Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilio draudimas UK

QUOTE(Astulyte28 @ 2008 09 05, 22:16)
As ir esu pas norwich union,cia gal del to jog adresas kitas dabar,bet tai vistiek ziauriai.Paprasiau,kad laiska atsiustu kas prie ko,tai dabar laukiu doh.gif

O tu turejai 'no claim discount' kai buvai apsidraudus?jei taip ar turejai irodyma?
Atsakyti
QUOTE(maybe24 @ 2008 09 06, 17:25)
O tu turejai 'no claim discount' kai buvai apsidraudus?jei taip ar turejai irodyma?

Jie manes apie tai neklause,turejau uz metus (pas juos pacius),o nuo birzelio antri metai prasidejo tai vat jie uz siu metu tuos tris menesius paskaiciavo tipo skirtuma del adreso pakeitimo(kad iskart nepranesiau) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 09 07, 15:53)
Jie manes apie tai neklause,turejau uz metus (pas juos pacius),o nuo birzelio antri metai prasidejo tai vat jie uz siu metu tuos tris menesius paskaiciavo tipo skirtuma del adreso pakeitimo(kad iskart nepranesiau) doh.gif

nu vistiek nerealiai daug unsure.gif
Atsakyti
labas
noriu paklaust ,o mes cia nesenai uk ,nusipirkom maszina ir apsidraudem per ineta ,paprase tuos pazimos kad nebuvo avariju 5 metu ,
tokia pazima is lietuvos atvezem is policijos notariskai patvirtinta anglu kalba .
Dabar mums padekojo ir paprase paimos nuo lietuvos draudimo kad 5 metus draudem maszina vienoj kompanijoj as taip supratau ,tai uzsakiau pazima kita sav .prizadejo atsius is Lietuvos tada bus per pus pigiau ,o taip beveik 500sv gavosi
tai cia viskas normaliai ,man idomu mes cia tik puse metu ,o koks jiems skirtumas kur ir kaip mes draudem maszina tuos 5 metus
atsakikit kas zino aciu
Atsakyti
Labukas ax.gif norejau jusu paklausti gal kas zinot ax.gif ar galima nutraukti automobilio draudima jei padarei avarija? g.gif (siuo atveju sugadintas kito zmogaus automobilis)o mano nebus taisomas man nereikalingas draudimas.Tai ar as galiu ji nutraukti? g.gif cia as klausiu UK.
Atsakyti
QUOTE(laurencija100 @ 2009 10 25, 01:51)
Labukas ax.gif norejau jusu paklausti gal kas zinot  ax.gif ar galima nutraukti automobilio draudima jei padarei avarija? g.gif (siuo atveju sugadintas kito zmogaus automobilis)o mano nebus taisomas man nereikalingas draudimas.Tai ar as galiu ji nutraukti? g.gif cia as klausiu UK.

nutraukti tai galima, tik kaip ten su tais mokesčiais už jį nežinau. Tu kas mėnesį moki ar už visus metus susimokėjai? Ir beje, kas kaltininkas avarijos?
Atsakyti
Sveikules 4u.gif Na as ir noreciau uzklaust jusu,va nesenai issilaikiau teises Lt,tai grizusi ir galvoju kaip reiks padaryt del tu draudimu...ar apsimoketu kad mano draugas i savo draudima mane irasytu kaip antra vairuotoja,ar atskirai imt draudima,bet man regis kainuos nemazus pinigus,nes tik ka pradejus vazinetis g.gif ,patarkit jei kas galite rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(adrijaaa @ 2009 12 02, 14:45)
Sveikules 4u.gif Na as ir noreciau uzklaust jusu,va nesenai issilaikiau teises Lt,tai grizusi ir galvoju kaip reiks padaryt del tu draudimu...ar apsimoketu kad mano draugas i savo draudima mane irasytu kaip antra vairuotoja,ar atskirai imt draudima,bet man regis kainuos nemazus pinigus,nes tik ka pradejus vazinetis g.gif ,patarkit jei kas galite rolleyes.gif

Na mes taip darem, nors nezinau ar tikrai pigiau isejo...

O siaip - taip - bus labai brangu pirmaisiais metais ir dar su lietuviskom teisem.

Mes neseniai issiaiskinom, kad ES teisem taikomi didesni ikainiai schmoll.gif Nors MB cia jau sesis metus vazineja, vistiek jam antkaini uzkrauna. Matyt reikes keisti teises i JK.
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2009 12 02, 12:57)
Na mes taip darem, nors nezinau ar tikrai pigiau isejo...

O siaip - taip - bus labai brangu pirmaisiais metais ir dar su lietuviskom teisem.

Mes neseniai issiaiskinom, kad ES teisem taikomi didesni ikainiai  schmoll.gif Nors MB cia jau sesis metus vazineja, vistiek jam antkaini uzkrauna. Matyt reikes keisti teises i JK.

O klausyk nepameni kiek mazdaug isejo i metus tas draudimas,o ir kokiu draudimu jus draudetes jei nepaslaptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrijaaa @ 2009 12 03, 13:59)
O klausyk nepameni kiek mazdaug isejo i metus tas draudimas,o ir kokiu draudimu jus draudetes jei nepaslaptis 4u.gif

Gal kuri is cia esanciu man galetu atsakyt i kai kuriuos klausimus,nes cia esu visiskai zalia unsure.gif ,sakykit norint apsidraust savo masina reikia lietuviskas teises pasikeist i angliskas?ir ar man keis,nes ka tik issilaikiau,ir man dabar isdave laikinas dvejiems metams,o po dveju metu gausiu normalias,jei nieko neprisidirbsiu rolleyes.gif ,tai man reikia siust tas teises su pasu i dvla?Nebesuprantu as ju tvarkos jau visai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adrijaaa @ 2009 12 09, 12:43)
Gal kuri is cia esanciu man galetu atsakyt i kai kuriuos klausimus,nes cia esu visiskai zalia unsure.gif ,sakykit norint apsidraust savo masina reikia lietuviskas teises pasikeist i angliskas?ir ar man keis,nes ka tik issilaikiau,ir man dabar isdave laikinas dvejiems metams,o po dveju metu gausiu normalias,jei nieko neprisidirbsiu rolleyes.gif ,tai man reikia siust tas teises su pasu i dvla?Nebesuprantu as ju tvarkos jau visai blush2.gif

apdraus ir turint lietuviskas teises. Jei nori, gali jas pasikeisti i angliskas, bet neprivalai
Atsakyti
QUOTE(adrijaaa @ 2009 12 03, 15:59)

Mano atsakymas tau tikrai nepades, nes kaina priklauso nuo galybes faktoriu - amziaus, patirties, masinos, gyvenamosios vietos, parkavimo vietos, nuvaziuojamu myliu per metus ir t.t. Tarkim as siemet moku vos ne tris kartus maziau nei pries tris metus, nes tiek visko pasikeite mirksiukas.gif O siaip reikia nepatinget pasiknist po kainu lyginimo puslapius ir issirinkt pigiausia varianta butent tau. Ir dar - labai svarbu i visus klausimus atsakyt kuo tiksliau, nes jei ras bent menkiausia neatitikima - atsitiks nelaime, o draudimas negalioja.. Jie labai didelius resursus i tai deda, kad tik rast prie ko prikibt doh.gif

O lietuviskos teises cia galioja, tik draudimas su jomis brangiau atsieis. Nors ir as nepasikeitus.. ax.gif
Atsakyti