Įkraunama...
Įkraunama...

opinis kolitas

Specialiai nepatraukiau,paprasciausiai mes su seima jau keleri metai,kaip gyvenam svedijoj...o pradejau cia pas daktaru lankytis nuo siu metu,nes reikia vaistu o ir krauja kas puse metu reikia tikrintis,o man jau nebeiseina taip daznai grizineti i lietuva,nes vaikas lanko cia mokykla...kai griztu i lietuva,tai prisiperku vaistu,bet vistiek ilgam laikui jug neuztenka,visos vaistines neissivesi biggrin.gif vaistu kainos cia beveik tos pacios,ir dar nuolaida padaro kai daznai perki... rolleyes.gif
Atsakyti
jop......as jau visai vienu metu buvau nuplikusi....net peruka pirkau.... sad.gif
bet dabar jau atsigavo plaukai...nzn nuo ko...nes atrodo viska ta pati geriu...gal priprato, adaptavosi....niu as pati gulejus svedijoj ligoninej, man jie pirmi ten nustate mano liga....siaip tai super ligonine....ner ka lyginti su musu ligoninemis....aiskum, jei ne ekstra atvejis, tai jie ten neskuba, bet siaip tai tikrai nebloga prieziura....del vaistu pirkimo, tai ten jei uz kazkokia suma superki vaistus, tai po to kas kart reik maziau moketi, bent jau taip pasakojo...mat mano sesuo su seima gyvena jau kuris laikas Svedijoj...netoli UMEA miesto. Tai va....o kad buciau legaliai tada ten dirbus...tai kai susirgau, buciau viska gavus visa prieziura.....o dabar gavosi taip kad reikejo grizti i cia.....yra kaip yra....nieko nepakeisi...
Atsakyti
labukas,
niu senokai buvau, bet niekas kol kas nepasikeite pas jus, tyluma, ramuma
gal pasitaise sveikateles?
niu man tai kol kas nelabai....jau leidausi gelezi i vena...nes kraujas visai nusedes..
ziuresiu ka po snd tyrimu pasakys...
susitvarkiau nedarbinguma, tai va po nauju metu vel pakeitimai yra,
neraso kiek val reik dirbti,
o rekomendacija nepilna darbo diena...
nu tureciau snd popierius pasiimti ir paziureti kas te kaip parasyta,
bet ner kada sakiau kita diena nueisiu pasiimti....
dar reikes i pensiju ta fonda nunesti popieriukus priduoti, kasd pinigeliu gauciau vel..
idomu kiek dabar bus, ar ta pati skaiciuos....net nzn...
niu zodziu ziuresim...
Atsakyti
tikrai visos kaip išmirę g.gif
aš tai gulinėju jau trečia diena - nelabai kaip jaučiuosi, nisipirku salofalko žvakučių - bandysiu gydytis. čia man už griekus ax.gif , ne kitaip. nesisaugojau visiškai. aš dirbu keturias val., o neįgalumo pašalpos gaunu apie 530lt.
Atsakyti
labukas, mano vyra gripas pagulde o gal vyrusas, gerkle ir temperatura auksta tai tikiuosi vaistai nuo temperaturos nesugadins pilvuko reikalu... g.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif mane tai irgi gripas buvo uzpuoles,ir dar nelaime nutiko su musu katineliu,iskrito per balkona ir uzsimuse,tai man daug streso buvo, cry.gif aiskus iskart liga paumejo,dabar jau eina geryn. Linkiu visiems geros sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu merginos, kas čia per gripai gegužės mėnesį? Ką žiemą veikėt, kad dabar gripu sergat? smile.gif Savijauta nebloga, tik katinai pilve pjaunasi - burzgia kaip išprotėjęs... Nervuoja.
Atsakyti
QUOTE(soritena @ 2008 05 08, 09:47)
Labutis  smile.gif  mane tai irgi gripas buvo uzpuoles,ir dar nelaime nutiko su musu katineliu,iskrito per balkona ir uzsimuse,tai man daug streso buvo, cry.gif  aiskus iskart liga paumejo,dabar jau eina geryn. Linkiu visiems geros sveikatos  4u.gif  4u.gif  4u.gif

uzjauciu, nesinervink nes bus tau dar blogiau...

QUOTE(rututulė @ 2008 05 08, 18:30)
Nu merginos, kas čia per gripai gegužės mėnesį? Ką žiemą veikėt, kad dabar gripu sergat? smile.gif Savijauta nebloga, tik katinai pilve pjaunasi - burzgia kaip išprotėjęs... Nervuoja.

va taip va buna kaip orai tokie permainingi....
Atsakyti
oi vargseles jus.....uzjauciu, ne kas tokiu laiku sirgti ir dar gripu....
nors siaip girdejau, kad siautejo virusas cia didelis visur....
nu tikiuosi, kad pasveiksit ir viskas bus ok smile.gif
niu siaip pas mane ir ne koki reikalai, nes hmg 74......
i vena gelezi jau leidziuosi, nes bijau kad blogiau dar nepasidarytu
nu bet atrodo kraujas jau juodas darosi...tai bus ok viskas gal...
tikiuosi...daugiau jokiu svoriu nieko ir pan..
oi mergaiciukes, saugokites, nesinervuokit prisiziurekit ir ilsekites smile.gif
geros dienos smile.gif
Atsakyti
Labas merginos,

Man rods as cia vienintelis rasantis berniokas blush2.gif

Nuo tada kai man diagnozavo sia liga ir grizau is ligonines, apsirgau kazkokiu virusu, bronchitu ir visa fignia, tai iki siol vis kosejau ir kosejau. Anam gale buvo pagerejimas kol naudojau zvakutes, kai tik jos baigiasi ir vel matau krauja doh.gif O kai nuvarau pas savo gastroenterologa, tas israso zvakiu menesiui ir sako kad po to ju nebereikes, pakaks gerti tabletes o ir ju doze galesi mazinti nuo 6vnt iki 4vnt per para blink.gif Ir ka jus manot? Ne velnio, vos tik baigiasi zvakes ir vel tas pats. Apie tableciu mazinima neina nei kalba doh.gif O kosulys vis nepraeina verysad.gif Tada perejau pas kita (zmonos ir dukros) seimos daktare. Ji garsaus sportininko gydytoja, manau gerai ismano savo darba. Isitikinau, kad pries tai buvusi mano daktare buvo gera tik tol, kol niekuo nesirgau mirksiukas.gif
Tai vat, naujoji daktare is kart itare mikoplazma. Nusiunte darytis tyrimu ir akurat, seniai jau manyje tupi sita bjaurybe ir pastoviai palaiko bronchita unsure.gif
Kagi, gavau arkline doze antibiotiku, vis dar pakosau, bet lyg taip ir turi buti, nes turi bronchai issivalyti.
Na o svarbiausia sios istorijos dalis yra ta, kad anam gale ryskus pagerejimas thumbup.gif Geriu dabar tik po 4 tabletes Asacol, kartais buna ciut ciut gleiviu, bet kraujo neber drinks_cheers.gif
Manau ta mikoplazma man ne tik bronchus dusino, bet ir anam gale nemazai nuveike g.gif

Be to, naujoji mano gydytoja pasake kad visi vaistai gerinantys atsikosejima veikia ne tik kvepavimo taku gleivine, bet visa gleivine, tuo pablogindami musu ligos padeti mirksiukas.gif Ipatingai liepe negerti visokiu ACC ir panasiu vaistu nuo kosulio.
Pamenu skaiciau, kazkuri is cia rasanciuju minejo, kad vos tik suserga ir prasideda kosuliai, is karto anam gale pablogejimas. Gal but priezastis vaistuose nuo kosulio?
Zodziu kosuli mums reikia stengtis gydytis arbatomis ir naturaliais preparatais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiskius @ 2008 05 09, 16:29)
Labas merginos,

Man rods as cia vienintelis rasantis berniokas  blush2.gif

Nuo tada kai man diagnozavo sia liga ir grizau is ligonines, apsirgau kazkokiu virusu, bronchitu ir visa fignia, tai iki siol vis kosejau ir kosejau. Anam gale buvo pagerejimas kol naudojau zvakutes, kai tik jos baigiasi ir vel matau krauja  doh.gif O kai nuvarau pas savo gastroenterologa, tas israso zvakiu menesiui ir sako kad po to ju nebereikes, pakaks gerti tabletes o ir ju doze galesi mazinti nuo 6vnt iki 4vnt per para blink.gif  Ir ka jus manot? Ne velnio, vos tik baigiasi zvakes ir vel tas pats. Apie tableciu mazinima neina nei kalba  doh.gif  O kosulys vis nepraeina  verysad.gif  Tada perejau pas kita (zmonos ir dukros) seimos daktare. Ji garsaus sportininko gydytoja, manau gerai ismano savo darba. Isitikinau, kad pries tai buvusi mano daktare buvo gera tik tol, kol niekuo nesirgau  mirksiukas.gif
Tai vat, naujoji daktare is kart itare mikoplazma. Nusiunte darytis tyrimu ir akurat, seniai jau manyje tupi sita bjaurybe ir pastoviai palaiko bronchita  unsure.gif
Kagi, gavau arkline doze antibiotiku, vis dar pakosau, bet lyg taip ir turi buti, nes turi bronchai issivalyti.
Na o svarbiausia sios istorijos dalis yra ta, kad anam gale ryskus pagerejimas  thumbup.gif  Geriu dabar tik po 4 tabletes Asacol, kartais buna ciut ciut gleiviu, bet kraujo neber  drinks_cheers.gif
Manau ta mikoplazma man ne tik bronchus dusino, bet ir anam gale nemazai nuveike  g.gif 

Be to, naujoji mano gydytoja pasake kad visi vaistai gerinantys atsikosejima veikia ne tik kvepavimo taku gleivine, bet visa gleivine, tuo pablogindami musu ligos padeti  mirksiukas.gif Ipatingai liepe negerti visokiu ACC ir panasiu vaistu nuo kosulio.
Pamenu skaiciau, kazkuri is cia rasanciuju minejo, kad vos tik suserga ir prasideda kosuliai, is karto anam gale pablogejimas. Gal but priezastis vaistuose nuo kosulio?
Zodziu kosuli mums reikia stengtis gydytis arbatomis ir naturaliais preparatais  mirksiukas.gif

labas berniok 4u.gif

na kazkaip vyriskoji dalis cia retai paraso, bet kad paskaito musu pokalbius tai tikrai zinau mirksiukas.gif
as ir pati nesergu, bet atstovauju vyra smile.gif
Atsakyti
taip, cia as rasiau, kad kai pablogeja, pradedu koseti.....
bet jokiu vaistu nuo kosulio nenaudoju...nei acc nei dar kazko nuo persalimo negeriu specialiai...arbatom pagrinde stengiuosi gydytis...
nu ir dabar, uzeina, kosulys.....nzn...ir hmg mazas...gal del to...
bet koseju nepastoviai......
Atsakyti