Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(vita82 @ 2005 10 11, 19:48)
o color adapt tinka misriai odai,ir koks numeris yra naturalus? blush2.gif

šiaip nėra parašyta, kokiam odos tipui tinka ...
Kai su sese ėjom pirkt, tai visų atspalvių užsitepė po taškiuką, tada išėjom į lauką ir žiūrėjom, kuris atspalvis tinka labiausiai biggrin.gif taip išsisirinko idealų atspalvį ax.gif nebent jis tikrai pristaiko prie odos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 10 11, 20:06)
šiaip nėra parašyta, kokiam odos tipui tinka ...
Kai su sese ėjom pirkt, tai visų atspalvių užsitepė  po taškiuką, tada išėjom į lauką ir žiūrėjom, kuris atspalvis tinka labiausiai  biggrin.gif  taip išsisirinko idealų atspalvį  ax.gif nebent jis tikrai pristaiko prie odos  g.gif

o as viena syki rinkaus butent ta krempudra,bet kazkaip sunkiai su tais atspalviais,bet kai uzskaiciau, kad priitaiko tai ir susigundziau mirksiukas.gif
jei tavo sese isirinko, tai nesake,kaip ten is tikro yra?
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 10 11, 20:24)
o as viena syki rinkaus butent ta krempudra,bet kazkaip sunkiai su tais atspalviais,bet kai uzskaiciau, kad priitaiko tai ir susigundziau  mirksiukas.gif
jei tavo sese isirinko, tai nesake,kaip ten is tikro yra?

tai daryk kaip ji darė, dar biški patrink su pirštu tuos taškiukus ir tikrai iš karto matosi, kuri spalva geriausiai tinka mirksiukas.gif
nežinau jos nuomonės apie ją, bet tikrai ant jos veiduko labai natūraliai atrodo ir nesimato, kad kažko tepta thumbup.gif
Atsakyti
gal kurią sudomins maxfactor presuota pudra, truputį panaudojau, bet man kvapas labai jau nepatiko ax.gif Rašykit į až
Atsakyti
Colour adapt tikrai prisitaiko prie odos,mano odos spalvai idealiausiai tinka Bronze 80 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte:) @ 2005 10 12, 06:53)
gal kurią sudomins maxfactor presuota pudra, truputį panaudojau, bet man kvapas labai jau nepatiko  ax.gif Rašykit į až

geriau eik į kosmetikos išparduotuvę, ten iš karto parduosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2005 10 12, 15:32)
Colour adapt tikrai prisitaiko prie odos,mano odos spalvai idealiausiai tinka Bronze 80 tongue.gif

o tu tamsiaode ar sviesiaode? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 10 11, 20:32)
tai daryk kaip ji darė, dar biški patrink su pirštu tuos taškiukus ir tikrai iš karto matosi, kuri spalva geriausiai tinka  mirksiukas.gif
nežinau jos nuomonės apie ją, bet tikrai ant jos veiduko  labai natūraliai atrodo ir nesimato, kad kažko tepta  thumbup.gif

4u.gif jauciu,taip ir reikes padaryt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vita82 @ 2005 10 12, 19:50)
o tu tamsiaode ar sviesiaode?  mirksiukas.gif

Nei ta,nei ta smile.gif
Atsakyti
kuria is situ maxfactor krempudru rinktis: color adapt, lasting perfomance ar hypersmooth? ar visos jos vienodai lengvai ir lygiai dengiasi ir maskuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2005 10 20, 10:00)
kuria is situ maxfactor krempudru rinktis: color adapt, lasting perfomance ar hypersmooth? ar visos jos vienodai lengvai ir lygiai dengiasi ir maskuoja? 4u.gif

Lasting performance labiausiai maskuoja iš visų Maxfactor pudrų (ir iš visų pudrų kokių tik aplamai esu turėjus, o jų turėjau visokiausių-nuo brangiausių iki pigesnių), hypersmooth lengvesnė, malonesnė, ne taip gerai maskuoja, color adapt man nepatinka, ar netinka, turėjau tik mėginuką, tai nieko negaliu pasakyt. Šiap aš turiu kelių Nr. šių pudrų, išgaunu kokį noriu atspalvį, nes vienintelio kurio reikia tarp šių spalvų nėra-arba per šviesūs, arba per tamsūs. Dar pridursiu, jei veidas pašerpetojęs, prieš tepant lasting performance (tą su žvaigžde) reikia odą itin gerai paruošti-sutept su drėkinančiu kremu, o tai negražiai atrodys atsiknoję odos gabaliukai.
Atsakyti
gal zinot kur maxfactors prekems nuolaidos? 4u.gif ax.gif
Atsakyti