Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė: l/d "Pušynėlis".

QUOTE(lile @ 2008 06 18, 09:00)
kuistukai tai cia dalmetos ir t.t. smile.gif reiks pabandyt nueiti smile.gif

Aš tai nugriebiau Iki'uje tokius visai thumbup.gif Tai antrus į darželį vyras jau kitoje parduotuvėje rado.
Atsakyti
Geras, o kurtuose Ikiuose skyrius su batais, netnepagalvojau, kad ten gali but.
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 06 18, 10:14)
Geras, o kurtuose Ikiuose skyrius su batais, netnepagalvojau, kad ten gali but.

Kai aš pirkau pas mus Vaišvydavoje, tai jie buvo suversti tuose krepšiuose prie pat įėjimo. Gal kur nors dar būtų užsilikę g.gif
Atsakyti
QUOTE(voras @ 2008 06 17, 15:09)
Labas būk gera jeigu pradėjai vesti į darželį tai ir vrkštelę nukirpk.Žinau tau tavo vaikas pats geriauses ir gaila žiūrėti kaip jis verkia,bet palik ,apsisuk ,išeik.
Vaikai adaptuojasi per dvi savaites,jei taviškė bus išimtis tai auklėtojos tau pasakys.Vaikui lengviau kai mama nesėdi šalia.Jis gali užsimiršti ir lengviau pripras prie naujos aplinkos.Tik du procentai vaikų nepritampa prie darželio.O šituo galima pasikliauti auklėtojos labai geros ne tėvams o vaikams.Man tai labai patinka.Kadangi turiu su kuo lyginti (nes darželis ne pirmas) tai galiu atsakingai pareikšti kad čia žiūri į vaikus o ne tėvams į kišenę.Tipo gal ką duosi kad aš tavo vaikuj subinę nuvaliau.Jo man taip buvo,tik ne šitam darželį.Mano nuomone tėvai seniai išaugę iš to amžiaus kad jeis darželį rūpntūsi,čia svarbiause vaikai .
Nu pavariau aš čia kaip leninas,bet nieko.

na cia jau riebokai sakyciau, kaip bebutu visos suprantam kad vaikas nuverks, bet nuo to zinojimo ne lengviau, ir sirdele uzspaudzia

i tevu kisene nepergyvenkit tikrai isisuks, tik aisku jokios prievartos nera, nori duodi nori ne, bet ......

o ir aukletoju yra visokiu, nebutinai ta kuri jums sypsosi ir suokia meiliu balseliu is ties tokia ir yra, teko ir man paciai tokiu dalyku nugirsti ( jei grupes rubine be stiklu ir tyliai ieini pvz valgymo metu, tai ir nugirsti) ir tokiu tonu ant lopselinio vaiko spiegiant kad i kelnes prisivare, taigi siulau neuzsiliuliuot, ir nepabijot duot suprasti, kad viska girdejai, ir paklausti ar cia norma, bet aisku tai isimtys

o po to jau vaikas viska ir pats papasakos

sekmes visiems pradedantiems vaikiukams, bei kantrybes ir stiprybes mamytems

Atsakyti
Mes ir is vaisvydavos reiks pasidairyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2008 06 18, 15:22)
na cia jau riebokai sakyciau, kaip bebutu visos suprantam kad vaikas nuverks, bet nuo to zinojimo ne lengviau, ir sirdele uzspaudzia

i tevu kisene nepergyvenkit tikrai isisuks, tik aisku jokios prievartos nera, nori duodi nori ne, bet ......

o ir aukletoju yra visokiu, nebutinai ta kuri jums sypsosi ir suokia meiliu balseliu is ties tokia ir yra, teko ir man paciai tokiu dalyku nugirsti ( jei grupes rubine be stiklu ir tyliai ieini pvz valgymo metu, tai ir nugirsti) ir tokiu tonu ant lopselinio vaiko spiegiant kad i kelnes prisivare, taigi siulau neuzsiliuliuot, ir nepabijot duot suprasti, kad viska girdejai, ir paklausti ar cia norma, bet aisku tai isimtys

o po to jau vaikas viska ir pats papasakos

sekmes visiems pradedantiems vaikiukams, bei kantrybes ir stiprybes mamytems

Gal galite parasit Pavardes geros ir prastos aukles mirksiukas.gif Jai ka man i AZ.
Papildyta:
Mano eis i Darzele nuo 3 metu ,nuo liepos.Gal susitarsiu paserinkt aukle g.gif
Atsakyti
Nu nežinau, mes liepos mėn is Drugelių išeisim, bet apie nei vieną auklėtoją negaliu pasakyti nei vieno blogo žodžio. Ir šeimininkutės SUPER, ir AUKLĖTOJOS. O jūs ką, norit pasakyti, niekada nesat balso pakėlę prieš savo vaiką, ar apšaukę? Aš tai tikrai esu, kartais net be reikalo-tik todėl, kad pati pervargusi būnu. Paskui sąžinė graužia kad pasikarščiavau, atsiprašau savo lelių, bet kartais taip jie nervus ištampo, kad neužrikus neįmanoma susitvarkyti. O įsivazduojat kaip auklėtojai nervus 15 vaikų ištampo??? Aš tai joms tik užuojautą didžiausią siunčiu ir daug stiprių nervų linkiu.
Beje, mano mergina prie darželio pratinosi nuo liepos iki naujų metų. tik po naujų metų pradėjo nebeverkti. Tai visą tą laiką širdį rytais paliekant skaudėdavo, buvo net kai pati apsižliumbiau išėjusi. Bet čia tėvams sunkiau nei vaikui - jie labai greitai nusiramina, įsitikinau palaukusi, kol nebliaus. tai pora minučių ir tyla wink.gif Taip kad, stiprybės tėvams ir auklėtojoms wink.gif
Atsakyti
Aš tai labai džiaugiuosi, akd šiame darželyje iki pietu viena auklėtoja ir šeimininkutė, o po pietų jau kita. Sunku vsu vaikais atidirbti visą dieną, o paskui iš ryto su gera nuotaika vėl eiti į darbą. Aš ir ant merginų savo pratrūkstu, visko būna, normalu, kad ir auklėtojos gali neatlaikyti. Nors kol kas ir ateinu prieš piet ir pereinu gi koridorium, bet nesu nei vienoj grupėj išgirdus ką nors negero. Auklėtojos moko savarankiškumo, pakontroliuoja. Mano merginose jau ir namuose geros tendencijos pastebimos. Gaila tik Inesytės ji tokia prieraiši, jai artimesnio žmogaus visuomet reikėdavo, ir šiandien verkė kai palikau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 06 18, 19:45)
Gal galite parasit Pavardes geros ir prastos aukles  mirksiukas.gif  Jai ka man i AZ.
Papildyta:
Mano eis i Darzele nuo 3 metu ,nuo liepos.Gal susitarsiu paserinkt aukle  g.gif

nepykit tikrai nerasysiu, nes cia gal reiketu patiems stebeti
be to cia nera pateikimas , kad kazkuri prasta ar gera, tik zmogaus saves pateikimas gali buti apgaulingas, ta kuri grieztesne ir nekalba meilikaujanciu balsu, nebutinai yra nejautri vaikui ir atvirksciai

o del balso pakelimo, manau reikia skirti priezasti, ar del to kad lopselinis i kelnes prisikakojo ant jo spiegti, ar del to kaip kartais vaikai lupa vienas kita, ar uzdaro kieme i sandeliuka savo grupioka, o aukletoja tuo metu deginasi ar viena su kita kalbasi, kol uzdarytasis klykia, tam jos ir yra pedagoges. tik dar prasau nevertinti situ momentu, kad tai yra pastoviai, tai vienetiniai atvejai, apie kuriuos stengiuosi visada kiek imanoma diplomatiskiau uzsiminti aukletojom

as tikrai ne uz griezta zodi ar pabarima savo vaiko atzvilgiu, tik manau, kad reikia ivertinti priezastis

o ir sitie mano pasisakymai, tikrai neapdergti darzelio, bet paprasciausiai pasiulymas vertinti viska zemiskiau, kad visko buna
Atsakyti
Nu, aš vėl Drugelių auklėtojas girsiu: mūsų auklytės itin retais atvejais kartu su kitų grupių vaikų auklėtojomis plepa. Jos tik prižiūri savo "drugelius", kad bežiasdami neužsigautų ir pan. Šaunuolės auklytės 4u.gif
Atsakyti
O mano mergina tapo boruzele bigsmile.gif Kazkaip noriai ji ten pasiliko, nors vakar tik pirma diena buvo, bet nenorejo eit namo, o bande i lova isilipt miegoti wub.gif Siandien jau palikau visai dienai... O pati kaip ant adatu sedziu ir laukiu, kol telefonas suskambes lotuliukas.gif Teisybe sako, kad kai vaikas i darzeli iskeliauja, didesnis stresas tevam, nei paciam vaikui blush2.gif Aukletoja super, manoji iskart ja uz pirsto pasigriebe thumbup.gif Tiesa, dar nemaciau kitos, bet tikiuosi, kad ir su ja taip puikiai sutars mergina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giegrute @ 2008 06 18, 21:08)
Nu nežinau, mes liepos mėn is Drugelių išeisim, bet apie nei vieną auklėtoją negaliu pasakyti nei vieno blogo žodžio. Ir šeimininkutės SUPER, ir AUKLĖTOJOS.

QUOTE(Giegrute @ 2008 06 19, 09:49)
Nu, aš vėl Drugelių auklėtojas girsiu: mūsų auklytės itin retais atvejais kartu su kitų grupių vaikų auklėtojomis plepa. Jos tik prižiūri savo "drugelius", kad bežiasdami neužsigautų ir pan. Šaunuolės auklytės 4u.gif

Oi, kaip man lengviau ant dūšios po tokių žodžių ax.gif
Maniškė antra diena liko be ašarėlių, tik patempusi lūpytę. O ir per diena nė vienos ašaros vakar nebuvo. thumbup.gif Nelabai ji dar draugauja, pati sau užsiima, bet ir niekam neužliūva. Tiria aplinką, bet kai ištirs, tai bus padauža, dabar savo markę kelia - tyli, rami, išlaikyta panelė liūtukė rolleyes.gif
Atsakyti