QUOTE(Fishbone @ 2008 05 18, 22:09)
Jei ne ju kabinami makaronai, musiskes speju ir neziuretu i juos, juk musu vyrai santuresni....
Susižavėjau saviškio santūrumu...

O tavo postais irgi nusivyliau, pažiūrėjus į avatarą tikėjaus kažko gražaus ir tolerantiško.
Papildyta:
Aš rimtai negaliu suprasti, kaip kai kurie žmonės sugeba rimtu veidu sakyti "babajus" ir tai laikyti normaliu žodžiu

Kad ir kokia tolerantiška bei teigiama būčiau, bet žmonės vartojantys žodį "babajai" man atrodo žemo lygio ir automatiškai su tokiais nenorėčiau bendrauti.
Papildyta:
QUOTE(arvydulis @ 2008 05 18, 23:42)
Cia ne pravarde,cia jo etikete.O ju as net zmonem negaliu vadinti,todel ir menkinu,mano lygis cia ne prie ko,tau iki jo toli grazu...Menkinu todel,kad su jais susiduriu kiekviena diena ir patikek jei netureciau uz ka menkint patyleciau.Arba nesi susidurus,arba mazai ju pazinojai,perverstai plokstele.pasakiau stabdyk,nes daug ka galejai izeisti,ne tik mane,juk pavadinai zmogzudziais ir t.t.Cia tai bent lygis,eik gult geriau ir vaikus ciuciuot.
Šiaip jau ji ten labai teisingai pavardino apie lietuvius

Nematau absoliučiai jokio skirtumo, ar lietuvis, ar babajus (čia vadinkim taip žemos kultūros žmones) UK

kalbant apibendrintai, kaip mėgsta daryti visi priešininkai. Prieš putodamiesi pripažinkit faktą, kad esat žmogžudžių kapotojų, prostitučių ir vagių tauta.
Papildyta:
QUOTE(Elif @ 2008 05 20, 14:49)
Mergyt, as is triju vyru issirinkau viena - tavo vadinama babaju..
Aš irgi iš trijų

Sutapimas

Tiesiog jis buvo geriausias, reikalavimų vyrui keliu daug.