Įkraunama...
Įkraunama...

Iraniečiai vyrai

QUOTE(Tosk @ 2007 10 06, 19:47)

As apie elementaria kultura kalbu.
Bet kuo daugiau tokiu veikeju, tuo daugiau lietuvaiciu dairysis y kitu saliu atstovus.
Kam gali buti malonus toks pagiezingas zmogus ir dar su tokia kalba

Dėl kultūros sutinku
blink.gif blink.gif tai lietuvaitės kaip kokios karvės, jei dėl RM rašliavos pradės rinktis vien tik užsieniečius? jei nepatinka RM mintys dėl lietuviškos šeimos - tėvai, dėdės ir tetos pasakys tą patį, tik gražesniais žodžiais, nebent tie giminaičiai kilę iš stribų, komunistų ar po**uistų?
kam yra malonu klausyt tiesą? žinoma, ją RM drebia labai nekorektiškai. O dabar prie kiekvieno reikia eit užuolankomis, net ir kunigai jau nebeturi teisės būt tiesmukais - matyt spaudą pasiskaitot?

aš ir taip šiai temai paaukojau perdaug dėmesio, bet tylėt negaliu, nors manęs tai neliečia ir tikiuosi nepalies. ačiū už dėmesį ir persiprašau, jei kam mano mintys nepatiko. niekam jų asmeniškai netaikiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murka: 06 spalio 2007 - 22:08
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 10 05, 22:15)
Pasaulio pabaiga: ko sovietai neišnaikino, tai lietuvaitės santuokomis su visokiais musulmonais ir negritosais sunaikins. Ar jūs bent 20 puslapių Lietuvos istorijos skaitėt?  doh.gif Kiek kraujo buvo išlieta, kad lietuvių tauta būtų laisva?

Klausyk tu,provincialus Lietuvos istorijos eksperte,20 puslapiu neuztenka biggrin.gif Kiek LT kunigaiksciu tuokesi su slavemis,kad zemes daugiau tureti?
Atsakyti
QUOTE(murka @ 2007 10 07, 01:34)
Dėl kultūros sutinku
blink.gif  blink.gif tai lietuvaitės kaip kokios karvės, jei dėl RM rašliavos pradės rinktis vien tik užsieniečius? jei nepatinka RM mintys dėl lietuviškos šeimos - tėvai, dėdės ir tetos pasakys tą patį, tik gražesniais žodžiais, nebent tie giminaičiai kilę iš stribų, komunistų ar po**uistų?
kam yra malonu klausyt tiesą? žinoma, ją RM drebia labai nekorektiškai. O dabar prie kiekvieno reikia eit užuolankomis, net ir kunigai jau nebeturi teisės būt tiesmukais - matyt spaudą pasiskaitot?

aš ir taip šiai temai paaukojau perdaug dėmesio, bet tylėt negaliu, nors manęs tai neliečia ir tikiuosi nepalies. ačiū už dėmesį ir persiprašau, jei kam mano mintys nepatiko. niekam jų asmeniškai netaikiau.

As nieko pries neturiu, pries kitokias nuomones. Tuomet vyktu normali diskusija. O dabar... Yzeidinejimai unsure.gif
Nusiramink ir ramiai paskaityk mano ankstesny posta. As nerasiau, kad del RM, merginos pradeda dairytis y kitataucius. Bet kuo daugiau bus tokio mentaliteto vyruku, tuo.... Nepakesciau tokio besiplustancio zmogaus savo namuose schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 10 05, 14:28)
eina nx, kai aš pagalvoju, kad net tokie klausimai kyla, kad gyvent su kažkokiu čičmėku - man net šaltis per nugarą pereina. Ar tai iš viso sveiku protu suvokiama?

Na ko gi dabar purtaisi siurpais kaip nekaltybes nepraradusi mergina smile.gif tau gi gyvenimas santuokoje su "cicmeku" negresia biggrin.gif Nors gal kazkiek ir teisus esi-jei pagalvociau,kad su tokiu ribotu muzikeliu,kaip pats komentaruose atrodai,gyventi reiketu,turbut ir mane siurpas nupurtytu biggrin.gif Bet aciu Dievui,man tai irgi negresia hihihi.gif

O bendrai kalbant,kai paskaitau tokiu ir panasiu "visaziniu" komentarus,kazkodel visada prisimenu viena protiskai atsilikusia moteriske,kuria teko sutikti vaikysteje sveciuojantis kaime.Tada,dar sovietmecio laikais,bananai buvo deficitas,nebuvo parduodami ant kiekvieno kampo.Mes,vaikai,pavaisinome ta moteriskaite bananu,jai nepatiko- "fu,mailas"-suprask-muilas(aukstaitiskai).Sake,ai NEMEGSTU as tu bananu smile.gif Nors pirma karta gyvenime ji ragavo.Tai va ir cia panasiai-didziausi "cicmeku "ir panasiai "ekspertai" dazniausiai buna tie,kurie apie juos tik is kalbu girdeje biggrin.gif Islipkite pagaliau is provincialiu kaliosu... smile.gif Arba kad nors kiek prigesintumete savo vidini nacionalini gaisra,dazniau pavartykite Lietuvos ryta,apie "grynakrauju" lietuvaiciu liejama krauja uz "gera" Lietuvos varda Islandijoje,Suomijoje,Norvegijoje,Danijoje ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 10 05, 22:15)
Kokios jums yra vertybės, ar gyvenate tik savo ambicijomis ir apatinio galo mąstymu?

O ka,apatinis galas-ne vertybe?Juk kaip ne kaip is ten vaikais randasi nestuke.gif o kad tavo viena pagrindiniu vertybiu-moteriskas forumas-ta mes jau supratome biggrin.gif
Atsakyti
Murka, gal tu Aukse Aukstikalniene? kazkokia isiutus prietranka atrodai

as ne su turku ir ne su arabu vaikeli gyvenu o su tuo su kuo reikia
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 10 06, 22:50)
As nieko pries neturiu, pries kitokias nuomones. Tuomet vyktu normali diskusija. O dabar... Yzeidinejimai

OK. Pakalbėkim ramiu balsu apie kokius nors pvz. vaikų tvirkintojus. Banditus, kurie iš vaikų atiminėja mobilius telefonus. Narkotikų pardavinėtojus.
OK pabandom. Vaikų tvirkintojai yra patys vaikystėje patyrę psichologinių problemų, kažkuriame jų brendimo etape patyrė gilią dvasinę traumą. Jie vargšai ir nelaimingi žmonės, jų reikia gailėti. Juos traukia prie nekaltų vaikelių ir kada jie vaikiuką pasigauna, jiems užeina euforija, kuri trunka ištisą mėnesį, jimes būna taip gera taip gera thumbup.gif gailėkime jų, jie yra ligoniai, juos reikia gydyyyyti.
Narkotikų pardavėjai dažniausiai būna kilę iš šeimų, kuriose nebuvo įdiegtos vertybinės sistemos. Jie patys dažnai įtraukiami patyrusių narkotikų prekeivių, patys vartoja narkotikus ir dažnai prasiskolinę už dozes yra priversti prekiauti mirtimi. Jie yra nelaimingi žmonės, įkliuvę į voratinklį, gailėkime jų.
Banditai... jie mato socialinę nelygybę, jie patys dažnai mokykloje buvo užgauliojami, nes jų tėvai negalėjo jiems nupirkti Nokia N90, o kitų vaikų tėvai (jie spekuliantai - naujalietuviai) perka savo apsisnarglėjusiems vaikučiams brangius telefonus. Todėl tie mažieji banditėliai kaip kokie tadai blindos vykdo socialinį teisingumą. Грабь награбленое - atimk kas pavogta, argi tai neteisinga?

Manau argumentai buvo labai geri.
Čia kalba eina apie žymiai didesnes problemas. Piderastus dažniausiai sėkmingai pagauna. Narkotikų prekeivius irgi neglosto, o banditėliai atima tik telefonus. Bet tai nesunaikina genofondo, nes ir narkomanas ir banditėlis dar turi kažkokį procentą pagimdyti vaikus, kurie gal išaugs lietuviais. bent kalbą perduos ateities kartoms. O su dabartiniu požiūriu aš labai abejoju ar svečioje šalyje, ištekėjus už svetimtaučio įmanoma išauginti vaikus lietuvius. Tipiškas pavyzdys - kalbininko Kazio Būgos anūkai jau nebemoka lietuviškai. Argi tai ne tragedija?

Kokia reakcija? kai vaikas tiesia ranką prie karšto daikto šaukiate - nudegsi! Nors kalba eina tik apie ranką, kuri užgis. Čia kalba eina apie išnykimą kaip tautiečio ir, pasirodo, tėvai ta tema labai mažai su jumis kalbėjo. Tipo tekėk dukrele nors už čigono - akip pasiklosi taip ir išsimiegosi (beje, čigonai žymiai labiau integruoti į Lietuvos vizuomenę, nei kažkokie turkai ir t.t.)

Atsakyti
Man įdomu, kaip Rokiškio_Monstro vaikai atrodo, įdomu būtų susipažinti ir įvertinti jų lygį g.gif
Papildyta:
Bet kokie ateiviai tie žmonės, kurie galvoja, kad lietuviai nyksta dėl mišrių šeimų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 10 07, 11:55)
Man įdomu, kaip Rokiškio_Monstro vaikai atrodo, įdomu būtų susipažinti ir įvertinti jų lygį

Normalūs vaikai, lietuviukai, ruskių nekenčia baisiausiai nors aš jiems sakau: vaikai, ne ten mūsų priešai. Rusai yra tiesiog mūsų vargo broliai, o visas blogis tai yra vakaruose. Visi žinom, kad Rusija yra skurdi ir nelaiminga šalis, o Vakarai žiba kaip brangiai įvyniotas saldainis, kuris iš tikrųjų yra narkotikas. Tikra laimė yra būt LIETUVIU ir gyvent LIETUVOJE.
Bet jie vis tiek rusų nekenčia. Sąjūdžio laikais bėgiodavo su trispalvėm vėliavėlėm iš šaukė "Ivan, idi do domu". Va, sakau, kaip teisingai vaikus auklėjom, bet ne tą priešą pasirinkom.... Gaila.

Atsakyti
RM tai tau esme, kad tik merginos su lietuviais butu, na prasigeres, prasinarkasines, tiek to.... Kad tik tas genofondas butu. Tai tu manai kad tas prasigeres vyrukas aukles savo vaikus teisingai??? Tai koky pavyzdy matys vaikai??? O kokie biologiniai to vaiko genai bus???
Taip tu teisus, mano tevai man nekvarsino galvos del genofondo. Mane jie auklejo visu pirma buti padoriu ir garbingu zmogumi, neteisti kitu zmoniu. Tad is pagarbos savo tevynei, as niekada neatsisakysiu pilietybes ir man apmaudu, kad savo dukrai negaliu padaryti to paties. Tai is pagarbos savo tevams ir tevynei, as su savo vaiku kalbu lietuviskai, skaitau lietuviskas pasakas ir dainuoju lietuviskas lopsines. Bet is kitos puses, as mokinsiu vengti tokiu riboto mastymo zmoniu cool.gif
Papildyta:
Beje, stovejau ir baltijos kelyje ir trispalve mojavau. Bet as nesustojau tame laiko tarpsnyje, o gyvenu toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tosk: 07 spalio 2007 - 12:29
QUOTE(Tosk @ 2007 10 07, 12:28)
1. kad tik merginos su lietuviais butu. tu manai kad tas prasigeres vyrukas aukles savo vaikus teisingai???
2.  tevai mane jie auklejo visu pirma buti padoriu ir garbingu zmogumi, neteisti kitu zmoniu
3. is pagarbos savo tevynei, as niekada neatsisakysiu pilietybes ir man apmaudu, kad savo dukrai negaliu padaryti to paties
4. as mokinsiu vengti tokiu riboto mastymo zmoniu
5. ir baltijos kelyje ir trispalve mojavau

1. Taip. Tegul geriau su prasigėrusiu, bet su lietuviu. Ir Lietuvoje. Nereikia lietuvių vyrų tempt ant vieno kurpalio - tai, kad rašoma apie problemas, reiškia kad atkreipiamas dėmesys į tas problemas, kad tai įžvelgiama problema. O prasigėrusių ir apsinarkošinusių buvo ir bus. Tai - tėvų, kurie savo vaikams nediegė vertybių, tai tėvų minkštakūniškumo apraiška. Visus naujuosius narkošas augina tėvai, kurie ne nemylėjo, bet neatsakingai mylėjo savo vaikus. Tikri kaimiečiai savo vaikus augino teisingai. Blogis glūdi miestuose.
2. Šaunuoliai tavo tėvai, bet matyt jie priklausė jaunąjai kartai, kuri nei Smetonos laikų neprisimena, nei stalinizmo siautulio. Tai sovietų laikais išaugę žmonės, gailėt jų reikia, kad jiems nešventas lietuvio vardas.
3. Būti lietuviu dar nereiškai lietuviškai kalbėti, būti lietuviu tai reiškia gyventi Lietuvoje, kalbėti lietuviškai, kurti lietuvišką šeimą ir dirbt Lietuvos labui. Va todėl ir yra apribojimai pilietybei, kad atskirt katras lietuvis tikras, o katras - nori sėdėt ant dviejų kėdžių.
4. Nespręsk apie mano mąstymą, galėsi spręst kai sulauksi 50 metų ir tada suprasi kas yra kas. Man - mažiau thumbup.gif
5. trispalve mojavai, bet tikriausiai nesupratai ko ten žmonės susirinkę?
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2007 09 30, 13:42)
gal tai reiskia, kad is viso per mazai zmoniu sutikai? O gal gyveni gudziam Lietuvos kaime, tai kur ten besitiksi?...

Del pirmo teiginio drisciau gincytis. Manau, kad sutikau pakankamai g.gif o del antro teiginio net nesiruosiu gincytis, nes siuo metu gyvenu Londone, kuris yra 'siek tiek' didesnis uz tavaji miestuka wink.gif
Atsakyti
RM alkoholis yra viena is didziausiu problemu Lietuvoje. Ir nereikia man vien internete apie tai skaityti, lankausi Lietuvoje pakankamai daznai. Ir tavo isgirtajy tikra kaima matau, kai atvezu isaugtu drabuzeliu alkoholiku vaikams. Baisus man tas lietuviskasis kaimas verysad.gif Nesakau kad visi lietuviai vyrai prasigere, negerbia moteru ir pan. Apie jaunaja lietuvaiciu karta daug girdziu is savo mamos, pradinuku mokytojos. Liudnas vaizdas taip pat verysad.gif Beje mano tevai auge kaimuose, tad auklejimas buvo tas kaip tu sakai tikras kaimietiskas lotuliukas.gif

O apie mano amziu kaip sprendi? Telepatija zaidi lotuliukas.gif
Atsakyti