlygio uz tai tikrai negali but! wub.gif

Va va, kai skatina, tai ne tas pats kai gimdai pati. Man pirmą vaiką skatino. Tai labai panašiai jaučiausi, tik aš nerėkiau, o kalbėjau kalbėjau, daug daug. Po to kai vyras papasakojo, ką kalbėjau, tai tik tada buvo šiek tiek gėda, ką apie mane pagalvojo gydytojai. Bet tuo metu apie nieką negalvoji. Nors skausmas tai nenusakomas.
Atsakyti
galvojau bus zymiai skaudziau....o skausmas buvo visai pakenciamas 4u.gif nebijociau antra karta gimdyti smile.gif
Atsakyti
As manau, kad fizinis skausmas yra iskenciamas, bet vat sirdies skausmo neiskesciau. Juk svarbiausia kad sveikas vaikas. Gimdziau 8 valandas, skausmas tikrai nerealus, bet atsipalaiduodavau, kai uzeidavo skausmai, arba pradedavau makaluot kojom smile.gif Ir lengviau, ir juokas eme smile.gif
Visada reikia galvoti: bus dar saudziau.
Atsakyti