Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymo skausmai.

QUOTE(Mmarisha @ 2011 01 29, 12:45)
Merginos,nebijokite,jei menesines buvo skausmingos:)As ryzausi gimdyti naturaliai,nes per menesnes apalpdvau nuo skausmo,tai gimdyti nebuvo baisu:)tie saremiai juk uzeina kuriam laikui ir jie pasibaigia,per kelias minutes galima pailsti,paskui vel uzeina:)ne visa laika juk skauda  :)Jeigu liginti su rieduciais ir asfaltu,tai 8  smile.gif

Va man butent tokius dalykus ir norisi isgirsti, nes man menesines labai skausmingos budavo, tai tikiuosi, kad per gimdyma labiau neskaudes smile.gif Siaip dienos metu gimdymo visiskai nebijau, tiesiog zinau, kad reikes ir pagimdysiu, bet buna, kad atsigulu miegoti ir tokia panika apima doh.gif Kazkaip nakti viskas baisiau atrodo biggrin.gif Ir baisiausia atrodo ne skausmas, o kaip reikes kudiki isstumti, imu bijoti, kad neuzteks jegu, suplysiu iki ausu ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 01 29, 11:15)
Va man butent tokius dalykus ir norisi isgirsti, nes man menesines labai skausmingos budavo, tai tikiuosi, kad per gimdyma labiau neskaudes smile.gif Siaip dienos metu gimdymo visiskai nebijau, tiesiog zinau, kad reikes ir pagimdysiu, bet buna, kad atsigulu miegoti ir tokia panika apima doh.gif Kazkaip nakti viskas baisiau atrodo biggrin.gif Ir baisiausia atrodo ne skausmas, o kaip reikes kudiki isstumti, imu bijoti, kad neuzteks jegu, suplysiu iki ausu ir t.t. doh.gif

Jums niekas neleis nei numirti,nei suplysti iki ausu,mane kirpo,nes buciau plysus,paskui suleidzia nuskausminamuosiu ir susiuva,viskas labai paprasta nebijokit...nebus malonu susiutai vaikscioti,bet,viskas praeina ir tai praeis doh.gif
Atsakyti
maziausiai reikia galvoti apie skausma ir negerus dalykus!visam pasauly moterys gimdo, tai nera kazkoks naujas dalykas, vienom sunkiau kitom lengviau...nereikia noreti, kad tokie dziaugsmeliai ateitu i si pasauli labai lengvai!visko visad buna. pries pat mano gimdymo. mano drauge ir kudikelis mire gimd., bet tai nereiskia jog ir man taip turi buti, as apie tai negalvojau, jei jau dievulis suteike tokia laime lauktis vaikelio tai suteiks tokia laime ji tureti ir ant ranku, taip kad nesigasdinkit tai naturalus ir normalus dalykas, sekmes visoms nestuke.gif
Atsakyti
Blin gal aš kokia nesveika esu, nu bet visai nebijau aš to gimdymo, nors ir pirmas, nors ir 31 bus. Gal dėl to kad nuo pat leliaus planavimo buvau įsitikinus kad viskas eisis kaip sviestu patepta: pradžioje buvau įsitikinus kad po pirmo ciklo tikrai pastojau(tik šitas punktas kolkas pasitvirtino :-) ), po to kad lelius bus sveikas, na ir dabar- kad lelius bus berniukas. Žiūrėsim kaip bus toliau.Nusistatymas manau daug ką duoda. Visos draugės mane durnino,kai nesidariau genetinių tyrimų, na bet aš tiesiog šventai tikiu, kad viskas bus gerai. smile.gif
Pakalbėjau čia kaip višta su rožiniais akiniais, na bet būtent tai šiuo metu jaučiuosi.
Visoms bijančioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikutuke: 02 vasario 2011 - 11:24
QUOTE(Mmarisha @ 2011 01 29, 20:45)
Jeigu liginti su rieduciais ir asfaltu,tai 8  smile.gif

aciu labai uz atsakyma flirt.gif Gera zinoti, kad ne 10 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idea fix @ 2011 02 04, 05:24)
aciu labai uz atsakyma  flirt.gif Gera zinoti, kad ne 10 smile.gif

Nebuvau griuvus su rieduciais ant asfalto, tai man kol kas is visu anksciau patirtu skausmu, gimdymo skausmo lygis - 10 smile.gif
Kam menesines labai skausmingos, tai netgi geriau - jus pripratot prie skausmu, ir daug mano pazistamu be epiduro gimde, nes tiesiog joms jo nebereikejo (na iprastas reikalas, kad skauda ir raitytis norisi) tongue.gif

Kai gimdziau pirma vaika, dar nebuvo nei SM, nei visagalio interneto pas mane namie ax.gif Ir niekas manes negasdino, neruose tam skausmui. Uztat iki siol prisimenu savo nuostaba uzejus stipriems saremiams... as net neisivaizdavau kad gali TAIP skaudeti doh.gif Maniau, buciau zinojus, buciau kazkaip pasiruosus unsure.gif
Atsakyti
As pirma karta labai labai bijojau, tiesiog paniskai. Padejo nusiraminti zinojimas, kad gimdysiu su epiduru bigsmile.gif Pagimdziau trys vaikelius, paskutinius du be jokiu nuskausminimu. Nieko tame gimdyme baisaus nera. thumbup.gif Manau baime kelia nezinojimas ir tai naturalu. Siulyciau neskaityti baisiu istoriju apie gimdymus ir nusiteikti pozityviai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Murkutte @ 2011 01 02, 23:50)
nebuna gimdymo be skausmo, tai normalu. Tik vienos moterys kantresne kitos maziau ir fiziologiskai vienoms labiau skauda ,kitoms maziau...bet skausmas yra.

o as prie 5 cm atsidarymo nieko nejauciau. Ir kaip matau is kai kuriu mamyciu pasakojimu, tikrai buna kad tie skausmai ne ka stipresni nei per mmm.
Na kagi, tikiuosi spesiu i ligonine smile.gif namie gimdyt nebijau, tik va masinoj tia visiskai nenoreciau smile.gif planuoju i kita miesta vykt...vistiek gera valanda kelio....
Atsakyti
QUOTE(Murkutte @ 2011 01 02, 23:50)
nebuna gimdymo be skausmo, tai normalu. Tik vienos moterys kantresne kitos maziau ir fiziologiskai vienoms labiau skauda ,kitoms maziau...bet skausmas yra.

Būna tokių gimdymų,retai,bet tai yra normalus reiškinys-idealiu atveju visos gimdydamos turėtų jausti malonumą,o ne skausmus mirksiukas.gif
Atsakyti
Buna, as dvi be skausmo gimdziau.

QUOTE(indica @ 2010 12 30, 22:02)
Siaip turiu viena pazistama, kuri turi du vaikus ir sakosi visai nejutusi anei menkucio saremiu skausmelio ir tiesiog atsitiktinumu deka nepagimde namie biggrin.gif

vo-vo. Man po pirmo gimdymo buvo toks sokas (gerai kad ligoninej gulejau ir per eilini kasvakarini tonu rasyma man ir pranese kad pasirodo gimdau blink.gif ) kad vis sakiau: "busiu dar nescia prie tonu aparato nuo 35sav prisirysiu ir nieks manes nenuvarys" doh.gif Na, su antra irgi isanksto atsiguliau, bet labai didziojosi savimi, kad supratau kad gimdau thumbup.gif biggrin.gif Net nezinau kaip supratau, pilvas nuolat ketas pasidare (ne saremiais- suspaudzia- atleidzia) bet tiesiog kietas, o kadangi labai norejau kuo greiciau pagimdyt tai vis meldziausi kad tai butu gimdymas, ir tikrai taip ir buvo. Kai pavyko ikalbet uzrasyt tonus saremiai buvo labai stiprus, kas minute, atsidarymas 6cm, nors buvau apziureta pries 4 val iki to buvo "vienas pirstas, veiklos nera". Labai sesute zvenge, kai skambinau gydytojai pranest kad gimdau ir sakau jai: "atsiprasau, gydytoja klausia kaip daznai man saremiai, ka ten aparatas rode?" Na, sako, dar nebuvo kad gimdyve nezinotu kaip daznai jai saremiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 10 vasario 2011 - 23:11
per pirma nestuma nuvaziavau i ligonine del nubegusiu vandenu. atsidarymas buvo 6 cm, o as negalejau suprasti man skauda ar ne ax.gif na kai zinai kad turetu skaudeti tai gal kiek ir skauda.valandos begyje skausmas pradejo stipreti ir galiausiai gime sunus. o siaip skausmingu saremiu buvo tikrai ne daug thumbup.gif

su antru gimdymu jau taip nepasiseke, nes paskutine visa valanda jauciau normalius saremius cool.gif

taigi kad visai nejausciau skausmo tai to nebuvo, bet per viena gimdyma jauciau stipru skausma apie 15 min, per kita 1 val. stumimo metu jokio skausmo nejauciau wub.gif
Atsakyti
dieve kaip jums faina, kad tokie nuostabus gimdymai, su pirma dukryte gimdziau 16 val.o saremiai buvo nuo 9 ryto nelabai skausmingi, tvert galiam, i gimdykla nulekiau 16 val.17 val pagulde jau gimdyt ir pagimdziau tik 8.51 ryte, skaudejo nezmoniskai, net nenoriu pagalvot kad ir dabar taip skaudes, mat laukiuos antro ir gimdyt neuzkalnu, net vemiau pora kart is skausmo su pirmaja, brrrrrrrrrrr, bet ka gi padarysi, visteik reikes pagimdyt nestuke.gif doh.gif smile.gif
Atsakyti