QUOTE(murka @ 2007 10 06, 17:38)
Galima ir netgi pageidautina savo nuomonę pateikt korektiškai. Bet yra kartų mąstymo problema, tie, kurie 1989m. stovėjo Baltijos kelyje rankom susikabinę (ne būdami mažamečiais, o sveiko mąstymo ir pilno proto, jau suaugę žmonės), kurie budėjo prie parlamento ir t.t.t. sveiku protu nesupranta kur ritasi Lietuva.
Nesusilaikiau

Taip stovėjau ir Baltijos kely IR PRIE PARLAMENTO IR KĄ

Man Lietuva ritasi tik pirmyn .

Ar Jūs RM turėjot progą pries 15-20 metų aplankyt kitas valstybes - pvz Ameriką ar tą pačią Turkiją ir Iraną

Aš neturėjau ... It ne kartų mastymo problema - o totalus ribotumas ...
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 10 07, 12:48)
OK. Pakalbėkim ramiu balsu apie kokius nors pvz. vaikų tvirkintojus. Banditus, kurie iš vaikų atiminėja mobilius telefonus. Narkotikų pardavinėtojus.
Kokia reakcija? kai vaikas tiesia ranką prie karšto daikto šaukiate - nudegsi! Nors kalba eina tik apie ranką, kuri užgis. Čia kalba eina apie išnykimą kaip tautiečio ir, pasirodo, tėvai ta tema labai mažai su jumis kalbėjo. Tipo tekėk dukrele nors už čigono - akip pasiklosi taip ir išsimiegosi (beje, čigonai žymiai labiau integruoti į Lietuvos vizuomenę, nei kažkokie turkai ir t.t.)
Na jei kyla noras kitatautį žmogų lyginti su vaikų tvirkintoju
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 10 07, 13:03)
Normalūs vaikai, lietuviukai, ruskių nekenčia baisiausiai nors aš jiems sakau: vaikai, ne ten mūsų priešai.
Bet jie vis tiek rusų nekenčia. Sąjūdžio laikais bėgiodavo su trispalvėm vėliavėlėm iš šaukė "Ivan, idi do domu". Va, sakau, kaip teisingai vaikus auklėjom, bet ne tą priešą pasirinkom.... Gaila.
Va čia jau man gaila tų tavo fantazijų
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 10 07, 15:59)
1. man irgi baisus, bet nors sukos ten gyvena, bet SAVI. Broliai lietuviai, ne kokie ten blah blah... apskritai, kaimietiško gyvenimo negyvenus sunku iš viso jį priimti tokį, koks yra. Ten viskas yra paprastai žiauru, bet ĮPRASTA. Ten švelnybėms ir minštaširdiškumui nėra vietos. Ten normalu, kad pusė kaimo vyrų vaikšto pirštais kirviu nukapotais, normalu, kad moterys savo ežius maudo tik kartą per dvi savaites, normalu, kad kaimo bobos vištos galvas kapoja ar skerdžiamą kiaulį laiko, normalu ten yra pasenusį šunį pakarti ar kačiukus skandinti. Toks tas jų gyvenimas ir tuo, kuo mes baisimės - tai jų kasdienybė. Normalu net tai, kad vyras žmonai kumšteli, o ta sureaguoja ...niekaip. Nes ją žymiai smarkiau karvė ragu kepšteli, jautis ar arklys įspiria. Tai jų tokia kasdienybė.
2
Ne visi taip kaime gyvena - ir ne visiems tai normalu

oj kaip nenormalu ..... gAL SENIAI NEBUVAI KAIME

tavo pamastymai man kažkodėl primena žmogaus nesuvokiančio realybės tipažą - arba nuskriaustą gyvenimo stipriai - arba bebdraujantį čia tam, kad temos nenumirtų

kaip mano senelis sakydavo - kasnors turi buti prieš - kitaip ginčo nebus .....
Ekspermentas
O dabar į temą - Jei mylisi - mylėkit - jei gyvenasi gyvenkit .....
Ir manau , kad tikrai yra geriau artima sutikta siela nei iš pareigos sutiktas lietuvis ... Šeimas kuria ne tautybės ir ne nacionalizmas - šeimas kuria du žmonės - laisvi ir mokanytys mylėt - ir didžiausia Dievo bausmė yra nemokėjimas mylėti ....