Labas merginos,
Man rods as cia vienintelis rasantis berniokas
Nuo tada kai man diagnozavo sia liga ir grizau is ligonines, apsirgau kazkokiu virusu, bronchitu ir visa fignia, tai iki siol vis kosejau ir kosejau. Anam gale buvo pagerejimas kol naudojau zvakutes, kai tik jos baigiasi ir vel matau krauja

O kai nuvarau pas savo gastroenterologa, tas israso zvakiu menesiui ir sako kad po to ju nebereikes, pakaks gerti tabletes o ir ju doze galesi mazinti nuo 6vnt iki 4vnt per para

Ir ka jus manot? Ne velnio, vos tik baigiasi zvakes ir vel tas pats. Apie tableciu mazinima neina nei kalba

O kosulys vis nepraeina

Tada perejau pas kita (zmonos ir dukros) seimos daktare. Ji garsaus sportininko gydytoja, manau gerai ismano savo darba. Isitikinau, kad pries tai buvusi mano daktare buvo gera tik tol, kol niekuo nesirgau
Tai vat, naujoji daktare is kart itare mikoplazma. Nusiunte darytis tyrimu ir akurat, seniai jau manyje tupi sita bjaurybe ir pastoviai palaiko bronchita
Kagi, gavau arkline doze antibiotiku, vis dar pakosau, bet lyg taip ir turi buti, nes turi bronchai issivalyti.
Na o svarbiausia sios istorijos dalis yra ta, kad anam gale ryskus pagerejimas

Geriu dabar tik po 4 tabletes Asacol, kartais buna ciut ciut gleiviu, bet kraujo neber
Manau ta mikoplazma man ne tik bronchus dusino, bet ir anam gale nemazai nuveike
Be to, naujoji mano gydytoja pasake kad visi vaistai gerinantys atsikosejima veikia ne tik kvepavimo taku gleivine, bet visa gleivine, tuo pablogindami musu ligos padeti

Ipatingai liepe negerti visokiu ACC ir panasiu vaistu nuo kosulio.
Pamenu skaiciau, kazkuri is cia rasanciuju minejo, kad vos tik suserga ir prasideda kosuliai, is karto anam gale pablogejimas. Gal but priezastis vaistuose nuo kosulio?
Zodziu kosuli mums reikia stengtis gydytis arbatomis ir naturaliais preparatais