Labutis

Praeitoj zinutej rasiau,kad pradejau lankytis pas gydytoju uzsienyje,tai va,vakar vaziavau i ligonine suzinoti kraujo tyrimu,ir siaip pasisneketi su gyditoju.Kraujo tyrimai neblogi...apie visas bedas pasisnekejom,susijusias su sita liga...plaukai pasirodo ziauriai pradejo slinkti nuo sulfasazino kuri geriu,sake ten yra tokiu priedu,kur kenkia plaukams,tai man dabar israse kitokiu vaistu,pakaitala,menesi turesiu gerti,jeigu tiks,tai ir toliau galesiu naudoti,po menesio vaziuosiu tikrintis krauja...snekejo ir apie prednisolona,jeigu naudoji per metus keturis kartus,reikia labai susimastyti...paklausem ir apie vaikeli,ar galima su sia liga isnesioti,sake kad galima,tik reikia sulaukti remisijos,aisku nestumo metu labai saugotis,na o jeigu liga paumetu,jie turi tokiu vaistu kur vaisiui nekenkia,ir dar sake,kad nestumo metu liga dazniausiai pasitraukia,o kartais ir gali isnikti...

mane tai labai paguode,bet vistiek labai bijau,reikia gerai viska apmastyti!Ir dar,gydytojas nori rudeni man ta baisu tyrima daryti,

nezinau,labai bijau,sake uzmigdys ir nieko nejausiu,sake pagalvoti,nes jie nori tureti cia darytus tyrimus,o lietuvoj daryti netinka,be to pas mane ten nieko nera parasyta,kur ir kiek pazeistas zarnynas!