QUOTE(Tigris @ 2011 08 28, 16:21)
na skausmas tikrai galingas... Su menesiniu skausmu ner ka net lygint...
Taip kad - KVEPUOKIT
na nepasakyciau kad tas skausmas toks jau ziaaauuuriai baisus
as vis laukiau kada cia bus baisu, todel net ir tuos galingus saremius vis dar vadinau ,,nemaloniais pojuciais"

O kas geriausia, kad saremiai uzeina ir praeina duodami atsikvepti, tai per ta laika koki bajeri gali mestelti kad nuotaika gersne butu ir tikrai nepatariu ziureti i monitoriu kuris rodo ar jau didelis saremis ar ne.
O per pati saremi man kazkaip automatiksai isejo toks greitas kvepavimas ir tuo metu tiesiog susikaupi ir stengiesi iskvepuoti ta skausma - tikrai padeda!
Na o stangas galeciau apbudinti kaip kad noretum vemti, tik ten taip nori stumti. Nezinau man nesiseke sulaikyti stumimo (juk ir jei vemtum, o as sakyciau sulaikyk vemima, ko gero nieko neiseitu

) Skausmo tikrai jau nera. Tik man matyt plysimo metu taip ten stipriai suskaudo klyna kad as nevalingai girebiausi uz jo ranka, taip trukdydama akuserei
Na ir finale kai jau tvarke tai neskaudejo tik psichologiskai baisu, kad klynas isdraskytas kai deda siule viena po kitos

(gal nebutu taip baisu, jei tureciau vaikeli priglaudus - tai butu kur demesi nukreipti) O po to visa nakti taip ikyriai skaudejo, kad sakiau geriau iskesciau dar du gimdymus, tik kad neplysciau.