Įkraunama...
Įkraunama...

Iraniečiai vyrai

hi.gif susirasineju su vienu is teherano (iranas) g.gif jau senokai, daugiau kaip metus, bet pastebejau kad labai jau daznai jis pas mane y svecius prasosi blink.gif bet schmoll.gif nepatinka man jo keslai ax.gif ir dar, daugumos iranieciu prioritetai (jis taip sake, cia apie vyrus kalbu) nr.1 pinigai, seima (ta prasme tevai, broliai) ir paskui savo sukurta seima (zmona ir jei turi, vaikai) siaip kiek zinau tai visi jie nori sprukt is to irano tongue.gif ir juos labai vilioja JAV ir zinoma europa doh.gif pats prisipazino (ir atsiprase biggrin.gif del savo salies) kad dauguma y europa importuojamu narkotiku yra is Irano doh.gif o geriausia tai zvengiau is ju vestuviu lotuliukas.gif vyrai vienoj patalpoj kokakola geria, moteros kitoj cool.gif lotuliukas.gif ir daaaaaug valgo essen.gif
o apie musulmonus tai as nelabai kokios nuomones, nenoriu nieko as izeist, cia tik mano tokia nuomone, daug autobiografiniu knygu esu skaiciusi, daug europieciu moteru yra nusivylusios ir gana skaudziai, gal kas skaitet tokias knygas kaip suada ,,sudeginta gyva" neatsimenu autoriaus bet pavadinimas "su dukra" ir dar vienos vokietes aparasytas gyvenimas su musulmonu ir skyrybos doh.gif su juo, nu zodziu rekomenduoju mirksiukas.gif idomios bet gana ziaurios knygos aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(murziukas @ 2008 06 08, 13:41)
KATKUTA
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ACIU TAU katkuta.
AR KAS ZINO IRANIECIUS?AR BENDRAVE SU JAIS?AR PIETAVE SU JAIS?ATSILIEPKIT KAS NES TIK TIE ZMONES ZINO APIE IRANIECIUS.

4u.gif jau minėjau kad daugiau kaip metus su vienu grynakrauju iranieciu (Vahid jo vardas ) susirasineju ir per skype pabendrauju mirksiukas.gif daug jis man visko pripasakojes, jei kas idomu klauskit 4u.gif
Atsakyti
Taip jau buvo,kad vienu metu gyvenau uzsienyje ir 6 men draugavau su iranieciu (negrynakraujis, jis mixas, jo tevai italas+iraniete). Tai bent jau mano atveju, tai tikrai toks pat zmogus kaip r visi kiti. Nepamises nei del religijos, nei jsi meldzias 5 kertus per diena (kaip jis sake, kad Dievui gali padekot ir atsigules pries miega lovoj, nebutina kelis kat melstis), taip valgo ir kiauliena, zodziu, toks kaip ir mes visi. Taip,kad mano nuomone,, cia priklauso nuo kiekvieno asmeniskai.
Atsakyti
QUOTE(Annaxox @ 2008 06 09, 19:51)

UK gyvenu jau daug metu, ir neteko sutikti padorios, issilavinusios ir simpatiskos  anglu moters istekejusios uz musulmono, afrikiecio ar pan. Jos nemiega su jais, neteka ir negimdo vaiku nuo ju. Taip pat ir neteko padorios, issilavinusios lietuvaites matyti besitrinancios su neaiskaus plauko tipais. Tik luzeres, neisvaizdios ir niekam tikusios PAsIRENKA, kad su jomis zaistu....

turbut skirtingose vietose lankomes tongue.gif man teko sutikti mirksiukas.gif
tai o HEIDI KLUM pabaisa, kad su dainininku SEAL gyvena ir jam vaikus gimdo? blink.gif ji ne angle, bet vistiek....
Atsakyti
QUOTE(katkuta @ 2008 07 08, 22:19)
turbut skirtingose vietose lankomes tongue.gif man teko sutikti mirksiukas.gif
tai o HEIDI KLUM pabaisa, kad su dainininku SEAL gyvena ir jam vaikus gimdo? blink.gif ji ne angle, bet vistiek....

Seal yra bent jau "lygis", nes garsus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baubas @ 2008 06 09, 20:40)
Atsibuskit lietuvaitės........  nevarykit ant lietuvių, blogų vyrų yra kiekvienoj tautoj ir tai nuo religijos nepriklauso.  Sutikti normalų  užsienietį, dar atvykusį  iš kitos šalies, tikimybė  tokia maža, kad  duočiau tau  80 procentų  jog esi maustoma, galvelė tau susisukus  ir tu nieko absoliučiai  nematai....net jei kas būtų  blogai  tu nematytum, nes nusvaigus esi.  Dažniausiai  baltaodė  europietė tamsiaodžiams  yra  kaip papuošalas-blizgutis kuriuom jis laikinai pasipuošia. Laimingų moterų  su užsieniečiais  yra labai mažai ir  tu gali tapti eiliniu maustomu blizgučiu.

Dar  atkreipk  dėmesį  į vieną niuansą ......mėnuo  tai didelis NULIS  santykiuose,  reikia minimum pusė metų  kad  bendraujant  išlystų netolygumai ir povandeninės uolos , prie kurių pripranti-prisišlifuoji    ir taip pažįsti žmogų .........

Šaunių lietuvių berniukų yra ne vienas ir ne du........  ir būsi mylima, gerbiama ir t.t. Tik  pati turi būt šauni , kad turėtum šaunų lietuvį vyrą .

Gerai ir aiskiai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tik pradzia paskaiciau ir uzteko. AZIZAM- BEK TU NUO JO KUO TOLIAU!! jei tau reik kas patartu man i az parasyk nes as irgi UK. fear.gif nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 07 04, 15:25)
hi.gif susirasineju su vienu is teherano (iranas)  g.gif jau senokai, daugiau kaip metus, bet pastebejau kad labai jau daznai jis pas mane y svecius prasosi  blink.gif  bet  schmoll.gif nepatinka man jo keslai  ax.gif ir dar, daugumos iranieciu prioritetai (jis taip sake, cia apie vyrus kalbu) nr.1 pinigai, seima (ta prasme tevai, broliai) ir paskui savo sukurta seima (zmona ir jei turi, vaikai) siaip kiek zinau tai visi jie nori sprukt is to irano  tongue.gif  ir juos labai vilioja JAV ir zinoma europa  doh.gif pats prisipazino (ir atsiprase  biggrin.gif  del savo salies) kad dauguma y europa importuojamu narkotiku yra is Irano  doh.gif  o geriausia tai zvengiau is ju vestuviu  lotuliukas.gif vyrai vienoj patalpoj kokakola geria, moteros kitoj  cool.gif  lotuliukas.gif ir daaaaaug valgo  essen.gif
o apie musulmonus tai as nelabai kokios nuomones, nenoriu nieko as izeist, cia tik mano tokia nuomone, daug autobiografiniu knygu esu skaiciusi, daug europieciu moteru yra nusivylusios ir gana skaudziai, gal kas skaitet tokias knygas kaip suada ,,sudeginta gyva" neatsimenu autoriaus bet pavadinimas "su dukra" ir dar vienos vokietes aparasytas gyvenimas su musulmonu ir skyrybos  doh.gif  su juo, nu zodziu rekomenduoju  mirksiukas.gif idomios bet gana ziaurios knygos    aciuks.gif
Papildyta:
4u.gif  jau minėjau kad daugiau kaip metus su vienu grynakrauju iranieciu (Vahid jo vardas ) susirasineju ir per skype pabendrauju  mirksiukas.gif  daug jis man visko pripasakojes, jei kas idomu klauskit  4u.gif

Jo,jau kokios juokingos ju vestuves..geria kokakola ir valgo..Nei geria alkoholi,nei girti vartos,nei jaunoji su pabroliu laizos..keista kazkaip ane?tikiuos neuzspringai is juoko. doh.gif Maciau arabu vestuves-labai susizavejau.Visi blaivus,soka..jiems linksma ir be alkoholio..
Apie tokias biografines knygas tai kas antra lietuve panasia parasytu..nereikia duoti tokiu kaip pavyzdzio.
Atsakyti
QUOTE(haifa @ 2008 07 11, 00:15)
Jo,jau kokios juokingos ju vestuves..geria kokakola ir valgo..Nei geria alkoholi,nei girti vartos,nei jaunoji su pabroliu laizos..keista kazkaip ane?tikiuos neuzspringai is juoko. doh.gif Maciau arabu vestuves-labai susizavejau.Visi blaivus,soka..jiems linksma ir be alkoholio..
Apie tokias biografines knygas tai kas antra lietuve panasia parasytu..nereikia duoti tokiu kaip pavyzdzio.

Geras bigsmile.gif Per mūsų vestuvės niekas nekrito girti, jaunosios nesilaižė išvis ką jūs čia pezat? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 07 11, 10:05)
Geras bigsmile.gif Per mūsų vestuvės niekas nekrito girti, jaunosios nesilaižė išvis ką jūs čia pezat? doh.gif

As ironizavau. Bet vis tiek-lietuviskos vestuves be alkoholio ne vestuves:D gerai jei su saiku,bet daznokai saikas prarandamas.As nieko pries - tegul svencia kas kaip nori,bet nesupratau,kas taip juokingo jei zmones per vestuves vietoj alkoholio geria kokakola ir valgo.Taigi kitos tradicijos ir kitas tikejimas.Atrodo,kad viskas kas kazkiek kitaip nei pas mus yra juokinga ir kvaila,bet taip nera.
Atsakyti
QUOTE(haifa @ 2008 07 11, 00:15)
Apie tokias biografines knygas tai kas antra lietuve panasia parasytu..

drinks_cheers.gif verysad.gif Gal smurto stilius skirtųsi pagal skirtingus įpročius, bet esmė ta pati.
Atsakyti
Gerb. Haifa
juokinga man ne del to kad negeria alkoholio schmoll.gif o kad vestuves svencia vyrai ir moterys atskirai doh.gif ta prasme atskirose patalopose tongue.gif bet jei man juokinga tai nebutinai tau turi buti juokinga, zinau kad tai ju tokia religija, beja dabar skaitau Dr. Hammudah Abdalati "Žvilgsnis į islamą", jis pats musulmonas. ką šitai knygai prikiši? g.gif
Atsakyti
Blaiviai mastant manau, kad lietuviai yra rasistai ir kai pasikeis del ekonominiu priezasciu musu domgrafine padetis turesim daug bedu. Ir tema kazkokiu izeidinejimu arena tapo.

Kita vertus, man tiesiog idomu paklausti tu moteru kurios istekejo uz musulmonu, ar jos tikrai jaucia asmenine laisve ir sugeba savo identiteta islaikyt. Neklabu apie tai ar vyras leidzia mokytis, dirbti, bet ar pvz jus galite duoti savo vaikui gimusiam su musulmonu lietuviska varda? Ar galite ispazinti savo religija? Elgtis taip kaip jus ismoke jusu tevai? Nes visdelto kriskcioniskas ir arabiskas pasauliai nuo senu laiku tokioje kaip priespriesoje atsidure ir sunku isivaizduoti du zmones toleruojancius vienas kita visu 100%. As kazkodel itariu kad vienas kazkuri turi daryti auka, ir tai 99 atvejais is 100 yra, matyt, moteris.
Atsakyti