Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek supertėvelis turi uždirbti?

QUOTE(+333+ @ 2007 09 30, 10:41)
tekedama uz menininko - makaronsciko zinociau kas manes laukia  lotuliukas.gif  o kai jau atsibostu.. pasistengciau pati uzsidirbti skanesnius pietus  hihihi.gif  Juk niekas nesituokia uzristom akim.. ne kate meise perki.. bendrauji su zmogum ir gali numatyt, kas jo gyvenime svarbiausia, ko jis nori.. ka jis veikia ir t.t... nors pas mus moterys daznai isivaizduoja, kad vyrus galima pakeist.. manau nelabai imanoma, nebent trumpam ir po to atia  g.gif

Štai būtent tekėdama ( vesdamas ) turi kito žmogaus atžvilgiu lūkesčius , nežiūrint kad dabartinės stipendijos po 150 Lt.
ax.gif Ir finansinė pusė tame reikale irgi egzistuoja. Prieš "jamant" galima šiek tiek numatyti , kad bankininko "reitingai" bus aukštesni nei "pedagogo". Nors esant wub.gif priimti protingus sprendimus. lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano nuomone nuo 10 000 lt/mėn šiai dienai, dabartinėm kainom (nžn kaip bus ateity, nes kainos sparčiai kyla). 4u.gif
Atsakyti
Pritariu paskutiniam komentarui-nuo 10.000 lt.

Nes kitaip tikrai vargas,ir bliamba ne vien del pinigu gi gyvenam,taciau kai pagrindiniai poreikiai nebus patenkinti,tai vargu ar svajosim apie kazka daugiau.

Man kazkaip dzin tos brangios masinos,bet norisi namu,norisi pinigu laisvalaikiui...
Atsakyti
Didziajai daugumai - kiek daug beuzdirbtum - bus mazai...

Retenybems - kiek mazai beuzdirbtum - bus gerai....
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paprastas @ 2007 10 10, 20:07)
Pritariu paskutiniam komentarui-nuo 10.000 lt.

Nes kitaip tikrai vargas,ir bliamba ne vien del pinigu gi gyvenam,taciau kai pagrindiniai poreikiai nebus patenkinti,tai vargu ar svajosim apie kazka daugiau.

Man kazkaip dzin tos brangios masinos,bet norisi namu,norisi pinigu laisvalaikiui...

4u.gif Ax, kamuoja mane tikrasvargas blush2.gif essen.gif užtenka alc.gif netraukia bet norejau paklausti paprasto o pas jus visi imoneje nuo 10000 Lt į rankas gaunate.
Atsakyti
Hm... supertėvelis turi uždirbti tiek, kad supermamytė savo uždirbtus pingus galėtų leist savo malonumams bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamse @ 2007 10 11, 19:24)
Hm... supertėvelis turi uždirbti tiek, kad supermamytė savo uždirbtus pingus galėtų leist savo malonumams bigsmile.gif  ax.gif

Oi tie mūsų Lt vyrai frusty.gif lotuliukas.gif tokių paprastų dalykų nesupranta po to ir "jamat" doh.gif libaniečius (iraniečius) .
Atsakyti
QUOTE(lambda @ 2007 10 11, 22:29)
Oi tie mūsų Lt vyrai  frusty.gif  lotuliukas.gif tokių paprastų dalykų nesupranta po to ir "jamat"  doh.gif libaniečius (iraniečius) .

O prie ko cia libanieciai, iranieciai g.gif Bamses vyras siaip lietuvis mirksiukas.gif
Atsakyti
Geriausia supermamytei išvis nežinoti kiek uždirba supertėvelis... biggrin.gif užtenka, kad kaskart paprašius norimos pinigų sumos ją galėtum duoti... mirksiukas.gif Ašku- prašymas turi būti proto ribose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 10 04, 20:50)
Mano nuomone nuo 10 000 lt/mėn šiai dienai, dabartinėm kainom (nžn kaip bus ateity, nes kainos sparčiai kyla). 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man užtenka tiek kiek jis uždirba, o jei man reikia daugiau, tai čia mano problemos kaip juos užsidirbt. Svarbu, kad abu įnešam "indėlį" į namus (maistas, mokesčiai, daiktai).
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 10 04, 20:50)

4u.gif Ir kaip pasakė pažystamas filosofijos dėstytojas " norint filosofuoti " babkių turėti reikia.
Atsakyti