Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė: l/d "Pušynėlis".

Jetau jetau, kokią isteriškai bliaunančią palikau savo mažę šiandien doh.gif verysad.gif Auklėtoja buvo kita, ta gal irgi prie to prisidėjo. unsure.gif Tik tiek, kad trumpai, sakė truko, bet man tai visai nekas buvo. Pirmą kartą ją tokią mačiau unsure.gif
Atsakyti
Sesele sake kad vaikucius priima tik nuo 2 metuku, bet as noriu vesti keliais menesiais anksciau unsure.gif ka vaikutis turi moketi, jog darzelis ji priimtu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 06 17, 12:23)
Sesele sake kad vaikucius priima tik nuo 2 metuku, bet as noriu vesti keliais menesiais anksciau  unsure.gif  ka vaikutis turi moketi, jog darzelis ji priimtu ?  g.gif

Kažko ypatingo mokėti ir nereikia, tik labai auklėtoja prašo jau atpratinti nuo sauskelnių, nes kai gauna visą grupę sauskelnėtų tai labai jau sunku tuos 15 žmogučių aptarnauti. O ir dabar net nustebau, kad trimečiai (jie dar tebėra lopšeliukų grupėje, bet pamažu kelsis į darželį) vaikšto ištisai su sauskelnėm. Tai maniškė tada jau pažengusi - su nelaimėm, bet vis tiek pampis tik kelionei ir nakties miegui likęs.
Valgyti, kiek supratau, jiems padeda, rengtis mokina. O šiaip kuo daugiau žmogeliukas gali pats apsitarnauti, tuo jam pačiam lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 06 17, 14:03)
Jetau jetau, kokią isteriškai bliaunančią palikau savo mažę šiandien  doh.gif  verysad.gif Auklėtoja buvo kita, ta gal irgi prie to prisidėjo.  unsure.gif Tik tiek, kad trumpai, sakė truko, bet man tai visai nekas buvo. Pirmą kartą ją tokią mačiau  unsure.gif

Labas būk gera jeigu pradėjai vesti į darželį tai ir vrkštelę nukirpk.Žinau tau tavo vaikas pats geriauses ir gaila žiūrėti kaip jis verkia,bet palik ,apsisuk ,išeik.
Vaikai adaptuojasi per dvi savaites,jei taviškė bus išimtis tai auklėtojos tau pasakys.Vaikui lengviau kai mama nesėdi šalia.Jis gali užsimiršti ir lengviau pripras prie naujos aplinkos.Tik du procentai vaikų nepritampa prie darželio.O šituo galima pasikliauti auklėtojos labai geros ne tėvams o vaikams.Man tai labai patinka.Kadangi turiu su kuo lyginti (nes darželis ne pirmas) tai galiu atsakingai pareikšti kad čia žiūri į vaikus o ne tėvams į kišenę.Tipo gal ką duosi kad aš tavo vaikuj subinę nuvaliau.Jo man taip buvo,tik ne šitam darželį.Mano nuomone tėvai seniai išaugę iš to amžiaus kad jeis darželį rūpntūsi,čia svarbiause vaikai .
Nu pavariau aš čia kaip leninas,bet nieko.
Atsakyti
QUOTE(voras @ 2008 06 17, 14:09)
Labas būk gera jeigu pradėjai vesti į darželį tai ir vrkštelę nukirpk.Žinau tau tavo vaikas pats geriauses ir gaila žiūrėti kaip jis verkia,bet palik ,apsisuk ,išeik.

Tai kad virkštelė kaipo tokia jau nuo lapkričio nukirpta - ji kasdien buvo išvežama auklei, auginančiai savo vaiką mirksiukas.gif Pripratusi esu ir prie ašaryčių, ir prie "nenoriu", bet va tokios nevilties ir isteriško verkimo dar nebuvo per šitus 7 mėnesius nė karto, todėl natūralu, kad žmogus pasimeti. Net nesitikiu, kad auklėtojos apie mane šokinės, man to visiškai nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 06 17, 16:17)
Tai kad virkštelė kaipo tokia jau nuo lapkričio nukirpta - ji kasdien buvo išvežama auklei, auginančiai savo vaiką  mirksiukas.gif Pripratusi esu ir prie ašaryčių, ir prie "nenoriu", bet va tokios nevilties ir isteriško verkimo dar nebuvo per šitus 7 mėnesius nė karto, todėl natūralu, kad žmogus pasimeti. Net nesitikiu, kad auklėtojos apie mane šokinės, man to visiškai nereikia  schmoll.gif

Labas nepyk už (virkštelę) truputį kantrybės ir viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(voras @ 2008 06 17, 16:28)
Labas nepyk už (virkštelę) truputį kantrybės ir viskas bus gerai.

Tai kad ir nepykstu mirksiukas.gif O ir buvo viskas gerai. Ji gi liūtukė - pasiskandalino ryte ir visą dieną nė ašarėlės - ir valgė gerai, ir miegojo, ir žaidė thumbup.gif Teks pagert lašiukų po rytinių spektaklių doh.gif , bet kai jau žinai, ko tikėtis, tai ir ne taip širdin imi
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 06 16, 09:33)
Na ką, palikau mažiukę apsiašarojusią Drugelių grupėje  unsure.gif Viskas man tikrai patiko, tikiuosi, kad apsipras. Tik va visi trimečiai (ypač berniukai) dukart už Simuką didesni, tai baisoka, kad nuskriaus. O dar yra vienas hyperiukas  unsure.gif . Bet jie visi jau pamažui keliaus į daržiuką, liks tik viena mergaitė. Tai rudenį maniškė jau bus senbuvė  ax.gif

Aha yra ten tas hiperiukas lotuliukas.gif tik va vaiku toj grupej liks net 4, trys mergaites ir vienas berniukas, tas pats hiperiukas... beje mano sunus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2008 06 17, 22:09)
Aha yra ten tas hiperiukas lotuliukas.gif  tik va vaiku toj grupej liks net 4, trys mergaites ir vienas berniukas, tas pats hiperiukas... beje mano sunus  ax.gif

Atpažinau foto mirksiukas.gif Bet auklėtoja sakė, kad maniškė jam nekliūva. Va, ir šiandien iš ryto jis priėjo, žiūrėjo, kaip mažę rengiau. Tai vadinasi, būsim grupiokai. Nu, mums dabar svarbu praeiti adaptaciją. O maniškė tai irgi ne pėsčia, kai aplinka tampa sava - labai aktyvi, visur bėganti ir jau žinanti, ką reiškia už save pastovėti thumbup.gif
Atsakyti
Mamos nezinau kur pirkti botus. Aukletoja sako, kad labai reik, nes ten pusynas ir buna dregna net dienos metu, o vaiku nuo baluciu nesulaikysi. Vakar praslaviau Akropoly niekus neradau, visi botai tik nuo 29 dydzio, mums per dideli. Maksimoj aisku nebuvau, o gal reikejo ten uzeit.

Maniškės tikrai nehiperiukes, bet manau Inesa gal ramesnė, bet ji nieko nebijo, bent kol kas nebijojo, nes nors jai dar tik 3,5 bet jos nelabai pastumdysi, aisku verkslena daugiau, et ir savo laikosi tvortai. O Inetukas tai ji individualiste, nelenda kur nereikia, ir uz ją sesė kovoja smile.gif Tik jos pas mane nesavarankiškos, reik pamokinti, išmoks visko, nekvailos, tik reik truputį laiko. KOl kas verkšlenimų nebuvo, nors Inesa šiandien ilgai glaustėsi prie manęs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lile: 18 birželio 2008 - 08:16
QUOTE(lile @ 2008 06 18, 09:14)
Mamos nezinau kur pirkti botus. Aukletoja sako, kad labai reik, nes ten pusynas ir buna dregna net dienos metu, o vaiku nuo baluciu nesulaikysi. Vakar praslaviau Akropoly niekus neradau, visi botai tik nuo 29 dydzio, mums per dideli. Maksimoj aisku nebuvau, o gal reikejo ten uzeit.

jei lankaisi kuistukuose, tai ten gali rasti laaabai gražių botukų. su visokiais multikų personažais, barbėm wub.gif . ir mažų dydžių yra. bet šiaip tai ir Maximoj esu mačiusi botukų. tik nežinau kaip ten su dydžiais
Atsakyti
kuistukai tai cia dalmetos ir t.t. smile.gif reiks pabandyt nueiti smile.gif

Atsakyti