Buna, as dvi be skausmo gimdziau.
QUOTE(indica @ 2010 12 30, 22:02)
Siaip turiu viena pazistama, kuri turi du vaikus ir sakosi visai nejutusi anei menkucio saremiu skausmelio ir tiesiog atsitiktinumu deka nepagimde namie
vo-vo. Man po pirmo gimdymo buvo toks sokas (gerai kad ligoninej gulejau ir per eilini kasvakarini tonu rasyma man ir pranese kad pasirodo gimdau

) kad vis sakiau: "busiu dar nescia prie tonu aparato nuo 35sav prisirysiu ir nieks manes nenuvarys"

Na, su antra irgi isanksto atsiguliau, bet labai didziojosi savimi, kad supratau kad gimdau

Net nezinau kaip supratau, pilvas nuolat ketas pasidare (ne saremiais- suspaudzia- atleidzia) bet tiesiog kietas, o kadangi labai norejau kuo greiciau pagimdyt tai vis meldziausi kad tai butu gimdymas, ir tikrai taip ir buvo. Kai pavyko ikalbet uzrasyt tonus saremiai buvo labai stiprus, kas minute, atsidarymas 6cm, nors buvau apziureta pries 4 val iki to buvo "vienas pirstas, veiklos nera". Labai sesute zvenge, kai skambinau gydytojai pranest kad gimdau ir sakau jai: "atsiprasau, gydytoja klausia kaip daznai man saremiai, ka ten aparatas rode?" Na, sako, dar nebuvo kad gimdyve nezinotu kaip daznai jai saremiai