aciu visoms uz nuomone ir patarimus. nu neisgasdinot manes nors tu ka
visu pirma nebijau, kad jei turesime vaiku jis juos isves i savo gimtine - ir vien del to, kad jis pats joje nebuves jau daugiau ni 10 metu. ir neturi jokiu galimybiu grizti. bent kol kas. o as pagaliau issiaiskinau, kas negerai. jei atsimenat, rasiau, kad viskas per gerai, kad butu tiesa. tai va, priezastis ne jo religijoje (beje, jiss katalikas), ne jo kulturoje ar auklejime. priezastis daugiau nei banali - mano mylimasis vedes... bet as vistiek tesiu tuos santykius..nes net jei tai klaida, manau, ji bus geriausia mano gyvenime
laukiu akmenu krusos....
mano mylimasis vedes... bet as vistiek tesiu tuos santykius..nes net jei tai klaida, manau, ji bus geriausia mano gyvenime 4u.gif laukiu akmenu krusos....
Nesiruosiam tave akmenim metyt: kiekvienas gyvena pagal savo sazines ribas. Bet, nuo siol, si tema labiau tiktu: "Kai isimaiso trecias--Antrosios", ir kaip susilauksi vaiko: "Vaika auginu Viena"
va ir pribūrė
QUOTE(Azizam @ 2007 10 04, 06:43)
tai va, priezastis ne jo religijoje (beje, jis katalikas), ne jo kulturoje ar auklejime.
Kaip netikėtai pasisuko tema
QUOTE(Azizam @ 2007 10 04, 05:43)
tai va, priezastis ne jo religijoje (beje, jiss katalikas),
Kokia priežastis tave paskatino čia mus lazanijom prišerti?
QUOTE(Azizam @ 2007 09 23, 22:47)
Sveikos
Puikiai suprantu, kad labai kvaila vertinti zmogu pagal jo tautybe, bet esu visiskai pametus galva del vyro iraniecio. jis del manes, atrdo, irgi. bet viskas taip gerai, kad net baisu darosi. tai prisigalvoju kvailysciu visokiu. zodziu, reikia man patarimo ar blaivaus proto balso
Puikiai suprantu, kad labai kvaila vertinti zmogu pagal jo tautybe, bet esu visiskai pametus galva del vyro iraniecio. jis del manes, atrdo, irgi. bet viskas taip gerai, kad net baisu darosi. tai prisigalvoju kvailysciu visokiu. zodziu, reikia man patarimo ar blaivaus proto balso
Bėk kuo toliau
Iranietis-katalikas..
bek nuo jo kuo greiciau ir toliau
QUOTE(SIMPL @ 2007 10 04, 23:36)
Aš irgi taip sakau. Jei būtų musulmonas, dar galėtum pagalvoti, bet jei jau katalikas, nešk mėsas kuo toliau.
QUOTE(saras @ 2007 10 02, 14:03)
Greičiau tu pati prisiskaičiusi visokio šlamšto pvz. ("visi lygus") šneki pievas. Jei tau žmogus iš islamo pasaulio toks pats kaip ir Europietis tai net nežinau ką besakyti. Nereikia pamiršti, kad Islamas nelygus islamaui. Nelygink turkų islamų ir artimuosiuose rytuose gyvenančių islamų - jie kaip diena ir naktis.
nusisneki, as neprisiskaicius - as gyvenu su musulmonu-manau,zinau daugiau uz tave..
ir as snekejau ne vien apie islama,sakiau,kad zmones nevienodi..kitas europietis nuostabus vyras,kitas musulmonas nuostabus vyras,todel klausimas "ka manot apie iraniecius vyrus"yra absurdiskas.
ir dar ka norejau pasakyti - isivaizduokit, ka apie LT vyrus mano moterys is UK ar Norvegijos, ar Danijos? Jos irgi atsivercia laikrascius ir mato "emigrantai is LT apvoge ta ir ta...nuzude ta ir ta.. Galvoja siaubas - VISI lietuviai vagys,zudikai , ubagai..
prismaugs, nusaus,parduos i prostitutes ir tokia nauda is ju..oj kokios vargses Lietuvos moterys... o Lietuvoje moterys istekejusios laimingai gyvena ir cia imanoma rasti puikiu vyru .. tai va - nebukim supancioti stereotipais..
QUOTE(Lane @ 2007 10 05, 11:16)
Tai kas jie tada?