mane irgi knisa, jau nebegal;iu kiekviena diena jau antri metai kaip "dura" stumiu klizmutes kur vaziuoju vis turiu pasiimti na ir siaip jau vakare susileidai klizmute ir viskas guli - isitiesusi nei krust.
na gal reikia kokia dieta? patarkit kuo paprasciau nes man labai baisiai atrodo dietos zodis.
na gal reikia kokia dieta? patarkit kuo paprasciau nes man labai baisiai atrodo dietos zodis.

Labutis
Jau menuo laiko, kaip geriu naujus vaistus, kur gyditojas man pakeite sulfasalazina i colazida. Plaukai tai matosi, kad daug maziau slenka (svarbiausia kad ataugtu tie kurie iskrite) Colazid silpnesni uz sulfasalazina,kai juos pradejau naudoti (3kapsules 3kart dienoj), gyditojas sake po 2savaiciu pamazinti doze, (2kap x3d), bet negaliu, tik pamazinu, vel pradeda darytis blogiau. Matyt mano organizmas priprato prie sulfasalazino
Rytoj vaziuoju pas gyditoja, sake jeigu netiks sitie, israsys dar kazkokius kitus pabandyti. Krauja patikrins, jau ryt reikes pasakyti, ar sutinku sviestis zarnyna
kaip as bijau!

Jau menuo laiko, kaip geriu naujus vaistus, kur gyditojas man pakeite sulfasalazina i colazida. Plaukai tai matosi, kad daug maziau slenka (svarbiausia kad ataugtu tie kurie iskrite) Colazid silpnesni uz sulfasalazina,kai juos pradejau naudoti (3kapsules 3kart dienoj), gyditojas sake po 2savaiciu pamazinti doze, (2kap x3d), bet negaliu, tik pamazinu, vel pradeda darytis blogiau. Matyt mano organizmas priprato prie sulfasalazino

Labukas,
nu taip....jaunas senas, mergina ar vaikinas(ju gal kiek maziau) bet vis tiek, gal ir net nezinom, kiek ju yra...bjauri liga ir tiek...va as jau dziaugiuosiu, nes jau gal antra savaite nekraujuoja....ir kraujas po truputi taisosi, bijau labai dziaugtis,kad vel kas nepasidarytu...o vaistai tikrai atsibodo...bet ir juos jau po truputi mazinu...gal kaip nors iki min sumazinsiu....nu jau kuo issitikinau tai 100proc-nieko negaliu kelti sunkaus...na maisa su prod.dar nesu, bet ne daugiau...grieztai
ir visai va nieko, gereja, taisosi...nu ziauru kai negali dirbti fiziskai, bet yra kaip yra...kam nepatinka, lai pyksta kiek nori....bet negaliu ir viskas, nenoriu atsidurti ligoninej....nors i Vilniu pas Brasiskiene reiketu jau pasirodyti...nors kol pakenciama, tai ir nevaziuosiu, kaip nors pati kapstysiuos.....oi jau reiktu kt metais ta bjauru tyrima daryti...bet labai nenoriu...baisu kad neuzkabintu te ko nors...varses tos zarnos pas mane ir taip...dziaugiuosi kad gereja ir operacijos dar nereik daryt...kol kas...
niu pagyvensim pamatysim, kas ir kaip.....
nu taip....jaunas senas, mergina ar vaikinas(ju gal kiek maziau) bet vis tiek, gal ir net nezinom, kiek ju yra...bjauri liga ir tiek...va as jau dziaugiuosiu, nes jau gal antra savaite nekraujuoja....ir kraujas po truputi taisosi, bijau labai dziaugtis,kad vel kas nepasidarytu...o vaistai tikrai atsibodo...bet ir juos jau po truputi mazinu...gal kaip nors iki min sumazinsiu....nu jau kuo issitikinau tai 100proc-nieko negaliu kelti sunkaus...na maisa su prod.dar nesu, bet ne daugiau...grieztai

niu pagyvensim pamatysim, kas ir kaip.....
Dėl dietos. Viskas, nusprendžiau - gana krėst šposus, nuo pirmadienio dieta. Nusipirkau garų puodą ir dabar man viskas taip skanu garuose virta - žuvytė, be jokių prieskonių tik su žolelėm, veršiena, morkos - pasakiškas skonis. Vėl sąžiningai rytai srėbsiu avižinę košę, nors kai prisimenu, kad du metus diena dienon... Nieko, kaip nors. Dar labai skanu manų tyrė - sutarkuoji morką, bulvę, cukiniją, paverdi ir įpili truputį manų. Pribrinksta ir visai skanu, o be to prisisrebiu kiek telpa, ne taip alkis pjauna
. Dieta - jėga
.DERINANT SU VAISTAŽOLĖM GALIMA GYVENT PADORIAI

kai nori pagyventi dar...viskas imanoma ir su viskuo sugyvenama....
ir zoles ir dietos tinka...
reiktu tu dietu laikytis, bet taip sunku kai dirbi.......
ech....
ir zoles ir dietos tinka...
reiktu tu dietu laikytis, bet taip sunku kai dirbi.......
ech....
Sveiki visi,
kas kas o aš tai tikrai čia seniai nesilankiau. Jei dar mane dar prisimenate
tai aš viena iš tu kuriuos pastojo su opiniu kolitu...
Tai ka : pagimdžiau gruodžio mėnesį 4 kg dukryte
Viskas tvarkoi. Tiesa pastojau tuo metų kai man buvo remisija, visą neštumą pravaiksčiuojau gerai, be jokių nusiskundymu, kas lečia OK.
Bet praejus 4 mėn. po gymdymo... prasidėjo vargelis, teko gultis į ligoninę, OK sugrižo ir pykčiausia kad man dabar aiškina kad pablogėjimas yra nuo gimdymo... tai kyla klausimas ar negalima buvo cezario daryt ? Tai dabar teko grizt prie prednizolono+imuran+solofalk. O nuo prednizolono skruostukai tokie faini
Ir labiausia užknysa aplinkiniu klausymai, o kodel taip pasitaisei: ar tik tai nesilauki vel
Nu bet aš turiu gera atsakymą: taip o ką negalima
. Svarbu nesinervuot, ar ne ? 
Tai va tokios žynios iš manęs.
Tai linkiu gero savaitgalio visiems
kas kas o aš tai tikrai čia seniai nesilankiau. Jei dar mane dar prisimenate

Tai ka : pagimdžiau gruodžio mėnesį 4 kg dukryte

Bet praejus 4 mėn. po gymdymo... prasidėjo vargelis, teko gultis į ligoninę, OK sugrižo ir pykčiausia kad man dabar aiškina kad pablogėjimas yra nuo gimdymo... tai kyla klausimas ar negalima buvo cezario daryt ? Tai dabar teko grizt prie prednizolono+imuran+solofalk. O nuo prednizolono skruostukai tokie faini

Nu bet aš turiu gera atsakymą: taip o ką negalima

Tai va tokios žynios iš manęs.
Tai linkiu gero savaitgalio visiems

Atsiprašau, o tai kur daktarai žiūrėjo, kad leido su opiniu pačiai gimdyt? Kiek žinau, tai vien jau stanginimąsis griežtai draudžiamas. Siaubas kas pas mus per medicina...Aš vis irgi apie leliuką pasvajoju pasvajoju, bet ir vėl apsiraminu... Anūkai gal jau nebe už kalnų - dukrai devyniolikti
Bet taip norisi mažiuko. Klasiokės mano dar pirmus gimdo, o aš...

QUOTE(rututulė @ 2008 06 08, 13:20)
Atsiprašau, o tai kur daktarai žiūrėjo, kad leido su opiniu pačiai gimdyt? Kiek žinau, tai vien jau stanginimąsis griežtai draudžiamas. Siaubas kas pas mus per medicina...Aš vis irgi apie leliuką pasvajoju pasvajoju, bet ir vėl apsiraminu... Anūkai gal jau nebe už kalnų - dukrai devyniolikti
Bet taip norisi mažiuko. Klasiokės mano dar pirmus gimdo, o aš...

net nežinau, kur daktarai žiurėjo

Labutis visiems
Nu pagaliau sulaukem is buzialio naujienu
Kaip fainai, kad pavyko gerai isnesioti ir susilaukti sveiko vaikelio, sveikinu ir labai dziaugiuosi uz tave, buziali
Tik labai uzjauciu, kad sugrizo ta bjaurybe liga
O kaip su maitinimu, tikriausiai negalima maitinti, kai reikia gert vaistus
???
Na dabar jau po tokiu geru naujienu, planuosim ir mes vaikeli
Tik reikia sulaukti remisijos, (kuri labai jau nenori ateiti) ir bandyti, gal kas gausis
O ligoninej reikes isanksto tartis, kad ne gimdyti, o cezari daryti
Linkejimai visiems
Geros sveikatos ir sauletos vasaros

QUOTE(soritena @ 2008 06 10, 12:06)
Labutis visiems
Kaip fainai, kad pavyko gerai isnesioti ir susilaukti sveiko vaikelio, sveikinu ir labai dziaugiuosi uz tave, buziali
Tik labai uzjauciu, kad sugrizo ta bjaurybe liga
O kaip su maitinimu, tikriausiai negalima maitinti, kai reikia gert vaistus
???
Tik reikia sulaukti remisijos, (kuri labai jau nenori ateiti) ir bandyti, gal kas gausis
O ligoninej reikes isanksto tartis, kad ne gimdyti, o cezari daryti
Linkejimai visiems
Geros sveikatos ir sauletos vasaros 

Sveikos,
kas dėl maitynimo tai maitinau 4 mėnesius ir savaite. Po to nusilpo labai organizmas ir teko nutraukt, ir dar vaistus gert reikėjo pradet. Tai dabar ta prakeikta prednizolona geriu

Aš specialiai ejau pas daktere kuri prižiuri nesčias su OK, tai galvojau bus geriau o gavos koks šudas, ir dar į gymdymą neatvažiavo

bet gerai kad mažiuke sveika, o aš kaip nors jau

Pastebėjau idomų dalyką - viską turi pats žmogus apie savo ligą žinot, nes daktarai grybą pjauna. Aš kaip žmogus n kartų pamokytas, tai dabar nueinu pas daktarus ir sakau: man reikia pasidaryti tokius ir tokius tyrimus, tokių ir tokių vaistų, tokių ir tokių siuntimų ir net nesileidžiu į diskusijas. Įpatingai provincijoj bendrosios praktikos daktarai aiškiai matau, kad aš daugiau apie savo ligą žinau nei jie. Tokia situacija.