Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek supertėvelis turi uždirbti?

QUOTE(Mili @ 2007 09 28, 08:15)
o ką, jei aiškiai pasakytų ,,žinai brangioji, noriu, kad uždirbtum 3000 lt/mėn - tada aš būsiu patenkintas" tai jau čia gerai?

g.gif
nu idomu kaip tu atsakytum toki klausima gavus? ypac jei zmones kokiam miestely mazam gyvena, kur alga didziausia gal net tris kart mazesne nei sita pamineta g.gif
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2007 09 27, 17:22)
Laaila,

ne, skaiciuose esme.

Kaip tevelis tiksliai zinos, kada jau vertingas pasidare wink.gif

Cia lietuviu durna mada mygti ir nieko tiesiai nesakyti, atseit viska reikia is niuansu susigaudyti. Tik sudetingesnis gyvenimas darosi.

Negi jums noretusi, kad vyrai jums nesakytu ko jie is jusu nori tik sakytu, kad kazkas jiems ten nelabai gerai, bet va kas tai jus pacios susigaudykit.

Jei man neuztenka pinigu - as dirbu! Ir nesikabinu vyrui i atlapus reikalaudama, kad jis uzdirbtu daugiau! As istekejau uz zmogaus, o ne uz jo pinigines, ir jei tai padariau- vadinasi jis ir yra vertingas (kaip jus issireiskete). O girtis visai LT kiek uzdirba mano vyras - man atrodo nepadoru! O jei ,tamsta, labai nori paipasakot, tai prasom....
Atsakyti
[quote 2007 09 23, 01:08]
.. nemegstu zmoniu, kurie verkia, kad nera pinigu ir nieko nedaro, kad ju butu daugiau.. va tokio vyrelio nepakesciau.. o jei butu menininkas ir itikintu mane, kad makaronai yra nerealiausias patiekalas pasaulyje, kirsciau su juo makaronus ir sakyciau kad man gerai ir su minimaliom pajamom... beje, nieks netrukdo ir paciom supermamytem uzsidirbt cool.gif
[/quote]
2007-09-28 Delfi naujienų populiarumas. Suskirstyta temomis . Menas 4u.gif paryškintas. Skliausteliuose temos populiarumas.
Kultūros parkas
Dainuojamosios poezijos festivalis šiemet skambės neįprastoje vietoje" (2)
Muzika
WDR Kelno simfoninis orkestras koncertuos Filharmonijoje" (8)
Kinas
M. Scorsese ekranizuos "bitlo" G. Harrisono gyvenimą (1)
Kelionės
Vilniaus regioniniai parkai kviečia į žygius (1)

Mokslas
Gyvūnų teisių gynėjai reikalauja pripažinti beždžionę "asmenybę" (16)
Virtuvės paslaptys
Baklažanas naudinga daržovė (9)
Pietums grybai (132)
Žmonės
A. Rimiškio vadovaujamoje statybų bendrovėje dirbs ir južintiškiai (118)
Grožis ir sveikata
Vyrai skustomis pažastimis atbaido moteris (159)
Namai ir šeima
Eik miegoti, plauk rankas ir ruoš namų darbus (19)
Seimas nesiryžta įteisinti partnerystę" (318)
Myli nemyli
Amžiaus skirtumas ne kliūtis (395)
Lietuvoje
Teismas leido V. Uspaskichui nuimti antrankius(nuotraukų albumas) (1981)
Juodojoje darbo partijos kasoje buvo 25 milijonai (89)

ax.gif Nu labai labai abejojame dėl makaronų.
Atsakyti
Visuomet atsiras zmoniu, kurie verkslens kaip jiems blogai ir nebutinai lietuviai. Cia medinis uzsimine apie turtingus danus. O zinot, kad vienos turtingiausiu pasaulio saliu, Norvegijos, politikai irgi verkslena apie skurda ju salyje??? blink.gif

Atsakyti
o musu tevelis super-uzdirba tiek kiek reikia. nelieka kad kaupt bet tikrai ir netruksta clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2007 09 28, 07:15)
o ką, jei aiškiai pasakytų ,,žinai brangioji, noriu, kad uždirbtum 3000 lt/mėn - tada aš būsiu patenkintas" tai jau čia gerai?

taip, tai butu puiku.

O tai nesuprasi jusu, nes kai sakiau, kad butu saunu, jei vyras sakytu "zinai brangioji, noriu, kad numestum tuos 10 kg nuo musu vestuviu priaugusius" irgi netinka, zodziu tik vyrams reikalavimai, o moterims ne.

Atsakyti
Viskas priklauso nuo to,kaip pageidavimas pateiktas. Jei problema aštrinama, ir einama prie arba-arba,tuomet žmogui natūraliai atšoka bet koks entuziazmas kažką daryti,tobulėti,siekti.O jei tai pateikiama kaip paulius sav. pavyzdy,reaguočiau labai normaliai ir tikrai pagalvočiau,kaip situaciją būtų galima pataisyti mirksiukas.gif ,kad partneriui įtikti. Visi lygūs ir visi vienas kito atžvilgiu turi bent šiek tiek pasistengti.

Atsakyti
Mano gyvenime yra buve ivairiu algu - esu uzdirbes dvigubai daugiau nei dabar (kaip tik esu menininkas ir daug kas priklauso nuo paklausos) Kiek beuzdirbciau mes daug maz suprantam kad issisuktumem is mano vieno algos, bet ziurim blaiviai i gyvenima ir isleidau zmona i mokslus kad igytu gera prof. ir esant reikalui jei kas nors atsitiks, net ir ji galetu islaikyt seima (2 vaikai) ir manau islaikytu, net ir dirbdama uz vid. atlyginima. tereikia moket planuot finansus ir investuot ten kur reikia.

O siaip, manau supertevelis privalo uzdirbt ne maziau 2500, jei gyvena didmiestyje. Jei neuzdirba, turi bent ieskot budu.

Kai uzdirbs 2500, gales siekt 4000. Ir tt...
Atsakyti
QUOTE(mints @ 2007 09 29, 23:09)
Mano gyvenime yra buve ivairiu algu - esu uzdirbes dvigubai daugiau nei dabar (kaip tik esu menininkas ir daug kas priklauso nuo paklausos) Kiek beuzdirbciau mes daug maz suprantam kad issisuktumem is mano vieno algos, bet ziurim blaiviai i gyvenima ir isleidau zmona i mokslus kad igytu gera prof. ir esant reikalui jei kas nors atsitiks, net ir ji galetu islaikyt seima (2 vaikai) ir manau islaikytu, net ir dirbdama uz vid. atlyginima. tereikia moket planuot finansus ir investuot ten kur reikia.

O siaip, manau supertevelis privalo uzdirbt ne maziau 2500, jei gyvena didmiestyje. Jei neuzdirba, turi bent ieskot budu.

Kai uzdirbs 2500, gales siekt 4000. Ir tt...

drinks_cheers.gif
Taikomasis menas - architektai, dizaineriai 4u.gif didelėj pagarboj.
Menas-menui ( forumo menininkas )
Šaunu jei tėvelis sugeba išlaikyti du vaikus ir dar žmoną į "mokslus išleisti'.

Manau Vilniuje šeimos pajamos turėtų siekti 3500 Lt. Na o toliau kaip lotuliukas.gif dievas duos.
Atsakyti
QUOTE(lambda @ 2007 09 28, 16:34)
[quote 2007 09 23, 01:08]
2007-09-28 Delfi naujienų populiarumas. Suskirstyta temomis . Menas  4u.gif paryškintas. Skliausteliuose temos populiarumas.

sakai? man rodos skliausteliuose komentaru skaicius hihihi.gif ir apskritai nelabai supratau ka norejai pasakyt? g.gif

Milli, man pasake "zinai brangioji, noriu kad uzdirbtum".. ir ka? negi del to reikia isizeist? g.gif Ir as pasakiau "noriu kad..." bet "noriu" tai nereiskia "ei zioply, tu toks anoks.. uzdirbk daugiau.." doh.gif Tiesiog buna kartais susedam ir diskutuojam, kaip mes matom savo ateiti, kaip mes norim gyvent ir ka mes del tu noru galim padaryt rolleyes.gif Ir del svorio buvo pasakyta.. lotuliukas.gif as sugebejau laaaabai issipust per nestumus ir puikiai zinau, kad mano vyrui lashiniai nepatinka.. jis mane isimylejo liesa.. o ir man paciai tas nepatiko ir numeciau. Ir nematau tame jokios tragedijos... jei jis uzsimestu 25kg, as jausciausi absoliuciai gerai jam sakydama "eii.. stabdyk arklius, pereinam ant salotu.. paziurek kaip atrodai"
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2007 09 30, 09:43)
sakai? man rodos skliausteliuose komentaru skaicius  hihihi.gif ir apskritai nelabai supratau ka norejai pasakyt?  g.gif

ax.gif Netikiu kad dieną iš dienos valgytum makaronus ir sutartinai tvirtintumėte , kad tai nerealiausias patiekalas. Nu nebent lotuliukas.gif padažas geras būtų.

Jei pirmą kartą lovoje svorio kategorija buvo 70 : 55 tai tapus 100 : 65 nevyniosi gi žodžių į vatą " oi brangusis nevalgom paskutinio saldainio prieš naktį ".

Atsakyti
QUOTE(lambda @ 2007 09 30, 09:27)
ax.gif Netikiu kad dieną iš dienos valgytum makaronus ir sutartinai tvirtintumėte , kad tai nerealiausias patiekalas. Nu nebent  lotuliukas.gif padažas geras būtų.

Jei pirmą kartą lovoje svorio kategorija buvo 70 : 55 tai tapus 100 : 65 nevyniosi gi žodžių į vatą " oi brangusis nevalgom paskutinio saldainio prieš naktį ".

tekedama uz menininko - makaronsciko zinociau kas manes laukia lotuliukas.gif o kai jau atsibostu.. pasistengciau pati uzsidirbti skanesnius pietus hihihi.gif Juk niekas nesituokia uzristom akim.. ne kate meise perki.. bendrauji su zmogum ir gali numatyt, kas jo gyvenime svarbiausia, ko jis nori.. ka jis veikia ir t.t... nors pas mus moterys daznai isivaizduoja, kad vyrus galima pakeist.. manau nelabai imanoma, nebent trumpam ir po to atia g.gif
Atsakyti