Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška dieta 4

Sveikos ! paskaiciau apie ryzius ir mane laaaaaaaaaaaaaaaaabai sudomino tad nuo rytojaus pradedul aikytis ir as,kadangi ryzius aplamai be galo megstu lotuliukas.gif . bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
Jeeeeezau kaip laukiu rytojaus lotuliukas.gif RYYYYYYYYYYYYYYYYZIAAAAI clap.gif essen.gif , NU PAVARYSIM PANOS ANE ! lotuliukas.gif
Atsakyti
Man jau šian pirma diena buvo...praėjo nelabai lengvai ir ryžiai jau nebepatinka bet pabaigsiu... biggrin.gif O ir vaisių kaip ir ryžių neribotai galima? lotuliukas.gif
Atsakyti
...o kokias darzoves tas tris dienas valgyti??? unsure.gif g.gif apdorotas kaip? g.gif
Atsakyti
aš ir šiandien startauvau, atrodo dar ryžius galiu valgyti. Žiūrėsim kaip bus ryt biggrin.gif
Atsakyti
Man šian jau 3 diena,ačiū Dievui,kad su ryžiais jau pabaigiau,nes į juos žiūrėt nebegaliu jau biggrin.gif
Atsakyti
Na idomi cia jusu ta dieta ,o ar rezultatus jau turit kuri kokius ?
Atsakyti
man ryt bus jau paskutinė diena, tai jau numečiau 3 kg, o nuo liemens ir klubų po 4 cm thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatukasss: 08 vasario 2008 - 23:29
štai radau tikslesnį šios dietos aprašymą. Tai aš truput piknaudžiavau, bet rezultatai visvien yra

Taigi, dieta :
3 dienos - virti ryziai
3 dienos - sviezios darzoves
3 dienos - vaisiai, isskyrus bananus ir vynuoges
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Nuo siandien as taip pat pradedu laikytis sios dietos, tikiuosi istversiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Paskaičius visai paprasta pasirodė, ypač kad nereikia smulkmeniškai gramų skaičiuot. O kokiam pavidale viską valgyt? Ryžius virtus, o daržoves ir vaisius? Nes kažkuri minėjo, kad sriubą virs, taip galima?
Atsakyti
jungiuosi ir as nuo ryt thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes ir ne tik... smile.gif
Na ir kaip Jums sekasi si dieta, ar dar yra besilaikanciu?
Man siandien pirmoji diena, na is ties kaip ir antroji nes vakar bevalgydama vaisius dariaus iskrovos diena.
Kol kas viskas super, ryziai skanus tongue.gif
Atsakyti