Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška dieta 4

QUOTE(vilte-vilte @ 2008 03 05, 18:44)
sveikos mamytes ir ne tik...  smile.gif
Na ir kaip Jums sekasi si dieta, ar dar yra besilaikanciu?
Man siandien pirmoji diena, na is ties kaip ir antroji nes vakar bevalgydama vaisius dariaus iskrovos diena.
Kol kas viskas super, ryziai skanus  tongue.gif

Sveikute, as bandziau laikytis sios dietos, dvi dienas valgiau ryzius, bet neistveriau blush2.gif bet nuo rytoj vel pradedu. Jungiuosi prie taves gal dviem bus lengviau smile.gif
Atsakyti
o, puiku, dviese bus lengviau, as kazkada laikiaus sios dietos dar mokyklos laikais, visai patiko, o ir ryzius megstu iki siol. Sedejau ant ryziu gal kokia puse metu, tada svarstykliu neturejau, bet visi pastebejo pasikeitusias kuno formas.
Taigi kad vasara nekankintu apvalumai, pats laikas prisiminti dietas.
Manau turetu pavykti. Tiesa, tu tiksliai taip kaip aprasyta laikais? As truputeli pasitobulinau pagal save bigsmile.gif
Dabar antra ir paskutini karta kremtu ryzius siandien, niam niam kaip skanu thumbup.gif
Sekmes mums abiem. Gal dar kas prisijungs
Atsakyti
Na as bandysiu laikytis tiksliai taip kaip parasyta...
o kaip tu ja pasitobulinai?
Atsakyti
Na nemazai nukrypsta nuo pagrindines dietos, bet vis vien ryziu dieta
Tai va, vakar buvo pirma diena, tai dariau iskrova, valgiau tik vaisius, isskyrus bananus ir vynuoges. Siandien per diena valgiau ryzius virtus su sv. pomidorais. Ir sedesiu ant ryziu visa likusia savaite. Na o pirmadieni kad organizmas nepatirtu soko, valgysiu ka noresiu, aisku proto ribose. Manau taip organizmas nebus priverstas kaupti atsargas, nejus bado. Na o antradieni vel iskrova su vaisiais o nuo treciad. ir vel ryziai iki pirmadienio. Beje, siandien dar geriau multivitaminus, pavasaris, manau i nauda.
Ka manai apie tai? ax.gif
Pasitobulinau pagal save, nes manau jei laikyciaus kaip nurodyta, tai gal ir greitai numesciau kg, bet itariu kad pirma diena po socios vakarienes puse ir daugiau svorio sugriztu.
Atsakyti
jei tau taip tinka, tai gerai smile.gif na o as bandysiu daryt taip kaip nurodyta, nes visa savaite valgyt ryzius neistverciau doh.gif
Atsakyti
na ir kaip pirmoji dienele?
O man vis dar sekasi gerai, valgyt per daug nesinori, o vakar kai uzlipau ant svarstykliu tai dar didesnis stimulas mesti svori atsirado.
Tik truputeli keista, kad visai nera noro kisti nosises i saldytuva ar kai maniskis valgo, kvapai visiskai neerzina. Tikriausiai gerai is anksto nusiteikiau dietintis, nu bet ir nuteikinejau save gal puse metu lotuliukas.gif
Atsakyti
pirmoji dienele po kol kas gerai, nes nera labai didelio noro valgyti smile.gif
Atsakyti
na dar besilaikom dietos??? biggrin.gif
Man siandien diena, kai galiu valgyti ka noriu, per penkias ryziu dienas -4 kg, super, tikiuosi siandien vakare kai pasisversiu neissigasiu g.gif
Na o ryt vel vaisiai ir toliau ryziai
Atsakyti
Sveijkutes smile.gif Nu tai laikysiuos ir aš rolleyes.gif Rytoj startuoju su ryžiais tongue.gif
Atsakyti
Nu laikausi as tos dietos jau 4 diena nu ir per 3 pastarasias dienas nukrito 4kg esu labai patenkita tik dabar labai bijau kad jie po dietos iskart namo parbegs verysad.gif beje ryziai praejo labaj sunkiai tik geriau labai daug vandens del to alkio nelabaj jautesi. o va kai ant svarstykliu uzlipau isiziojau..4 kg per 3 dienas mane labai pradziugino rolleyes.gif
Atsakyti
Viskas. Nuo rytdienos pradedu laikytis dietos. Turiu gi buti liekna velykoms. lotuliukas.gif
Ryziai man ne naujiena.Neseniai laikiausi Vaikules dietos, bet nuo issekimo vos ligoninej neatsiduriau (dar vaikuti maitinu). Sakiau, kad niekad nesilaikysiu jokiu dietu, bet kai lasiniai virsta is po drabuziu - nebegaliu verysad.gif Bandysiu vel laime.Kas jungiates? mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir nuo siandien vel pradedu, bet dabar jau rimtai, nes anksciau vis valios pritrukdavo, bet dabar jau tikrai susiimsiu, nes jau negaliu i save ziuret doh.gif
Atsakyti