Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(tiska @ 2007 10 03, 13:08)
sveikos,o as jau ryt einu,kad isodintu 3sagutes smile.gif palinkekit sekmes

Didelės didelės Sėkmės wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tiska @ 2007 10 03, 14:08)

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiska @ 2007 10 03, 14:08)

sekmes smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 03, 13:46)
Tau irgi pačios didžiausios sėkmės  4u.gif
Aš tai geriu kaip mano vyras vadina "nuodus" (neatsimenu pavadinimo, bet informacinį lapelį pasiskaičius  doh.gif ), kurie stipriai silpnina imuninę sistemą, aspiriną ir dar šiandien išrašė Estrimax, bet nuo ko jos taip ir nepaklausiau. Gal kas žinot?  g.gif Stengiuosi kojas laikyti šiltai ir napasiduoti baciloms.

Estrimax yra estrogenas. Skiriamas, kad geriau gimdos gleivine augtu.

Sekmes visoms startavusioms ir rezultatu belaukiancioms! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 03, 12:46)
Tau irgi pačios didžiausios sėkmės  4u.gif
Aš tai geriu kaip mano vyras vadina "nuodus" (neatsimenu pavadinimo, bet informacinį lapelį pasiskaičius  doh.gif ), kurie stipriai silpnina imuninę sistemą, aspiriną ir dar šiandien išrašė Estrimax, bet nuo ko jos taip ir nepaklausiau. Gal kas žinot?  g.gif Stengiuosi kojas laikyti šiltai ir napasiduoti baciloms.

Tie silpninantys im. sistemą yra berod iš D.bet galvoju kodel juos retai kam skiria. g.gif Siaip geri rezultatai po ju buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2007 10 03, 14:27)
Tie silpninantys im. sistemą yra berod iš D.bet galvoju kodel juos retai kam skiria. g.gif Siaip geri rezultatai po ju buna  smile.gif

Aha iš D, atrodo Dexomethason ar kažkaip panašiai g.gif Gydytoja skirdama šiuos vaistus sakė, kad neilgai juos vartojant nieko blogo neatsitiks, bet supratau, kad gali. Sakė, kad jei pradės skrandį skaudėt iš karto nutrauksim vartojimą, bet man kol kas joks šalutinis poveikis nepasireiškė. Vienintelis teigiamas požymis, tai dingo alergija drėgnoms patalpoms. Būdavo kaime šnirpščioju ištisai, paraudusiom akim ir nosimi grįždavau, o dabar nieko panašaus nevyksta thumbup.gif Skaičiau info lapelyje, kad stipriai alergijai gydyti tinka. Na vienu žodžiu smile.gif O ar padės pamatysim po 2 sav.
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 10 03, 11:06)
O Urogest tai cia ta pati progesteronine seima ? huh.gif  smile.gif  blink.gif

Tep tep, man jį skyrė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 10 03, 15:10)
Tep tep, man jį skyrė mirksiukas.gif

nu vo smile.gif bent viena ta pati ka i as geria smile.gif
nes ziuriu giminingus bet visos vis kitokius nei as geriat ir leidziates smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluzele: 03 spalio 2007 - 14:27
QUOTE(sauluzele @ 2007 10 03, 12:25)
nu vo smile.gif bent viena ta pati ka i as geria smile.gif
nes ziuriu giminingus bet visos vis kitokius nei as geriat ir leidziates smile.gif

Mano utrgoest tai rutuliukai buvo ax.gif Negeriami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 10 02, 21:41)
Kažin kur Leta dingus  g.gif  Aš jai nėštumą jau išpranašavau, o gal ji tai jau ir tyliai slepia nuo mūsų  ax.gif

Aš čia smile.gif

Gyvenu toliau, skaitinėju kaip jums sekasi, duodu pailsėti kūnui ir kažkaip noriu priversti tikėjimą atsigauti blush2.gif
Ulla, smagu, kad dar prisimenat. Jei tik būsiu nėščia tai tikrai apskelbsiu visam pasauliui, kad ir po tiek bandymų galima sulaukti rezultato. biggrin.gif

Darviena wub.gif Žodžių paguodai nėra (man nepadeda jokie) verysad.gif Apkabinu tave wub.gif Labai sirgau už tave wub.gif
Atsakyti
Mano 1-asis IVF maždaug už 10 dienų. O kaip aš jaudinuosi, kokia irzli ir jautri tapau... Esu juoda pesimistė, todėl labai bijau blogiausio.

Šiandien net nusipirkau S.Urbono knygą "Kelias į save", nes jaučiu, kad būtinai psichologinės pagalbos reikia. Greit pavarčiau knygą ir užkliuvo šie žodžiai

Mes visi gavome tai, ko iš tiesų prašėme. Ko norėjome, tą ir turime. Turime tai, apie ką daugiausiai galvojame. Kokias mintis savyje daugiausiai puoselėjame, tokią ateitį netrukus ir turėsime. Mes gauname ne ką kitą, o tai apie ką mąstome.

Noriu įžiebti optimizmo tiek sau, tiek Jums visoms. Šalin negatyvų mąstymą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaB @ 2007 10 03, 08:41)
Sveikos mergaitės, Ulla brauk mane iš sąrašiuko. Prasidėjo normalios mm..... Vienu žodžiu 2-ras fiasko.

Ačiū visoms už palaikymą, Sėdžiu darbe ir ašaros bėga kaip pupos, negaliu dužo tiek  vilčių ir tikėjimo. Skaudu žiūrėti į pačių artimiausių žmonių: mamos. tėčio, vyro ašaras ir skausmą..................

DaivuteB laikykis mums irgi skaitant asaros kaip pupos rieda tai isivaizduoju kaip jums sunku laikykites ir neprarskit tikejimo console.gif
Papildyta:
QUOTE(kauniete31 @ 2007 10 03, 09:17)
Sveikos mergaites  4u.gif nepykit ant manes kad tylejau  verysad.gif Ulla prasau isbraukti mane is sarasiuko,nepavyko man 2 kartas  cray.gif jauciuosi blogai,beviltiska esu ko gero  verysad.gif  tuscia jauciuos, taip norejau to mazo stebukliuko  verysad.gif bet deja......    uzduodu sau klausima ka gi as galejau gyvenime padaryti blogo kad mane sitaip nubaude,paaiskinimo nerandu,kodel taip gyvenime yra kas nenori vaiku tas gali ju po 6 gimdyti poto ismetyti juos po pasauly,o mes cia susirinkusios kadangi mus visas vienija viena vienintele svajone tureti leliuka,ir mes pasiruosusios viska atiduoti kad svajone issipildytu, mano atveju atiduoti viska ir negauti nieko pavyko  verysad.gif taip sirdele skauda  verysad.gif manau suprantat kaip jauciuos beviltiskai,nezinau kada tas skausmas atlegs  verysad.gif kaip noreciau kad si procedura pigesne butu gal ir trecia kart pabandyciau tik abejoju ar vyras tam pritartu  verysad.gif zodziu viskas  verysad.gif bet iziuriu cia ir teigiama puse jei as nepataikiau i ta 20-30 procentu manau kitos mergaites pataikys i laiminga pracenta  smile.gif sergu labai smarkiai uz musu senbuves  smile.gif ir naujokes  smile.gif sio skyrelio neatsisakysiu kadangi cia esancios merginos labai visos nuostabios ir palaikancios  wub.gif lai pasiseka jums jei nepasiseke man  wub.gif

Kauniete31 sirdele laikykis ir atrask jegu jei tik sveikata leidzia startuoti dar karta wub.gif
Atsakyti