Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška dieta 4

QUOTE(PERLEN @ 2008 03 29, 11:11)
Sveikos,man ryžių dienos baigėsi,suvalgiau 1 kg. per tris dienas ir palengvėjau 2 kg. thumbup.gif ,kaip man tai labai geras rezultatas,o šiandien prisiviriau sriubos daržovių,kurią tinka valgyt tik per delčią,tai man viskas sutampa ir daržovių salotų pasidariau,aš  stengiuos laikytis kaip priklauso ax.gif  Sėkmės visom besilaikančiom 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(SquezeeHRD @ 2008 03 28, 00:26)
sveikutės,
ir as i jusu bury nuo snd t.y penktadienio pradedu kirst ryzius...paskutinė dieta buvo grikine bet visa savaite grikius vienodai kapot ne mano valiai, o ryzius as megstu darzoves irgi labai labai.... wub.gif  taigi startuoju ir aš.. mirksiukas.gif  thumbup.gif

kas cia per grikine dieta? g.gif as lb megstu grikius bigsmile.gif na man vakar buvo pirmoji darzoviu diena, tai visa keptuve ant vandens pasitroskinau saldytu darzoviu, avokada suvalgiau, snd 10 ryte irgi tos pacios darzoves, na o nuo 11 as irgi delcios dietoj sedziu bigsmile.gif kaip cia reiks istvert schmoll.gif kaimynai saslus keps, tai kvapelis skrandi dirgins, bet va busiu stipri sakau, ba ko tais po 3 dienu ryziu ir vienos dienos darzoviu, niekas man nenukrito schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nike***: 29 kovo 2008 - 14:01
QUOTE(PERLEN @ 2008 03 29, 09:11)
per tris dienas ir palengvėjau 2 kg. thumbup.gif ,

thumbup.gif thumbup.gif

Man jau 3kg nukrito,po 8d rolleyes.gif man uztenka rolleyes.gif
Atsakyti
taip laikiausi laikiausi ir s.... isgereiau sidro buteliuka (draugo ikalbeta), o jam isejus visa schogetten sokolada sukirtau unsure.gif va ir ...
Atsakyti
niu as vakar sugiresijau, ax.gif blush2.gif tai snd pradedu nuo pradziu diena ant vandens "sedejau" o neseniai ryziu truputi suvalgiau... unsure.gif ryt pradesiu vel vien ryzius valgyt... bigsmile.gif
Atsakyti
Siandien as tik puse dienos vaisiu valgiau,nebegalejau daugiau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif vnz 8 dienas pasilaikiau ax.gif
ryt pradesiu vel viska is naujo rolleyes.gif
Atsakyti
Labas visoms besiliekninančioms, sulieknėjusioms ir dar tik planuojančioms sulieknėti. jungiuosi prie jūsų, t.y prisijungiau nuo vakar mirksiukas.gif . Būtų lb smagu, jei visos pasigirtume savo pasiekimais, tada kažkaip didesnis noras ir stimulas dietintis būtų blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Na kažkur dingo visos besidietinančios g.gif Gal po dietos visai nusilpot?
Man šiandien penkta diena. Trečią dieną sugriešijau keksiuku, tai save nubaudžiau ir laikaus toliau drinks_cheers.gif
Po 4u.gif visoms kaip paskatinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mica_z @ 2008 04 04, 08:21)
Na kažkur dingo visos besidietinančios g.gif Gal po dietos visai nusilpot?
Man šiandien penkta diena. Trečią dieną sugriešijau keksiuku, tai save nubaudžiau ir laikaus toliau drinks_cheers.gif
Po  4u.gif visoms kaip paskatinimą mirksiukas.gif

sveikute 4u.gif ar jau kiek numetei bigsmile.gif
as vakar pertrauka pasidariau rolleyes.gif nuo siandien vel ryziai,galeciau vien tik juos ir valgyti,nes darzoves ir vaisiai man nepatinka ax.gif

Atsakyti
QUOTE(gicikami @ 2008 04 04, 11:23)
sveikute  4u.gif ar jau kiek numetei bigsmile.gif
as vakar pertrauka pasidariau  rolleyes.gif  nuo siandien vel ryziai,galeciau vien tik juos ir valgyti,nes darzoves ir vaisiai man nepatinka ax.gif

sveikute. truputį numečiau, bet aš truputį pakeičiau dietą, griežtesnę pasidariau blush2.gif plius nusprendžiau sau skirt bausmes, jei kur paslysiu tongue.gif
o kaip Jums sekas mest?
Atsakyti
Visoms stiprybės nepalūžti ir nesugriešyt per išeigines su maistu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mica_z @ 2008 04 04, 11:47)
sveikute. truputį numečiau, bet aš truputį pakeičiau dietą, griežtesnę pasidariau blush2.gif plius nusprendžiau sau skirt bausmes, jei kur paslysiu tongue.gif
o kaip Jums sekas mest?

as irgi truputi pakoregavau ax.gif nenoriu per greit numest mirksiukas.gif
kokias bausmes skiri biggrin.gif
Atsakyti