Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(Jurgitukas1 @ 2007 10 17, 16:38)
Kur pirkot vonią? ax.gif

Perskaičiau prieš tai buvusią temą cool.gif Minčių gerų radau, vis savo butuko įrenginėjimui ruošiuosi ax.gif  Kiek visko reikia žinoti doh.gif Norėjau paklausti, ar verta jau viską pradėti pirkti, jei tik lapkritį pradėsim apdailą? rolleyes.gif

Renkuosi jau seniai ir nuomonė dažnai keičiasi doh.gif Sakau gal susipirkčiau plyteles ir visą santechniką voniai ir palikčiau ją ramybėje blush2.gif  tongue.gif

Ir prieš kiek laiko vertėtų užsisakyti baldus vonioje? Kad netektų laukti? ax.gif

Gal labai skubu? 4u.gif

Ir dar, kaip Dvarčionių keramikos plytelių kokybė?

Į visus klausimus atsakyti negaliu schmoll.gif Bet tik tiek, kad mums buvo sunku apsispręsti ko norim. Tai paskutinę minutę gali dar sunkiau būti tai padaryti. Todėl vią santechniką išsirinkom, įmokėjom avansą ir palikom parduotuvėj. Kai jau turėsim kur statyti-pasiimsim.
Atsakyti
Jei sandelyje neturi, tai prekes veža apie 3-4 savaites. Tad gal geriau užsisakyti ir pasakyti kada jų reikės.
Atsakyti
oho, kiek visko daug suzinojau thumbup.gif
kadangi thumbup.gif esu ne Lietuvoje, siuo metu, tai pamaciau as naujienas, siuose puslapiukuose drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(KVN @ 2007 10 17, 12:51)
80 į aukštį ar į plotį? blush2.gif

80 i auksti ax.gif

visada norejau pailgo veidrodzio per visa siena, bet del pasirinkto plyteliu rasto, gavosi toks nevisai norimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 10 17, 21:16)
80 i auksti ax.gif

visada norejau pailgo veidrodzio per visa siena, bet del pasirinkto plyteliu rasto, gavosi toks nevisai norimas biggrin.gif

aišku biggrin.gif ačiū labai 4u.gif
Aš dar vis apie tuos veidrodžius rolleyes.gif Šiandien mane prigasdino, kad vonioj paprastas veidrodis gali pajuoduoti. Ar tikrai? Gal reikia pirkt kokį spec? Ar padengt jį kokia medžiaga iš "nugaros" ?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2007 10 17, 15:55)
Tikrai nebutina kranus i siena montuoti. Yra specialus aukstesni kranai, kurie montuojasi i stalvirsi.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 10 18, 08:47)

SoJa, yra tų paaukštinimų, tik kai aš žiūrėjau tai jo vieno kaina yra kaip pusė maišytuvo kainos apie 400 lt, bet kai sakant grožis reikalauja aukų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laperik: 18 spalio 2007 - 07:53
QUOTE(laperik @ 2007 10 18, 07:53)
SoJa, yra tų paaukštinimų, tik kai aš žiūrėjau tai jo vieno kaina yra kaip pusė maišytuvo kainos apie 400 lt, bet kai sakant grožis reikalauja aukų doh.gif

Aš ne paaukštinimo noriu, o kad maišytuvas eitų iš stalviršio. Nes mes nepaslėpėm po tinku reikiamų dalykėlių, kad dabar iš sienos padaryti tą maišytuvą, o įtariu dabar būtų jau per sudėtinga perdarinėt. Va radau foto koks maišytuvas mane maždaug tenkintų. http://www.desora.lt...ction=Show_Tree
O maišytuvo tai taip ar taip nesitikiu pigesnio nei už 1000 lt. rasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 10 18, 10:08)
Aš ne paaukštinimo noriu, o kad maišytuvas eitų iš stalviršio. Nes mes nepaslėpėm po tinku reikiamų dalykėlių, kad dabar iš sienos padaryti tą maišytuvą, o įtariu dabar būtų jau per sudėtinga perdarinėt. Va radau foto koks maišytuvas  mane maždaug tenkintų. http://www.desora.lt...ction=Show_Tree
O maišytuvo tai taip ar taip nesitikiu pigesnio nei už 1000 lt. rasti  doh.gif

tai aš tą ir turėjau galvoje, na mačiau kad parduotuvėje jis vadimas paaukštinimu tai taip ir parašiau 4u.gif mes buvom Damix žiūrėję 4u.gif
mes žiūrėjom šiuos, ir pačiam gale puslapio yra paaukštinimas ax.gif
MAIŠYTUVAS IR PAAUKŠTINIMAS
Atsakyti
QUOTE(laperik @ 2007 10 18, 09:35)
tai aš tą ir turėjau galvoje, na mačiau kad parduotuvėje jis vadimas paaukštinimu tai taip ir parašiau 4u.gif  mes buvom Damix žiūrėję 4u.gif
mes žiūrėjom šiuos, ir pačiam gale puslapio yra paaukštinimas ax.gif
MAIŠYTUVAS IR PAAUKŠTINIMAS

blink.gif tai gal su ta "gaike" bet kurį maišytuvą galima pakelti kiek reikia ? bigsmile.gif
O kas čia per Damixa tokia ? Negirdėta g.gif Ar geri jų maišytuvai ? kas prekiauja ?
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 10 18, 11:49)
blink.gif tai gal su ta "gaike" bet kurį maišytuvą galima pakelti kiek reikia ?  bigsmile.gif
O kas čia per Damixa tokia ? Negirdėta  g.gif Ar geri jų maišytuvai ? kas prekiauja ?

na ar galima kitus maišytuvus ant jos pakelt nžn, na nebent pritaikius. Damixa firma yra skandinavų. mes pirkom klaipedoje, bet tikrai jų manau daug kur yra pirkti.
va lt puslapiukas
http://www.damixa.lt...amp;series=8732
Atsakyti
QUOTE(laperik @ 2007 10 18, 13:41)
na ar galima kitus maišytuvus ant jos pakelt nžn, na nebent pritaikius. Damixa firma yra skandinavų. mes pirkom klaipedoje, bet tikrai jų manau daug kur yra pirkti.
va lt puslapiukas
http://www.damixa.lt...amp;series=8732

Ačiū 4u.gif
Atsakyti