Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo skausmai.

As tikriausiai esu viena is tu laiminguju, kurioms protas netemo is skausmo. ax.gif Kai gimdziau sunu vis "laukiau" to nepakeliamo skausmo, bet jis taip ir neatejo rolleyes.gif O su dukryte tai tik paskutiniai du saremiai buvo rimtesni, visu kitu metu su vyru juokavom mirksiukas.gif Apie joki nuskausminima net nepagalvojau, nes tai ka jutau nebuvo taip skausminga. biggrin.gif Man inkstu uzdegimas ir trukes apendiksas buvo skausmingesni unsure.gif nei gimdymai 4u.gif
Atsakyti
to miix - fantastika....
Atsakyti
Kiek girdejau draugiu pasakojimu, jog tas gimdymo skausmas yra baisus, tad kai atejo man laikas gimdyti vis laukiau to nepakenciamo skausmo, o jis vis neateidavo ir neateidavo, taip per 15 h ir pagimdziau savo dukryte, beje irgi be jiokio nuskausminamojo ir dar net neplysau ir kirpti neteko(kirpimo turbut labaiusiai ir bijojau)4u.gif . tai jei kiti gymdymai butu tokie pat lengvi tai gymdyciau ir gimdyciau tuos vaikucius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweet Dream*: 07 spalio 2009 - 17:52
Jau daugiau nei 3 menesiai po gimdymo praejo. Kazkokie dvigubi jausmai apima, prisiminus ta diena: dziaugsmas ir euforija, nes pamaciau savo ilgai laukta angela, ir baime, skausmas ir panika, nes tokiu skausmu gyvenime nebuvau patyrusi (gimdyma jau 16ame psl aprasiau). Per TV ar kur kitur pamacius gimdyma vis apsiverkiu, matyt po gimdymo organizmas kazkokiu "emocingu" hormoniu per daug isskyre, kad dar turbut porai metu i prieki uzteks blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Man tai sąrėmių metu atrodė, kad nugara per pusę lūžta. Gal panašiai narkomanams lomės būna, kai kaulus "laužo" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doti: 12 spalio 2009 - 22:22
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 07, 19:48)
Kiek girdejau draugiu pasakojimu, jog tas gimdymo skausmas yra baisus, tad kai atejo man laikas gimdyti vis laukiau to nepakenciamo skausmo, o jis vis neateidavo ir neateidavo,  taip per 15 h ir pagimdziau savo dukryte, beje irgi be jiokio nuskausminamojo  ir dar net neplysau ir kirpti neteko(kirpimo turbut labaiusiai ir bijojau)4u.gif  . tai jei kiti gymdymai butu tokie pat lengvi tai gymdyciau ir gimdyciau tuos vaikucius lotuliukas.gif

Pavydziu mamytem,kurios taip lengvai pagimdo.Su pirmu dar nieko,bet kai antra gimdziau doh.gif galvojau,kad isprotesiu nuo tokiu saremiu kas 1min,kurie tesesi 3.5val .Plysimas ar kirpimas palyginus niekis mirksiukas.gif ..
Dziaugiuosi,kad viskas jau praeityje 4u.gif .
Atsakyti
Kad nekutena - tai faktas smile.gif Tačiau tikrai nėra nieko nepakeliamo. Tikrai labai bijojau, tačiau, kai padėjo mergytę ant pilvo, jokio skausmelio nebejutau ir net neatsiminiau ... Gimdymo skausmai - tai tikrai ne tai, ko reikėtų bijoti smile.gif Man po gimdymo dar reikėjo ištverti placentos atkabinimą, ją rankomis ištraukė gabalais, nes pati neatsikabino. Va čia tai skausmas doh.gif
Atsakyti
Baisiausia yra saremiai, kurie vienas po kito ir stiprus, ypac pries gala. Pats stumimas man nebuvo skausmingas ir nieko nejutau, kai plyso. kai lelius iskrito, tik tada paklausiau ar man kirpo, ar plyso biggrin.gif
siuvo su vietiniu nuskausminimu, tai neskauda, tik jauti ta nemalonu adatos ir siulo judejimas. O placenta kai istume uzdejus ranka ant pilvo, tai man jau nepatiko. Bet tai irgi ne tai, kad skauda, tiesiog nemalonu. O pries gimdyma idejo kateteri i ranka ir kai jau leliukas gime ir reikejo placenta isstumt, tai suleido vaistu, kad ji atsikabintu.
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 10 16, 10:42)
Kad nekutena - tai faktas  smile.gif Tačiau tikrai nėra nieko nepakeliamo. Tikrai labai bijojau, tačiau, kai padėjo mergytę ant pilvo, jokio skausmelio nebejutau ir net neatsiminiau ... Gimdymo skausmai - tai tikrai ne tai, ko reikėtų bijoti  smile.gif Man po gimdymo dar reikėjo ištverti placentos atkabinimą, ją rankomis ištraukė gabalais, nes pati neatsikabino. Va čia tai skausmas  doh.gif

Tai tu turbut is tu laiminguju, kuriom gimdymas ne toks skausmingas. O as tai pries pirmaji gimdyma labai bijojau... Kai kada nors antra gimdysiu, dar daugiau bijosiu, nes zinosiu, ko laukt bijau.gif Tikiuosi, antrasis nebus toks baisus kaip pirmas... Zinoma, rezultatas viska atperka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2009 10 16, 10:42)
Man po gimdymo dar reikėjo ištverti placentos atkabinimą, ją rankomis ištraukė gabalais, nes pati neatsikabino. Va čia tai skausmas  doh.gif

o siaube, gydytoja buvo turbut kazkokia egzekutore doh.gif blink.gif man taip pat buvo priaugusi placenta, bet gavau pilna narkoze ir nieko nejauciau kaip ja iskrapste. (tiesa pries tai jau buvau pamaitinusi kudikeli priespieniu ir buvo ramu) gydytoja pati pasake, kad tai bus skausminga del to ir gavau narkoze. o cia negana to kad istverei gimdyma tai dar pakankina lupant placenta..i galva nesutelpa blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 25 spalio 2009 - 10:15
na, sąrėmių skausmai iki paskutinių centimetrų buvo pakeliami, per paskutinius tai jau dainavau pilna burna (tiesa, atsiminiau tik vieną dainą, kurią kažkada dainavome mokyklos chore, pakankamai pokvailė, apie keliaujančius medžius), o sunkiausia ir skaudžiausia tai buvo stūmimo sąrėmiai, kada jau nebedainavau blink.gif kai siuvo, tai tik šiaip nemalonus jausmas. viena mamytė sakė, kad iš karto pamiršo visus skausmus, kai tik padėjo jai vaikiuką ant krūtinės, nu aš tai tikrai nepamiršau... palaimintos visos, kurios pagimdo su mažais skausmais, visoms to ir linkiu smile.gif
Atsakyti
tikiuosi nėštukes čia neskaito doh.gif
Atsakyti