Sveikos mergaitės, Ulla brauk mane iš sąrašiuko. Prasidėjo normalios mm..... Vienu žodžiu 2-ras fiasko.
Ačiū visoms už palaikymą, Sėdžiu darbe ir ašaros bėga kaip pupos, negaliu dužo tiek vilčių ir tikėjimo. Skaudu žiūrėti į pačių artimiausių žmonių: mamos. tėčio, vyro ašaras ir skausmą..................
DaivuteB laikykis mums irgi skaitant asaros kaip pupos rieda tai isivaizduoju kaip jums sunku laikykites ir neprarskit tikejimo
Sveikos mergaites

nepykit ant manes kad tylejau

Ulla prasau isbraukti mane is sarasiuko,nepavyko man 2 kartas

jauciuosi blogai,beviltiska esu ko gero

tuscia jauciuos, taip norejau to mazo stebukliuko

bet deja...... uzduodu sau klausima ka gi as galejau gyvenime padaryti blogo kad mane sitaip nubaude,paaiskinimo nerandu,kodel taip gyvenime yra kas nenori vaiku tas gali ju po 6 gimdyti poto ismetyti juos po pasauly,o mes cia susirinkusios kadangi mus visas vienija viena vienintele svajone tureti leliuka,ir mes pasiruosusios viska atiduoti kad svajone issipildytu, mano atveju atiduoti viska ir negauti nieko pavyko

taip sirdele skauda

manau suprantat kaip jauciuos beviltiskai,nezinau kada tas skausmas atlegs

kaip noreciau kad si procedura pigesne butu gal ir trecia kart pabandyciau tik abejoju ar vyras tam pritartu

zodziu viskas

bet iziuriu cia ir teigiama puse jei as nepataikiau i ta 20-30 procentu manau kitos mergaites pataikys i laiminga pracenta

sergu labai smarkiai uz musu senbuves

ir naujokes

sio skyrelio neatsisakysiu kadangi cia esancios merginos labai visos nuostabios ir palaikancios

lai pasiseka jums jei nepasiseke man
Kauniete31 sirdele laikykis ir atrask jegu jei tik sveikata leidzia startuoti dar karta