Įkraunama...
Įkraunama...

Iraniečiai vyrai

QUOTE(Tosk @ 2007 10 06, 22:47)
RM man tai... nu...tokie....  g.gif Gaila zmogaus ir tiek. Bet kuo daugiau tokiu veikeju, tuo daugiau lietuvaiciu dairysis y kitu saliu atstovus. Kam gali buti malonus toks pagiezingas zmogus ir dar su tokia kalba blink.gif  blink.gif  blink.gif

Oi bukime mandagus , darykime kad ir ko jos prasytu kad ne duok dieve kad musu lietuvaites nepazvelgtu i kuoki juoduli, afganistanieti ar vietnamieti!
Oi tokias bobikes reiktu ne tai kad leisti isvykti is lietuvos, netgi reiktu jega jas isgrusti, ir lagaminus padeti susipakuoti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 10 08, 12:09)
Oi bukime mandagus , darykime kad ir ko jos prasytu kad ne duok  dieve kad musu lietuvaites nepazvelgtu i kuoki juoduli, afganistanieti ar vietnamieti!
Oi tokias bobikes reiktu ne tai kad leisti isvykti is lietuvos, netgi reiktu jega jas isgrusti, ir lagaminus padeti susipakuoti. rolleyes.gif

tai grusk, bet,kad ne tavo valioj visa tai.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2007 10 06, 01:19)
Is mano ribotu, bet konkreciu ziniu apie iraniecius: jie labai seimyniski, seima 1oje vietoje, motina irgi.
Gudrus, viska zino, issisniukstineja kas kur geriau/pigiau ir pan. Kaip ir daugeliui sio pasaulio pilieciu, rupi issilavinimas, materialiniai dalykai, ta prasme nesiskiria jie nuo kitu.

iranietis buvo mano kaimynas studentu bendrabutyje-simpatiskas, malonus. nu bet suktas jis man pasirode ir labai state is saves teisinguoli-doruoli-visazini, kas man itartina pasirode. negere, bet ruke, atrode svelnus, skaniai gamino.

Jei zinios ribotos, tai gal geriau nedaryti apibendrinimu?

Kaip patiktu toks lietuviu apibudinimas:
jie nelabai seimyniski, salis agrarine, augina burokus, kuriuos seria kiaulems ir paskui valgo ju lasinius. Nesioja siaudines skrybeles, megsta pinigus ir degtine.

Kadaise turejau kolege lietuve. Sviesinosi plaukus, kepe skanius blynus ir merke aki mano vyrui. Tiesa, nevartojo psichotropiniu vaistu, bet nuolat kramte guma.

Todel manau, kad lietuviai yra laukine tauta ir auklesiu savo vaikus, kad ju neprisileistu ne is tolo.

????????????????

QUOTE(murka @ 2007 10 06, 15:48)
Lietuviškos šeimos vizija nieko bendro neturi nei su rasizmu, nei su diskriminacija. Gaila, kad to visiškai nesuprantate  blink.gif

Ponia, vadinkite reiskinius savo vardais.
Zmones, manantys, kad kitu rasiu zmones yra menkesni uz juos, yra RASISTAI. Jei niekina kitu tautu zmones, yra NACIONALISTAI.
Kodel vengiate siu terminu?

QUOTE(Simara @ 2007 10 07, 01:05)
didziausi "cicmeku "ir panasiai "ekspertai" dazniausiai buna tie,kurie apie juos tik is kalbu girdeje biggrin.gif Islipkite pagaliau is provincialiu kaliosu... smile.gif

Susipazinus asmeniskai (laiptines kaimyno neuztenka!) liezuvis nebeapsivercia tokiu dalyku sakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelija Pinavija: 08 spalio 2007 - 12:27
QUOTE(Lelija Pinavija @ 2007 10 08, 13:21)

Kaip patiktu toks lietuvio apibudinimas:
jie nelabai seimyniski, salis agrarine, augina burokus, kuriuos seria kiaulems ir paskui valgo ju lasinius. Nesioja siaudines skrybeles, megsta pinigus ir degtine.

Kadaise turejau kolege lietuve. Atrode kvailoka, sviesinosi plaukus ir merke aki mano vyrui. Tiesa, nevartojo psichotropiniu vaistu, bet nuolat kramte guma.
Todel manau, kad lietuviai yra laukine tauta ir auklesiu savo vaikus, kad ju nekestu ir neprisileistu ne is tolo.

Sitas geras lotuliukas.gif Man patiko
Atsakyti
QUOTE(murka @ 2007 10 06, 17:38)
Galima ir netgi pageidautina savo nuomonę pateikt korektiškai. Bet yra kartų mąstymo problema, tie, kurie 1989m. stovėjo Baltijos kelyje rankom susikabinę (ne būdami mažamečiais, o sveiko mąstymo ir pilno proto, jau suaugę žmonės), kurie budėjo prie parlamento ir t.t.t. sveiku protu nesupranta kur ritasi Lietuva.

Nesusilaikiau doh.gif Taip stovėjau ir Baltijos kely IR PRIE PARLAMENTO IR KĄ blink.gif Man Lietuva ritasi tik pirmyn . rolleyes.gif Ar Jūs RM turėjot progą pries 15-20 metų aplankyt kitas valstybes - pvz Ameriką ar tą pačią Turkiją ir Iraną g.gif Aš neturėjau ... It ne kartų mastymo problema - o totalus ribotumas ...
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 10 07, 12:48)
OK. Pakalbėkim ramiu balsu apie kokius nors pvz. vaikų tvirkintojus. Banditus, kurie iš vaikų atiminėja mobilius telefonus. Narkotikų pardavinėtojus.

Kokia reakcija? kai vaikas tiesia ranką prie karšto daikto šaukiate - nudegsi! Nors kalba eina tik apie ranką, kuri užgis. Čia kalba eina apie išnykimą kaip tautiečio ir, pasirodo, tėvai ta tema labai mažai su jumis kalbėjo. Tipo tekėk dukrele nors už čigono - akip pasiklosi taip ir išsimiegosi (beje, čigonai žymiai labiau integruoti į Lietuvos vizuomenę, nei kažkokie turkai ir t.t.)

Na jei kyla noras kitatautį žmogų lyginti su vaikų tvirkintoju g.gif

QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 10 07, 13:03)
Normalūs vaikai, lietuviukai, ruskių nekenčia baisiausiai nors aš jiems sakau: vaikai, ne ten mūsų priešai.
Bet jie vis tiek rusų nekenčia. Sąjūdžio laikais bėgiodavo su trispalvėm vėliavėlėm iš šaukė "Ivan, idi do domu". Va, sakau, kaip teisingai vaikus auklėjom, bet ne tą priešą pasirinkom.... Gaila.

Va čia jau man gaila tų tavo fantazijų blink.gif

QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 10 07, 15:59)
1. man irgi baisus, bet nors sukos ten gyvena, bet SAVI. Broliai lietuviai, ne kokie ten blah blah... apskritai, kaimietiško gyvenimo negyvenus sunku iš viso jį priimti tokį, koks yra. Ten viskas yra paprastai žiauru, bet ĮPRASTA. Ten švelnybėms ir minštaširdiškumui nėra vietos. Ten normalu, kad pusė kaimo vyrų vaikšto pirštais kirviu nukapotais, normalu, kad moterys savo ežius maudo tik kartą per dvi savaites, normalu, kad kaimo bobos vištos galvas kapoja ar skerdžiamą kiaulį laiko, normalu ten yra pasenusį šunį pakarti ar kačiukus skandinti. Toks tas jų gyvenimas ir tuo, kuo mes baisimės - tai jų kasdienybė. Normalu net tai, kad vyras žmonai kumšteli, o ta sureaguoja ...niekaip. Nes ją žymiai smarkiau karvė ragu kepšteli, jautis ar arklys įspiria. Tai jų tokia kasdienybė.
2

Ne visi taip kaime gyvena - ir ne visiems tai normalu doh.gif oj kaip nenormalu ..... gAL SENIAI NEBUVAI KAIME blink.gif tavo pamastymai man kažkodėl primena žmogaus nesuvokiančio realybės tipažą - arba nuskriaustą gyvenimo stipriai - arba bebdraujantį čia tam, kad temos nenumirtų cool.gif kaip mano senelis sakydavo - kasnors turi buti prieš - kitaip ginčo nebus .....

Ekspermentas g.gif

O dabar į temą - Jei mylisi - mylėkit - jei gyvenasi gyvenkit .....
Ir manau , kad tikrai yra geriau artima sutikta siela nei iš pareigos sutiktas lietuvis ... Šeimas kuria ne tautybės ir ne nacionalizmas - šeimas kuria du žmonės - laisvi ir mokanytys mylėt - ir didžiausia Dievo bausmė yra nemokėjimas mylėti ....
Atsakyti
QUOTE(elzė 76 @ 2007 10 08, 13:35)
Ne visi taip kaime gyvena - ir ne visiems tai normalu  doh.gif oj kaip nenormalu ..... gAL SENIAI NEBUVAI KAIME  blink.gif

Žiūrint koks kaimas unsure.gif verysad.gif Nors aš irgi seniai nebuvau, nes atsisakiau ten grįžti po matytų egzekucijų su gyvūnais. Viename kaime šunį pakorė, kitame numarino lėtai kankindami. gun_rifle.gif Ir šiaip šunis dažnai keisdavo g.gif Vis kažkur nusidangindavo, jau įsivaizduoju kokiais būdais cool.gif Man tikriausiai žiauriai su giminėm nepasisekė, gal todėl juodo nacionalizmo nesugebėjo įskiepyti cool.gif Nors tėvas kalba taip pat kaip RM, vieną vakarą po jo įžeidinėjimo žinučių net nulėkiau pažiūrėt, ar tėvas prie kompo nesėdi, nes žodis žodin taip pat kalba blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lane: 08 spalio 2007 - 14:30
QUOTE(Lane @ 2007 10 08, 15:27)
Žiūrint koks kaimas unsure.gif verysad.gif Nors aš irgi seniai nebuvau, nes atsisakiau ten grįžti po matytų egzekucijų su gyvūnais. Viename kaime šunį pakorė, kitame numarino lėtai kankindami. gun_rifle.gif Ir šiaip šunis dažnai keisdavo g.gif Vis kažkur nusidangindavo, jau įsivaizduoju kokiais būdais cool.gif  Man tikriausiai žiauriai su giminėm nepasisekė, gal todėl juodo nacionalizmo nesugebėjo įskiepyti cool.gif Nors tėvas kalba taip pat kaip RM, vieną vakarą po jo įžeidinėjimo žinučių net nulėkiau pažiūrėt, ar tėvas prie kompo nesėdi, nes žodis žodin taip pat kalba blink.gif

Mano tetis irgi kazkada taip kalbejo , bet , kai pazino mano vyra,nuomone visiskai pakeite ir pamilo zenta..labai juo didziuojuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(haifa @ 2007 10 08, 15:06)
Mano tetis irgi kazkada taip kalbejo , bet , kai pazino mano vyra,nuomone visiskai pakeite ir pamilo zenta..labai juo didziuojuosi 

Nu tai ką dabar daryt jei tavo tėvą prie juodulių traukia?
Visai Lietuvai apsiverst ir pradėt juos garbint? ačiū, turim lietuvoj čigonus...
Atsakyti
Nors tėvas kalba taip pat kaip RM, vieną vakarą po jo įžeidinėjimo žinučių net nulėkiau pažiūrėt, ar tėvas prie kompo nesėdi, nes žodis žodin taip pat kalba blink.gif

biggrin.gif Man irgi tokia mintis kilo kaip RM nepasirode diena, galvoju ar moderatore ji isvijo, arba rado mano teva ir abu drinks_cheers.gif geria ir apie nacionalizma ir LT nykstancia tauta varo. Ka RM apie mus pasako man dzin...zymiai skaudziau tokie zodziai is tevo. Bet po daugel metu jis aprimo; isitikino kad manes i vergija neparduos, mane nemusa, su manim gerbingai elgiasi. Dabar rodo viesiem anuku nuotraukas ir giriasi kad rasiu maisymo rezultatas buna superines atzalos. Bet daug man asaru ir nuoskaudzio iki sio.
RM klause koki tevai uzaugina tokias dukras, o gi ne koki kiti o LT partizanai net.
Atsakyti
paskaicius rokiskio monstro komentarus net baisu pasidare...jei jis tevas yra ar bus, tai baisu net pagalvot kaip jis savo vaikus aukleja ar aukles...dar tokiu rasistiniu pasisakymu niekur neskaiciau... reikia pasimokyti zmogui tolerancijos...tikras lietuviskas kaimietis ir stuobrys... doh.gif gaila, kad tokiu Lietuvoj daug verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 10 08, 17:55)
Visai Lietuvai apsiverst ir pradėt juos garbint? ačiū, turim lietuvoj čigonus...

as neklausiau,ka daryt,ir isvis,ko atsakineji ,kai niekas neklausia..turi psichologiniu problemu,demesio stoka tikriausiai, nacionalistiniai tavo tevai demesio pakankamai neskyre,tai bandai visose temose,ka nors pagiezingo pasakyti,atkreipti i save demesi bet kaip,net nusisnekedamas..ir isvis niekam jau tavo nuomone neidomi, eik i kita tema pasireiksti, gal kas atkreips demesi,nes dabar tai tik gailesti keli doh.gif visi juokiasi is tavo pasisakymu ir tiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haifa: 08 spalio 2007 - 19:26
QUOTE(Rokiškio_Monstras @ 2007 10 08, 17:55)

Va su tokiu klaikiu požiūriu kasdien tenka susitikti mokykloje - tada suvoki, kad žmonių bukaprotiškumui ir toliarancijos stokai nėra ribų... Tada ir susimąstau, dėl ko kovojau sausio 13 - tikrai ne dėl tokių žmonių....
Atsakyti