Įkraunama...
Įkraunama...

Iraniečiai vyrai

Istekejusi uz turko,pakistaniecio,iraniecio.....jausciausi pazeminta,man butu geda.
Zinau kad nemegsta Vakaru salyse ju niekur,tiesiog PRIVALO pakesti,nes tokia politika. Prancuzai pratruko pries metus...bet kas is to,....beto veisiasi kaip tarakonai tie juodukai....
Mano draugai anglai ir skandinavai atvirai pasikalbejus tiesiog prisipazista,kad ju nekencia,bet negali o ir kultura neleidzia su jais ten draskytis.Deja,musu vargses teka uz bet ko...
Sekmes visoms.
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2008 06 02, 21:17)
Istekejusi uz turko,pakistaniecio,iraniecio.....jausciausi pazeminta,man butu geda.
Zinau kad nemegsta Vakaru salyse ju niekur,tiesiog PRIVALO pakesti,nes tokia politika. Prancuzai pratruko pries metus...bet kas is to,....beto veisiasi kaip tarakonai tie juodukai....Mano draugai anglai ir skandinavai atvirai pasikalbejus tiesiog prisipazista,kad ju nekencia,bet negali o ir kultura neleidzia su jais ten draskytis.Deja,musu vargses teka uz bet ko...
Sekmes visoms.

nesuprantu ko tu pastoviai ta pati per ta pati rasai blink.gif pazeminta, nelaiminga, ir t.t, gal pati tokia jautiesi? g.gif nes kiek teko skaityti, merginos, tos kur istekejusios, nesiskundzia savo pasirinkimu, o tu cia apie kazkokias gedas rasineji g.gif ziuriu, jautiesi pasaulio bamba teisdama kitus, net nezinodama tikrosios padeties tik remdamasi nuogirdom ir kitu komentarais g.gif man tai visiskai px ka tie skandinavai ir anglai galvoja apie mane,manau, musulmonai lygiai taip pat galvoja tongue.gif o tavo nuomone tai isvis nerupi tongue.gif gerai, kad nevisi lietuviai tokie kaip tu, o tai butu geda uz savo tauta doh.gif
cia tas komentaras apie tarakonus, tai kaip suprantu apie daugiavaikes seimas? doh.gif tai tu negerbi seimu, kur turi daugiau nei tris vaikus?gal tu ligota? g.gif lotuliukas.gif
saugok savo lietuva nuo muslimu, greitu laiku teks ir tau taikytis prie ju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katkuta @ 2008 06 04, 07:31)
nesuprantu ko tu pastoviai ta pati per ta pati rasai blink.gif pazeminta, nelaiminga, ir t.t, gal pati tokia jautiesi? g.gif nes kiek teko skaityti, merginos, tos kur istekejusios, nesiskundzia savo pasirinkimu, o tu cia apie kazkokias gedas rasineji g.gif ziuriu, jautiesi pasaulio bamba teisdama kitus, net nezinodama tikrosios padeties tik remdamasi nuogirdom ir kitu komentarais g.gif man tai visiskai px ka tie skandinavai ir anglai galvoja apie mane,manau, musulmonai lygiai taip pat galvoja tongue.gif  o tavo nuomone tai isvis nerupi tongue.gif gerai, kad nevisi lietuviai tokie kaip tu, o tai butu geda uz savo tauta doh.gif
cia tas komentaras apie tarakonus, tai kaip suprantu apie daugiavaikes seimas? doh.gif tai tu negerbi seimu, kur turi daugiau nei tris vaikus?gal tu ligota? g.gif  lotuliukas.gif
saugok savo lietuva nuo muslimu, greitu laiku teks ir tau taikytis prie ju lotuliukas.gif

Taip grieztai gal nereikejo,o,kad LT tuoj ju bus pilna-faktas,tik tada jau neturesi tiek bendraminciu drinks_cheers.gif ,nes visi supras ka uzturejo mirksiukas.gif (cia be blogu minciu)
Atsakyti
QUOTE(katkuta @ 2008 06 04, 09:31)
nesuprantu ko tu pastoviai ta pati per ta pati rasai blink.gif pazeminta, nelaiminga, ir t.t, gal pati tokia jautiesi? g.gif nes kiek teko skaityti, merginos, tos kur istekejusios, nesiskundzia savo pasirinkimu, o tu cia apie kazkokias gedas rasineji g.gif ziuriu, jautiesi pasaulio bamba teisdama kitus, net nezinodama tikrosios padeties tik remdamasi nuogirdom ir kitu komentarais g.gif man tai visiskai px ka tie skandinavai ir anglai galvoja apie mane,manau, musulmonai lygiai taip pat galvoja tongue.gif  o tavo nuomone tai isvis nerupi tongue.gif gerai, kad nevisi lietuviai tokie kaip tu, o tai butu geda uz savo tauta doh.gif
cia tas komentaras apie tarakonus, tai kaip suprantu apie daugiavaikes seimas? doh.gif tai tu negerbi seimu, kur turi daugiau nei tris vaikus?gal tu ligota? g.gif  lotuliukas.gif

Ko taip putoji kad tau nerupi mano nuomone? biggrin.gif
teisybe akis grauzia? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2008 06 05, 19:09)
Ko taip putoji kad tau nerupi mano nuomone? biggrin.gif
teisybe akis grauzia? tongue.gif

man tai ner ko putot tongue.gif tai tu cia jau kelinta posta ta pati per ta pati rasai, tai ir idomu ko tu PUTOJI tongue.gif koki rysi turi su tais vyrais, kad taip aktyviai tokio pobudzio temose dalyvauji? g.gif pasipasakokit prasom mirksiukas.gif
gal gali paaiskint, kokia teisybe turi omeny? g.gif jei dorai paaikinsi, tada ziuresim ar grauzia mirksiukas.gif
Atsakyti
KATKUTA

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

ACIU TAU katkuta.
AR KAS ZINO IRANIECIUS?AR BENDRAVE SU JAIS?AR PIETAVE SU JAIS?ATSILIEPKIT KAS NES TIK TIE ZMONES ZINO APIE IRANIECIUS.
Atsakyti
Esu bendravus su iranieciais. Trumpai,bet esu dirbus JAE,Kuweite.Ne striptyza sokau,o dirbau verteja LT verslininkams.
Keliauti teko labai daug, tame tarpe ir islamo salyse. Tiek turtingose,tiek labai skurdziose. Todel turiu nuomone. Vienintelis dalykas kas man ten imponavo-pagarba seniems zmonems. Daugiau delvisko -esu europietiskos kulturos salininke.
Tiek darbe,tiek namuose, tiek viesose vietose....
Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2008 06 08, 23:21)
Esu bendravus su iranieciais. Trumpai,bet esu dirbus JAE,Kuweite.Ne striptyza sokau,o dirbau verteja LT verslininkams.
Keliauti teko labai daug, tame tarpe ir islamo salyse. Tiek turtingose,tiek labai skurdziose. Todel turiu nuomone. Vienintelis dalykas kas man ten imponavo-pagarba seniems zmonems. Daugiau delvisko -esu europietiskos kulturos salininke.
Tiek darbe,tiek namuose, tiek viesose vietose....
Sekmes.

drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti

Atsibuskit lietuvaitės........ nevarykit ant lietuvių, blogų vyrų yra kiekvienoj tautoj ir tai nuo religijos nepriklauso. Sutikti normalų užsienietį, dar atvykusį iš kitos šalies, tikimybė tokia maža, kad duočiau tau 80 procentų jog esi maustoma, galvelė tau susisukus ir tu nieko absoliučiai nematai....net jei kas būtų blogai tu nematytum, nes nusvaigus esi. Dažniausiai baltaodė europietė tamsiaodžiams yra kaip papuošalas-blizgutis kuriuom jis laikinai pasipuošia. Laimingų moterų su užsieniečiais yra labai mažai ir tu gali tapti eiliniu maustomu blizgučiu.

Dar atkreipk dėmesį į vieną niuansą ......mėnuo tai didelis NULIS santykiuose, reikia minimum pusė metų kad bendraujant išlystų netolygumai ir povandeninės uolos , prie kurių pripranti-prisišlifuoji ir taip pažįsti žmogų .........

Šaunių lietuvių berniukų yra ne vienas ir ne du........ ir būsi mylima, gerbiama ir t.t. Tik pati turi būt šauni , kad turėtum šaunų lietuvį vyrą .
Atsakyti
QUOTE(baubas @ 2008 06 09, 20:40)
       Šaunių lietuvių berniukų yra ne vienas ir ne du........  ir būsi mylima, gerbiama ir t.t. Tik   pati turi būt šauni , kad turėtum šaunų lietuvį vyrą .

Kad tie saunus lietuviu berniukai i tas lietuvos kaimietukes ir neziuri, nenori, nemyli ju. Nenori ju nei padorus anglai, olandai ar kitu europos saliu balti vyrai. O kaimietukem vyro tai norisi - jaunyste, harmonai selsta. Tai kas belieka - visokie atmatos is treciu pasaulio saliu, nes padorus, issilavine, is geru seimu musulmonai irgi nenori musu kaimietukiu su darkyta anglu kalba, be ambiciju, be issilavinimo, su neipatynga isvaizda, svetima kultura ir pan. Jiems uztenka ir savu moteru.

UK gyvenu jau daug metu, ir neteko sutikti padorios, issilavinusios ir simpatiskos anglu moters istekejusios uz musulmono, afrikiecio ar pan. Jos nemiega su jais, neteka ir negimdo vaiku nuo ju. Taip pat ir neteko padorios, issilavinusios lietuvaites matyti besitrinancios su neaiskaus plauko tipais. Tik luzeres, neisvaizdios ir niekam tikusios PAsIRENKA, kad su jomis zaistu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Annaxox: 09 birželio 2008 - 20:54
QUOTE(Annaxox @ 2008 06 09, 21:51)
UK gyvenu jau daug metu, ir neteko sutikti padorios, issilavinusios ir simpatiskos  anglu moters istekejusios uz musulmono, afrikiecio ar pan. Jos nemiega su jais, neteka ir negimdo vaiku nuo ju. Taip pat ir neteko padorios, issilavinusios lietuvaites matyti besitrinancios su neaiskaus plauko tipais. Tik luzeres, neisvaizdios ir niekam tikusios PAsIRENKA, kad su jomis zaistu....

Aš manau, kad jums padorios moterys yra tik tos, kurios "susideda" su jums priimtinais vyrais.
Atsakyti
Aj ka jus cia ta pati per ta pati biggrin.gif R&D mayt,ne ta diena ir uzsimane vel pasikolioti smile.gif viskas jau isdiskutuota smile.gif
Atsakyti