Įkraunama...
Įkraunama...

Iraniečiai vyrai

QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 10 05, 23:41)
Iš tiesų sakau tau, pedofilas yra mažesnis blogis už lietuvę, kuri praskėčia kojas azijatui. Čia jau yra visiškas nužmogėjimas.
Jei netiki - paklausk savo senelių, ką jie apie tai galvoja. Sakysit atgyvena ir prietarai, tačiau yra vertybės, kurios nesensta.
Lai visos pasaulio tautos gyvena taikoje ir laisvėje, tačiau tam kad jos išliktų pirmiausia turi kovoti už savo grynumą. Tai ne nacionalizmas ir ne rasizmas, tai natūralus tautiškumo jausmas.

o dabar galit skųstis moderatorei, jei užteks noro

jeigu jau tau pedofilas geriau tai jau viskas aisku su tavim g.gif gal,tamsta,i psichiatrine ligonine ? doh.gif
ir gali kovoti kiek nori..mes darysim kaip mes noresim,mylesim,miegosim,gimdysim vaikucius kam noresim..tokiu atmatu nuomones absoliuciai nereiksmingos.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haifa: 05 spalio 2007 - 22:51
Is mano ribotu, bet konkreciu ziniu apie iraniecius: jie labai seimyniski, seima 1oje vietoje, motina irgi.
Gudrus, viska zino, issisniukstineja kas kur geriau/pigiau ir pan. Kaip ir daugeliui sio pasaulio pilieciu, rupi issilavinimas, materialiniai dalykai, ta prasme nesiskiria jie nuo kitu.

iranietis buvo mano kaimynas studentu bendrabutyje-simpatiskas, malonus. nu bet suktas jis man pasirode ir labai state is saves teisinguoli-doruoli-visazini, kas man itartina pasirode. negere, bet ruke, atrode svelnus, skaniai gamino.

del islamo/ne islamo, tai kiekvieno zmogaus asmeninis reikalas, nors tendencija tokia, kad lietuvaites daznai pasimauna ant musulmonu ir iklimpsta i kose.

as asmeniskai nenoreciau isimyleti musulmono, nes mane baugina kulturu skirtumas+ateities baimes, nestabilumas, per daug svetima, tolima ir t.t. bet jei ISIMYLECIAU, tai jau nzn, negaliu nieko prognozuoti

Rokiskio Monstre, slepkis su savo sapalionem-moraliukais, paskaityk Maironi, suvalgyk cepelinu, pasimelsk ir eik miegot.

Atsakyti
QUOTE(haifa @ 2007 10 05, 20:46)
jeigu jau tau pedofilas geriau tai jau viskas aisku su tavim  g.gif  gal,tamsta,i psichiatrine ligonine ?  doh.gif

monstrui nereik ir toli eiti, rokiskyje yra gerai zinoma psichiatrine lotuliukas.gif , galetu pasidometi ten laisvomis vietomis lotuliukas.gif
Atsakyti
baikit merginos jus cia tiek isizeisti ir kovoti pries Monstro "tiesos" zodzius. Ant psichiniu ligoniu negalima pykti, jie kitaip nemoka ir nesupranta. As ji uzjauciu. Tiktai zmones nepatenkinti savu gyvenimu drabstosi purvais ant kitu zmoniu ir rasiu.
Atsakyti
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 10 05, 22:15)
Ką tu čia rašai? kokiai dar antrai pusei? Antrą pusę ar turiu jau 19 metų, tamstos žiniai.

Iš kokių medžių jūsų tėvai išlipo, jei ne paslaptis?

Pasaulio pabaiga: ko sovietai neišnaikino, tai lietuvaitės santuokomis su visokiais musulmonais ir negritosais sunaikins. Ar jūs bent 20 puslapių Lietuvos istorijos skaitėt?  doh.gif Kiek kraujo buvo išlieta, kad lietuvių tauta būtų laisva?
Kokios jums yra vertybės, ar gyvenate tik savo ambicijomis ir apatinio galo mąstymu?

Vadinasi radai tokią pačią kaip pats. Užuojauta aplinkiniams hihihi.gif

Mano tėvas tai iš to pačio medžio kaip ir tu cool.gif

Lietuvos niekas nepuola ir nėra nuo ko ginti cool.gif Nebent nuo didelio tamsumo. Matyt rusai išnaikino visus dar buvusius protingus, bet mažuma dar likus cool.gif

Kaip pasakė vienas protingas žmogus: Atsidavę visam pasauliui - aukščiau nei atsidavę savo tautai. Bet esantys tamsoje to nesupras ir nereikia, nes ne visiems duota. Amen cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Borderline @ 2007 10 06, 00:19)
Rokiskio Monstre, slepkis su savo sapalionem-moraliukais, paskaityk Maironi, suvalgyk cepelinu, pasimelsk ir eik miegot.

Nežinau, ką Maironis duos, gal geriau Naująjį Testamentą tegu pasiima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 10 06, 11:31)
Kaip pasakė vienas protingas žmogus: Atsidavę visam pasauliui - aukščiau nei atsidavę savo tautai

Tai atsiduok tada visiems pasaulio vyrams arba pardavusi butą paaukok labdarai Irako vaikams. Nesamonę parašei.
Lietuviškos šeimos vizija nieko bendro neturi nei su rasizmu, nei su diskriminacija. Gaila, kad to visiškai nesuprantate blink.gif
Geras buvo klausimas: kaip tėvai jus augino, kad elementarių tiesų neišaiškino?

Pastebejau, kad čia labiausiai musulmonus gina jų sugyventinės ir emigrantės. Vardai AVEDA, Mariasim, Haifa, Azizam - labai jau dvelkia rytų kultūrų įtaka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murka: 06 spalio 2007 - 13:52
QUOTE(murka @ 2007 10 06, 14:48)
Tai atsiduok tada visiems pasaulio vyrams arba pardavusi butą paaukok labdarai Irako vaikams. Nesamonę parašei.
Lietuviškos šeimos vizija nieko bendro neturi nei su rasizmu, nei su diskriminacija. Gaila, kad to visiškai nesuprantate  blink.gif

Pastebejau, kad čia labiausiai musulmonus gina jų sugyventinės ir emigrantės. Vardai AVEDA, Mariasim, Haifa, Azizam - labai jau dvelkia rytų kultūrų įtaka.

Cia buvo tema apie mergina,kuri nori bendrauti su iranieciu..mes istekejusios uz musulmonu pasakem savo nuomone..tik kazkodel esam uzsipuolamos vien del to,kad esam laimingos su savo vyrais. Ir siaip tu parasei nesamone - mintis,kad zmogus atsidaves visam pasauliui yra auksciau uz zmogu atsidavusi vien savo tautai , yra labai grazi.O tu kazkaip iskreiptai ta minti supratai.Prie ko cia atsidavimas visiems vyrams? Dievas nesukure valstybiu - zmones jas sukure,o Dievas mums kiekvienam dave visa pasauli .
Atsakyti
QUOTE(murka @ 2007 10 06, 11:48)

tevai isaiskino viska kaip reikejo. t.y. tikrai neidiege neapykantos kitoms tautoms ir tikrai nemokino vadinti ju juodasikniais ir babajais. ismoke gerti zmonu , nesvarbu jis baltas, juodas ar raudonas, nesvarbu ar jo akys siauros ar placios, ar jis musulmonas ar jis zydas.bet noreciau paklausti kaip jus tevai auklejo, kad tiesiog degat neapykanta kitatauciams?
o kas tau nepatinka mano nike? is ko tu sprendi, kad tai dvelkia rytu kultura. nei per kur cia nedvelkia. Man atrodo lietuvoj mariju pilna, o niko pabaiga gali simbolizuoti daug ka, tarkim mano pavarde. tada prasom cia be reikalo neuzsipulti.
Atsakyti

Kaip ir sakiau hihihi.gif :

QUOTE(Lane @ 2007 10 06, 14:31)
Bet esantys tamsoje to nesupras ir nereikia, nes ne visiems duota. Amen cool.gif
Atsakyti
Lietuviškos šeimos vizija nieko bendro neturi nei su rasizmu, nei su diskriminacija. Gaila, kad to visiškai nesuprantate  blink.gif

Sveikas nacionalizmas yra gerai, bet chamizmas ir įžeidinėjimai tikrai neturėtų būti toleruojami schmoll.gif Galima ir kitaip savo nuomonę pateikti, nieko neįžeidinėjant.
Atsakyti
Vardai AVEDA, Mariasim, Haifa, Azizam - labai jau dvelkia rytų kultūrų įtaka.

ax.gif mano nickas jokios rytietiskos itakos neturi, o tai itaka mano megiamiausios kosmetios gamintojai JAV tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 10 05, 20:56)
Kokią teisę turi tu, juodašiknio paklode, kalbėt apie tikrus lietuvius?

Siaubas, kur žiūri moderatoriai? doh.gif
Atsakyti