Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė: l/d "Pušynėlis".

QUOTE(lile @ 2008 06 12, 13:25)
Nuo pirmadienio ir mes į daržiuką keliausim, labai smagu. Mano merginos jau labai laukia, mama ir... smile.gif Įdomu ar be mediko pažymų pirmąją dieną jau reik kažką atsinešti ar dar nieko. Nelabai įsivaizduoju, ar ten vaikiukai jau viską gauna ar kažkuo reik pasirūpinti. Gal atsilieps mamytės, kurioms jau buvo analogiškas pirmasis kartas smile.gif Labai noriu, kad mano merginos darželyje gerai jaustūsi. Nors manau joms ir taip nebus bendravimo problemų, kai dvi tai ir drąsesnės smile.gif

jeigu einant tik užsirašyti į eilę tai dar nereikia pažymos, bet kai jau tvarkysit reikalus priėmimo tai tada reikės nes man ir buvo ši problema iškilus, tai gydytija taip pasakė.o sakykit eilėj kiek laukėt?aR LAUKSIT?
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 06 15, 00:04)
jeigu einant tik užsirašyti į eilę tai dar nereikia pažymos, bet kai jau tvarkysit reikalus priėmimo tai tada reikės nes man ir buvo ši problema iškilus, tai gydytija taip pasakė.o sakykit eilėj kiek laukėt?aR LAUKSIT?

mes telefonu uzsiraseme i si darzeli nuo kito rugsejo g.gif kazi ar ten viska telefonu uzraso visus unsure.gif ar kitais metais nepasakys kad musu nera sarasuose... kaip jus is anksto uzsirasete i eile, ar kokiu popiereliu nedave ar kokio pareiskimo/ prasymo nerasete kad i eile stojate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 06 15, 00:49)
mes telefonu uzsiraseme i si darzeli nuo kito rugsejo  g.gif  kazi ar ten viska telefonu uzraso visus  unsure.gif ar kitais metais nepasakys kad musu nera sarasuose... kaip jus is anksto uzsirasete i eile, ar kokiu popiereliu nedave ar kokio pareiskimo/ prasymo nerasete kad i eile stojate?  g.gif

Užsirašę buvom telefonu, paskui vyras ir užvažiavęs buvo.
Prašymą rašysiu tik rytoj, kažkaip šitame darželyje tokia tvarka - tik užrašo į sąsiuvinį, o visi dokumentai ir prašymai rašomi jau pradedant eiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2008 06 15, 09:51)
Užsirašę buvom telefonu, paskui vyras ir užvažiavęs buvo.
Prašymą rašysiu tik rytoj, kažkaip šitame darželyje tokia tvarka - tik užrašo į sąsiuvinį, o visi dokumentai ir prašymai rašomi jau pradedant eiti  4u.gif

o tai man kitais metais nepasakys kad pametem sarasus ir nepriims musu i darzeli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 06 15, 11:50)
o tai man kitais metais nepasakys kad pametem sarasus ir nepriims musu i darzeli  doh.gif

Siaip sesele i sasvini rasosi visus vaikus... tai neturetu pasakyt, kad pamete sarasa.... ir siaip ta sesele man labai faina pasirode, kai turejom su ja reiklau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2008 06 15, 14:27)
Siaip sesele i sasvini rasosi visus vaikus... tai neturetu pasakyt, kad pamete sarasa.... ir siaip ta sesele man labai faina pasirode, kai turejom su ja reiklau  thumbup.gif

tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Nuostabus darzelis, jau grues kaip graziai sutvarkytos, ir zaislai geri. Net nesitikejau, kad taip gali but thumbup.gif Gerai sake giminaite, kad sis darzelis net kvepia smile.gif
Atsakyti
Na ką, palikau mažiukę apsiašarojusią Drugelių grupėje unsure.gif Viskas man tikrai patiko, tikiuosi, kad apsipras. Tik va visi trimečiai (ypač berniukai) dukart už Simuką didesni, tai baisoka, kad nuskriaus. O dar yra vienas hyperiukas unsure.gif . Bet jie visi jau pamažui keliaus į daržiuką, liks tik viena mergaitė. Tai rudenį maniškė jau bus senbuvė ax.gif
Atsakyti
vyras nuvažiavo šiandien į darželį. tai sakė vietų nėra, grupės perpildytos verysad.gif
ką daryt? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2008 06 16, 11:07)
vyras nuvažiavo šiandien į darželį. tai sakė vietų nėra, grupės perpildytos verysad.gif
ką daryt? sad.gif

Jeigu nebuvote užsiregistravę, tai turbūt vargiai ką padarysite g.gif
Atsakyti
Sveikos tos kurios sako kad darželis geras joms pritariu.
Mano panos lanko ir labai sėkmingai.Grupių auklėtojos geros ,o direktorė labai faina moteriškė griežta bet manau tikra vadovė ir turi tokia būti.Aš į daržą pakliuvau netyčia vasarą pasitaikė dvi laisvos vietos.Dar iki šiol džiaugiuosi. thumbup.gif
Atsakyti
As ir labai dziaugiuosi. Merginoms patiko, mamai irgi, aukletoja dar tik viena maciau, bet moteris maloni, viska paaiskina detaliai, vaikucius aukleja, prie tvarkos pratina ir t.t. Na zodziu super. O jau vaikuciai kokie savarankiski, tikiuosi ir maniskes tokios bus smile.gif Taip smagu matyt, tai vaikiukas rubelius pasiima, persirengia ir jokiu liepimu nereik, pats zino ka kada daryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lile: 16 birželio 2008 - 18:46