Įkraunama...
Įkraunama...

Iraniečiai vyrai

QUOTE(Mariposa @ 2008 07 11, 14:42)
Kita vertus, man tiesiog idomu paklausti tu moteru kurios istekejo uz musulmonu, ar jos tikrai jaucia asmenine laisve ir sugeba savo identiteta islaikyt. Neklabu apie tai ar vyras leidzia mokytis, dirbti, bet ar pvz jus galite duoti savo vaikui gimusiam su musulmonu lietuviska varda? Ar galite ispazinti savo religija? Elgtis taip kaip jus ismoke jusu tevai? Nes visdelto kriskcioniskas ir arabiskas pasauliai nuo senu laiku tokioje kaip priespriesoje atsidure ir sunku isivaizduoti du zmones toleruojancius vienas kita visu 100%. As kazkodel itariu kad vienas kazkuri turi daryti auka, ir tai 99 atvejais is 100 yra, matyt, moteris.

Lietuviški vardai ne problema, religija taip pat. Priklauso nuo moters, kiek ji leidžia save keisti. O lietuviai kažko labai linkę greit prisiderinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 07 11, 13:46)
Lietuviški vardai ne problema, religija taip pat. Priklauso nuo moters, kiek ji leidžia save keisti. O lietuviai kažko labai linkę greit prisiderinti g.gif

Tai as ir klausiu konkreciu moteru, kad jos papasakotu savo patirti. Nes man atrodo, kad logiskai pagalvojus tai turetu buti problema, juk kulturos skirtingos, tai negi visi jau tokie tolerantiski. Arba tuomet tikrai lietuvaites labai lankscios, su kuo sutampa, tuo ir tampa.

O kaip religija gali buti ne problema jeigu ja pagristas visas musu pasaulevaizdis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariposa: 11 liepos 2008 - 13:54
QUOTE(Mariposa @ 2008 07 11, 14:52)
O kaip religija gali buti ne problema jeigu ja pagristas visas musu pasaulevaizdis?

Aš turėjau galvoje, kad krikščione būti galima.
Atsakyti
QUOTE(katkuta @ 2008 07 08, 22:19)
turbut skirtingose vietose lankomes tongue.gif man teko sutikti mirksiukas.gif
tai o HEIDI KLUM pabaisa, kad su dainininku SEAL gyvena ir jam vaikus gimdo? blink.gif ji ne angle, bet vistiek....

Visada matydama šią porą pagalvoju-Gražuolė ir pabaisa,tik pabaisa šiuo atveju SEAL,čia mano nuomonė,nieko nenoriu įžeist,bet man jis labai baisus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2008 07 11, 21:37)
Visada matydama šią porą pagalvoju-Gražuolė ir pabaisa,tik pabaisa šiuo atveju SEAL,čia mano nuomonė,nieko nenoriu įžeist,bet man jis labai baisus schmoll.gif

nemanau, kad ka nors is cia esanciu izeidziat bigsmile.gif nebent pati HEIDI KLUM si foruma skaito ir isizeis biggrin.gif bet kokiu atveju, cia buvo atsakymas i vienos forumietes pastaba,kad normali ir padori moteris niekad nesusidetu su afrikieciu ar musulmonu.....o pasirodo, kad turime kelis pavyzdzius tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Mariposa @ 2008 07 11, 12:52)
Tai as ir klausiu konkreciu moteru, kad jos papasakotu savo patirti. Nes man atrodo, kad logiskai pagalvojus tai turetu buti problema, juk kulturos skirtingos, tai negi visi jau tokie tolerantiski. Arba tuomet tikrai lietuvaites labai lankscios, su kuo sutampa, tuo ir tampa.

perskaitykit atidziau visa tema, manau, tikrai rasit ne viena ir ne du pavyzdzius ax.gif cia jau buvo begale kartu irodineta, kad zmones gali kartu gyventi, ir beje laimingai, bet tokie pasisakymai iskarto buvo isvartomi, kad tipo arba mergos kaimietes, arba musulmonai ne msulmonai, jei nevercia skarom dangstytis ir pan blink.gif taip kad, nera prasmes vel is naujo viska cia rasineti ax.gif visada bus 2 nuomones mirksiukas.gif o del lansktumo, tai , manau, jums ir aiskinti nereikia, kad 2 tos pacios kulturos zmones, vienas del kito, daug ka paaukoja, kad butu kartu mirksiukas.gif taip, kad santykiuose su musulmonu , lygiai taip pat, "apsislifuoti"abiems tenka, jei nori buti kartu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2008 07 11, 23:37)

Žiūrėdama į šią porą nematote, kad jie labai laimingi be galo mylintys žmonės? Dar kartą įrodymas ne išorė, ne odos spalva svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2008 07 12, 00:37)

O man Sealas labai Grazus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2008 07 11, 22:37)

Grazuole Heidi Klum buvo pastojus nuo baltojo senio Briatores, kuris ja besilaukiancia paliko. Pabaisa Sealas ja mylejo ir vede su svetimu vaiku pilvelyje wub.gif
P.S Sealas man asmeniskai labai patrauklus vyras, o jau kunas thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Vakar per LTV rode dokumentini filma apie Irana smile.gif Labai idomu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 22 liepos 2008 - 11:32
vakar per LTV rode dokumentini filma apie Irana smile.gif Labai idomu thumbup.gif
[/quote]

va va, aš irgi žėjau (jei čia apie "Šilko kelias" kalba eina ax.gif ) nenorėčiau ten atsidurti unsure.gif man baugiai tos moterys/merginos juodai apsimataravę atrodo blink.gif
Atsakyti
o apie musulmonus tai as nelabai kokios nuomones, nenoriu nieko as izeist, cia tik mano tokia nuomone, daug autobiografiniu knygu esu skaiciusi, daug europieciu moteru yra nusivylusios ir gana skaudziai, gal kas skaitet tokias knygas kaip suada ,,sudeginta gyva" neatsimenu autoriaus bet pavadinimas "su dukra" ir dar vienos vokietes aparasytas gyvenimas su musulmonu ir skyrybos doh.gif su juo, nu zodziu rekomenduoju mirksiukas.gif idomios bet gana ziaurios knygos aciuks.gif

Mahmoodi "Tik su dukra",labai gera knyga thumbup.gif , labai aiskiai aprasyta thumbup.gif , ir labai aiskiai praeina noras tureti kazkokiu bendru reikalu su tokiais vyrais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2008 07 11, 21:37)

Uztat kaip dainuoja wub.gif wub.gif
Mane jo balsas hipnotizuoja wub.gif
Siaip tai man jie super porele thumbup.gif . Bet nemanau, kad Sealas turi ka nors bendra su islamu. Ar klystu?
Atsakyti
CIA RASOM APIE IRANIECIUS VYRUS.MAN SI TEMA LABAI YDOMI NES AS ISTEKEJUS UZ IRANIECIO,TAI NORIU DAUGIAU INFORMACIJOS APIE JUOS SUZINOT.O GAL JUS KO NORS NORIT SUZINOT APIE IRANIECIUS VYRUS/AR SEIP IRANO ZMONES?TAI IR AS PASIDALYCIAU INFORMACIJA KA AS ZINAU GYVENDAMA SU IRANIECIU BET NE MUSULMONU.AS VIENINTELE SEIMOJE MUSU ESU KATALIKE.
Atsakyti