Įkraunama...
Įkraunama...

opinis kolitas

Visus su artėjančiais Naujais metais santa2.gif
Sveikatytes visiems.
Kažkaip tai po kalėdu čia tusčia smile.gif Visi ruošiasi Nauju metu sutikimui 000059.gif
Gero dar vieno ilgo savaitgalio, patausokyt sveikatyte.
Atsakyti
bukit sveiki ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Su praejusiom ir artejanciom \jus sventem,
kantrybes, ramybes ir sveikatos Jums visiems brangieji,

Kazkas klause kaip jauciuosi smile.gif galiu pasakyti-aciu gana gerai smile.gif
i wc 1-2 kartus per para einu, kraujo dar kartais pasirodo, bet dabar kuris laikas negeriu vaistu nes pasibaige o cia tos sventes, islekus pas sese buvau i uzsieni, dar be to nudziugino kaledu proga daroviete-atleidzia is darbo,ryt paskutine diena, tai kazkaip paskutiniu metu gyvenu visiskam chaose.....na bet gal pavyks ryt gauti vaistu ir vel pradesiu gerti.
man jau suleido dvi dozes....pirmas tas savaites nelabai kas pasikeite....gal tik paskutinem dienom, pries antros dozes suleidima siek tiek pagerejo....
na o dabar, sakau visai neblogai sekasi....tik va, kosulys nepraeina, ant lupos pusleline....kazkokia nesamone....dar nelabai supranu ar cia gerai viskas, ar atvirksciai, nieko gero....
bet visumoj, gyveni galima...na bent jau tas raudonas wc taip negasdina ir nevaro i nevilti.....
visiems laimingu nauju metu
iki greito , sausio 12 dar viena doze leis......
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2008 12 30, 23:17)
Sveiki,
Su praejusiom ir artejanciom \jus sventem,
kantrybes, ramybes ir sveikatos Jums visiems brangieji,

Kazkas klause kaip jauciuosi smile.gif galiu pasakyti-aciu gana gerai smile.gif
i wc 1-2 kartus per para einu, kraujo dar kartais pasirodo, bet dabar kuris laikas negeriu vaistu nes pasibaige o cia tos sventes, islekus pas sese buvau i uzsieni, dar be to nudziugino kaledu proga daroviete-atleidzia is darbo,ryt paskutine diena, tai kazkaip paskutiniu metu gyvenu visiskam chaose.....na bet gal pavyks ryt gauti vaistu ir vel pradesiu gerti.
man jau suleido dvi dozes....pirmas tas savaites nelabai kas pasikeite....gal tik paskutinem dienom, pries antros dozes suleidima siek tiek pagerejo....
na o dabar, sakau visai neblogai sekasi....tik va, kosulys nepraeina, ant lupos pusleline....kazkokia nesamone....dar nelabai supranu ar cia gerai viskas, ar atvirksciai, nieko gero....
bet visumoj, gyveni galima...na bent jau tas raudonas wc taip negasdina ir nevaro i nevilti.....
visiems laimingu nauju metu
iki greito , sausio 12 dar viena doze leis......

kas kiek laiko tas dozes jums leidzia?

mano ligoniui leido taip : 2008.12.12, 2008.12.25 sekantis kartas nusimato 2009.01.20. labai daznai atrodo verysad.gif

o nebuvo jokio pykinimo tas pirmas dvi savaites,sleikstulio kai reikedavo valgyti?

na taip su imunine sistema blogi reikalai, kaip simkka sake ja tiesiog slopina verysad.gif pas koki gydytoja jus lankotes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annaa: 30 gruodžio 2008 - 23:12
Infliksymab / Infliksimabas / Infliximab

Sveiki, visus su Naujaisiais !

Noriu pasiteirauti ir suzinoti daugiau apie vaista pavadinimu Infliximab. Nekaip nepraeina paumejinas ir siulo gultis i ligonine ir pradeti gydyma siuo vaistu.

Gal galetumet parasyti (kas yra susidures) kas cia per preparatas, koks salutinis poveikis, kokie pavojai ir t.t. ?

Is anksto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(Jonasz @ 2009 01 02, 18:53)
Infliksymab / Infliksimabas / Infliximab

Sveiki, visus su Naujaisiais !

Noriu pasiteirauti ir suzinoti daugiau apie vaista pavadinimu Infliximab. Nekaip nepraeina paumejinas ir siulo gultis i ligonine ir pradeti gydyma siuo vaistu.

Gal galetumet parasyti (kas yra susidures) kas cia per preparatas, koks salutinis poveikis, kokie pavojai ir t.t. ?

Is anksto dekoju.

pabandykite paieskoti internete. kaip supratau vaistas lietuvoje vartojamas ne ilga laikotarpi. gydytojai duoda visa kruva lapu susipazinti su siuo vaistu.... salutiniai poveikiai tikrai nedziugina verysad.gif sio forumo dalyvis simkka tikriausiai daugiausia galetu apie juos kazka pasakyt. manau kiekvienam savijauta po infliximab vartojamo indivuduali.
Atsakyti
Sveiki!
Visus sveikinu su Naujaisiais metais wink_3.gif

Kaip jusu sveikateles po svenciu??? Ar nepersilepinot saves visokiais skanestais??? Man tai ne kas po svenciu, jau po kaledu negerai pasijutau (po visokiu misrainiu ir keptu mesyciu), pradejo kraujuoti, tai nelaukiau kol dar blogiau pasidarys,padidinau colazido doze, ir pradejau gerti prednizolona unsure.gif jau po truputi eina geryn smile.gif linkiu visiems geros sveikatos ir nesusalti 4u.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais visi. Sveikatos, sveikatos, sveikatos, o visa kita nusipirksim smile.gif. Po švenčių truputį streikuoja kepenys - pasekmės pasekmės 4u.gif Bet ką padarysi - šventės tam ir yra, kad pagriešintume nors su maistu...
O šiaip viskas neblogai, geriu pelynų arbatą po gurkšnelį, miškinę sidabražolę, karsilį, bakterijas ir viskas. Ir vėl geriu kisielių sėmenų, rytais košytę avižų...Taip reikia...
A tiesa - priaugau svorio biggrin.gif . Visą gyvenimą nuo devintos klasės (išskyrus nėštumus ir visiško nusitriedimo laikotarpius) svėriau vienodai - 47 kg., o dabar- 51 kg. Juokinga dabar visiems nestuke.gif . Nesuprantu dėl ko.
Atsakyti
Laba
Paskutiniu metu labai kenčiu del tokių simptomų, kaip pilvo deginimas, skausmas, pūtimas, tempimas, žarnos gurgia nuo ryto iki vakaro. Ir tai per visą pilvą, iki pat krūtinės. Pora kartų pasirodė kraujo su išmatom, bet vos lašelis, ir truputį gleivių. Taip pat labai skauda strėnas ir šiaip nugarą. Ar galiu įtarti šią ligą? Pas gydytoją tik trečiadienį, išprotėsiu ikito laiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spaika @ 2009 01 11, 20:36)
Laba
Paskutiniu metu labai kenčiu del tokių simptomų, kaip pilvo deginimas, skausmas, pūtimas, tempimas, žarnos gurgia nuo ryto iki vakaro. Ir tai per visą pilvą, iki pat krūtinės. Pora kartų pasirodė kraujo su išmatom, bet vos lašelis, ir truputį gleivių. Taip pat labai skauda strėnas ir šiaip nugarą. Ar galiu įtarti šią ligą? Pas gydytoją tik trečiadienį, išprotėsiu ikito laiko  verysad.gif

nu va kur susitikom...
zinok ir man lygiai tas pats buvo... bet su musu (tavo ir mano) miesto medikais... doh.gif prapultis... kolonoskopijai eile nuo lapkricio 20 , kai uzsiregistravau- sausio 30 d. Kaip tau???? perejau ir gastro ir pas seimos kelis kart buvau, nes baimes akys dideles... labai laikausi maisto, kosytes, arbateles... gurgia pilvas per nakti...bet siek tiek geriau...ne daug liko laukt... nors tyrimas kaip suprantu tai ojojoj laukia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2009 01 11, 19:54)
nu va kur susitikom...
zinok ir man lygiai tas pats buvo... bet su musu (tavo ir mano) miesto medikais...  doh.gif prapultis... kolonoskopijai eile  nuo lapkricio 20 , kai uzsiregistravau- sausio 30 d. Kaip tau???? perejau ir gastro ir pas seimos kelis kart buvau, nes baimes akys dideles... labai laikausi maisto, kosytes, arbateles... gurgia pilvas per nakti...bet siek tiek geriau...ne daug liko laukt... nors tyrimas kaip suprantu tai ojojoj laukia  verysad.gif

Parašiau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes visos SUPERMAMOS!
Labai malonu prisijungti prie Jusu visu ir labai tikiuosi, jog manepriimsite druagiskai i savo buri. )
Deja, uzsiregistravau ne todel,kad labai kazhkuo geru norejau pasidalinti su Jumis, bet rasau ir verkiu kruvinom asarom, nes net nezinau kaip ir ka daryti, kaip zmogui padeti ir apskritai informacijos trukmas mane tiesiog slegia, veda is proto ir zudo.. Atrodo taip, lyg pati dar daugiau ligu prisirinksiu, nes visai neseniai operavo gimdos kakleli ir dali jo lazeriu pasalino, kadangi jau apie 1 cm buvo labai isplitusios vezines lasteles, na, bet ,kadangi tai p nutiko man, po patirto soko nebuvo jau taip blogai, isoperavo ir ikiuosi, jog viska sbus gerai (nors man tik 24-eri)... Bet,kai belenkas nutinka SAU PACIAM, manau visos Jus taip esikremtate ir nepergyvenate, bet stai kai kazhkas baisaus nutinka artimam zmogui, ar gyvenimo partneriui, tai yra tiesiog katastrofa ir jauciuosi be galo beviltiskai, nes tiesiog sedziu dabar ir verkiu...
Mano draugui 36-eri, pries kelias savaites po antibiotiku vartojimu atsirado viduriavimas (galbut daznai ir normalus reiskinys), bet po kurio laiko baisus pilvo skausmai, o mes gyvename Anglijoje. Deja , gydytojai dare ivairius kraujo ir slapimo tyrimus, bet nieko neitae, kol jis visiskai nebegalejo valgyti ir atsikelti is lovos.. Pagaliau ji pagulde i ligonine ir vargselis gulejo kelias dienas po lasaline su baisiu iduriavimu su kraujo priemaisomis.. Galiausiai po keliu dienu padare Colonoscopy, vargselis atsisake narkozes, bet vos neisprotejo is skausmo.. Leidzia i vena steroidus dabar ir kazhkokius kitokius vaistus, bet kaip ir diagnozavo Kolita, tik kokios rusies neaisku.. Viduriavimas nenustoja, miegoti praktiskai negali (ypac naktim baisus skausmai uzeina).. Sean'as yra tokio budo, kai niekada nestresuoja, bet dabar jis tiesiog depresijos ir nevilties busenoje.. Gyvenimas jam nebemielas ir nieko jis nezino kiek ilgai gules ligonineja ar yra koks progresas, ar kokie vaistai padeda ir t.t. Daugaiu pasiskaicius apie sia liga supratau, jog ji visiskai nera isgydoma, bet kaip gi sitaip is niekur nieko galejo atsitikti? Jis niekada neturejo jokiu skundu ar sveikatos problemu, negalavimu... Beje, jis begioja maratonus ir as net nebezinau, kaip esant tokiai ligai jis toliau tai gales testi.. Kiekviena diena ji lankiau ir buvau salia, jo tevai ir broliai bei sesuo gyvena Airijoje, nors ir norejo atvaziuoti,jis atsisake, nes blogai jauciasi... Galiausiai siandien is vis matomai manes matyti nenorejo.. As baigiu isproteti, prasau patarkite man, padekite informacija, kuo gi as galiu jam padeti ar kaip palaikyti ir ka pasakyti... Traukiau informacija ir spauzdinau jam, bet nera didziuliu teigiamu dalyku api esia liga prirasytu... Tempiu jam vandens buteliukuose, vaisiu (granatu, mangu, melyniu ri t.t. ), bet tai tikriausiai niekuo jam nepades.. Nebezinau ka man daryti, kaip man savo emocine pusiausvyra atgauti, nes siandein visiskai paluzau, nebenoriu nieko ir viska atiduociau, kad tik galeciau jam padeti ir ji isgydyti..

Nekantriai laukiu Jusu ziniu...

Nuosirdziai,
Edita
Atsakyti