Palyginus kaip aš jaučiausi 2 sav po gimdymo, tai man jau buvo geriau dar kelis kartus pagimdyt
Kai manęs klausdavo 'ar nebijai gimdyt' visada sakydavau NE. Psichologiškai buvau labai tvirtai nusiteikus. O jei kas man bandydavo pasakoti kraupių istorijų( juk pas mus taip jos mėgstamos) mandagiai nutildydavau ir sakydavau, kad nenoriu klausytis. Taigi važiavau nusiteikus, kad nebus jokių plyšimų ir karpymų. Vaikutį pranašavo nedidelį, tad ramiai laukiau savo dienos.
Atvažiavus eiliniai apžiūrai nustatė, kad atsidarymas 5 cm ir sąrėmiai, kurių nejutau (tiksliau vos vos sumausdavo pilvą, bet jausdavau kaip kietėja). Taigi laukiau toliau. Kaip ir visom, visas smagumas pasirodė, kai nuleido vandenis

Bet irgi nieko, kentėti galima. Iki kokių 7 cm, dar save kontroliavau, stebėjau sąrėmių aparačiuką, kiek gi tų skaičiukų parodys ( savotiškas azartas

) Arba vyro pastabos- tau tuoj skaudės

Na o tada užsimaniau nuskausminamųjų, gi daugiau kentėti negaliu

Akušerė buvo išėjus, tai kol ji atėjo, tada kol dar daktarės sulaukėm, ir kol ji patikrino

, žodžiu verdiktas- 8 cm, vaistukus pamirštam. Na ką teko iškentėti iki galo. Koks tas skausmas buvo, na užmuškit nepamenu, lyg skaudėjo viską, visą kūną ( vyras sako, kad lb lb man skaudėjo ir jei būtų moteris negimdytų

). Aišku kaip dauguma sakiau numirsiu ir darykit man tą cezarį

Dar pamenu kaip klausiau seselės ar dar ilgai, ji sakė, jei būsiu gera - 1 val (amžinybė). Turbūt buvau labai gera, kad po pusvalandžio daktarė patikrinus sako gimdom

Stumimas man labai ptiko, nes susikoncentruoji į tą procesą ir lyg stumi iš savęs visą skausmą. Deja mačiau kaip ima žirkles, bet tuo metu buvo giliai dzin

. Iš planuotų 3 kg pagimdžiau virš 4 kg

Dabar juokauju, kad gerai, kad nežinojau, jog tokį didžkį gimdau, be būčiau nepagimdžius

Morališkai buvo lengviau galvoti, kad stumiu 3 kg. Skausmas vos tik pagimdai ima ir dingsta. Bent jau man buvo taip keista, kad nė mažiausio maudimo nejaučiu. Nepaisant to, kad dar virš valandos siuvo, viskas vyko sklandžiai ir lengvai.
Bet va porą savaičių po gimdymo, tai čia jau kita istorija