Įkraunama...
Įkraunama...

Iraniečiai vyrai

QUOTE(haifa @ 2008 05 20, 18:55)
O Dievuliau doh.gif  taigi tu pats sapalioji apie visa arabu tauta,kad jie visi tokie teroristai ir t.t.. o tu pats pasiskaityk kokios rimtos literaturos apie ta terorizma ir pats issivesk procenta kiek zmogzudysciu ar nusikaltimu padaro musulmonai ir t.t.. ir tada is kitu reikalauk statistiku. O siaubas na ir postai doh.gif

Tuscios kalbos,pacios ir issiveskit.Gerai nugyvent su mylimais vyriokais drinks_cheers.gif ,neturiu noro ir kantrybes... schmoll.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydulis @ 2008 05 20, 21:02)
Tuscios kalbos,pacios ir issiveskit.Gerai nugyvent su mylimais vyriokais drinks_cheers.gif ,neturiu noro ir kantrybes... schmoll.gif  cool.gif

Aciu aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haifa: 20 gegužės 2008 - 20:06
QUOTE(haifa @ 2008 05 20, 19:06)
Aciu aciu  smile.gif

4u.gif taika
Atsakyti
QUOTE(arvydulis @ 2008 05 20, 18:45)
Tu tik nesinervuok ir nekreipk demesio i tau skirtas replikas.Matai jos sioje temoje todel,kad vyrai babajonai ir jos juos gins dantis issiepe.Leisk joms jaustis karalienemis... mirksiukas.gif  doh.gif
Papildyta:

Atleiskit,bet kazkodel itariu,kad jo tevynej dar neviesejot? schmoll.gif

vešėjau ir net gyvenau pas uošvius, o ką?
Atsakyti
QUOTE(JelenaT @ 2008 05 20, 20:10)
vešėjau ir net gyvenau pas uošvius, o ką?

Nieko,dziaukis... smile.gif
Atsakyti
Va klausyk suzinojau kad iranieciai irgi babajai ir dar treciarusei zmones,vau.tai aisku kad kaip pvz anglijoje tai anglas tai dievas lietuvems cool siknalazei ir rasistai kai kurie lietuvei.maziuke lietuvele labai issilavinus kad net nezino kur koke salis yra ir kokios tradicijos ir paprociai kitose salyse ,bet raso lyg zinodami,nes skaite knugoj ar mate per zinias arba picerineje dirba su babajais tai zino.

papildyta:

prasyciau man nerasyt kad as klaidas darau,nes as tai zinau daug sitam forume jau profesoriu lietuvos man sake.
[SIZE=7]
Atsakyti
QUOTE(murziukas @ 2008 05 21, 06:47)
Va klausyk suzinojau kad iranieciai irgi babajai ir dar treciarusei zmones,vau.tai aisku kad kaip pvz anglijoje tai anglas tai dievas lietuvems cool siknalazei ir rasistai kai kurie  lietuvei.maziuke lietuvele labai issilavinus kad net nezino kur koke salis yra ir kokios tradicijos ir paprociai kitose salyse ,bet  raso lyg zinodami,nes skaite knugoj ar mate per zinias arba picerineje dirba su babajais tai zino.
papildyta:
prasyciau man nerasyt kad as klaidas darau,nes as tai zinau daug sitam forume jau profesoriu lietuvos man sake.
[SIZE=7]

Pats laikas susigriebti su gramatika doh.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elif @ 2008 05 18, 22:26)
man labai nepatinka pakistanieciai ir indai.. Nu sakes.. Negaliu pakest..  doh.gif  schmoll.gif

O man šitas indas visai tiktų biggrin.gif
Atsakyti
cia

o man tas indas nieko biggrin.gif
Atsakyti
laugh.gif linksmai.. wink.gif nu neblogi.. bet tokiu sunku rasti.. hihihi.gif as kur susiduriau, tai labai nepatiko schmoll.gif
Kadangi cia apie musulmonus kalbama, o indai, tai ne musulmonai, ne siuksles.. Tik musulmonai pasaulio baubas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elif: 23 gegužės 2008 - 22:40
QUOTE(haifa @ 2008 05 22, 15:22)
cia

o man tas indas nieko  biggrin.gif

na tikrai, kad gražus rolleyes.gif
Atsakyti