Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

man kaip kada koks vynas smile.gif Kartais raudonas. Kartais baltas smile.gif

kai toks oras, tai draugiškai susitiksim SM su vynu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dxija: 04 spalio 2007 - 14:23
QUOTE(Dxija @ 2007 10 04, 15:20)
man kaip kada koks vynas smile.gif Kartais raudonas. Kartais baltas smile.gif

kai toks oras, tai draugiškai susitiksim SM su vynu smile.gif

tikrai smile.gif bus šiltas vakaras smile.gif
Atsakyti
O aš priverstinė abstinentė - namuos niekas negeria, o ir šiaip nelabai įsivaizduoju kaip prie tėvų ir vaiko gerti, o mieste neišeina, nes parvairuot namo reikia. Taigi va, Valančiaus pasekėja... alc.gif
Atsakyti
išsilakstėt visos verysad.gif
Atsakyti
Labas, Vakare, Dxija,
Nespejau visko perskaityt, bet jau tikrai Dxija, dar cia ko nervintis rimtai del kazkokio dauno, kuris turi daug psichologiniu matyt problemu... smile.gif mes gi saunuoles,supermylumiausios...uztenka rupesciu ir taip...

Baisu, sloguoju, galva skauda...Laukiu kol kamsciai sumazes mynsiu i kaima...kaip tavo masina?
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 04, 16:06)
Baisu, sloguoju, galva skauda...Laukiu kol kamsciai sumazes mynsiu i kaima...kaip tavo masina?

Labukas, Dolce smile.gif
as irgi sirguliuoju... bandau dar iveikti liga, nes labai nenoriu buti priversta namie guleti sad.gif noriu i darba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 04, 16:09)
Labukas, Dolce smile.gif
as irgi sirguliuoju... bandau dar iveikti liga, nes labai nenoriu buti priversta namie guleti sad.gif noriu i darba  doh.gif

As irgi, nes kaip tik daug reikalu nusimato savaitgali... doh.gif einu kavytes gerti...neuzilgo prisijungsuu
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 04, 16:13)
einu kavytes gerti...neuzilgo prisijungsuu

ir aš Tau kompaniją palaikysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 04, 16:06)
Labas, Vakare, Dxija,
Nespejau visko perskaityt, bet jau tikrai Dxija, dar cia ko nervintis rimtai del kazkokio dauno, kuris turi daug psichologiniu matyt problemu... smile.gif  mes gi saunuoles,supermylumiausios...uztenka rupesciu ir taip...

mano mašina taip pat stringa,kaip prieš sugedimą. Kadangi meistrai davė garantiją,tai šiandien nuvažiavau iki jų, pasakiau,kad tas pat darosi ir reiškia ne pilnai pašalino gedimą,tai paims ją tik už geros savaitės taisymui. Leido važinėt ir laukt doh.gif unsure.gif siaubas, o jei kur kelyje sugesiu doh.gif Baimė didelė, o dar kai tokie orai,kamščiai.......
Papildyta:
vakarą leisiu namie su SM, jei būsite čia vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 04, 16:50)
mano mašina taip pat stringa,kaip prieš sugedimą. Kadangi meistrai davė garantiją,tai šiandien nuvažiavau iki jų, pasakiau,kad tas pat darosi ir reiškia ne pilnai pašalino gedimą,tai paims ją tik už geros savaitės taisymui. Leido važinėt ir laukt  doh.gif  unsure.gif siaubas, o jei kur kelyje sugesiu doh.gif Baimė didelė, o dar kai tokie orai,kamščiai.......
Papildyta:
vakarą leisiu namie su SM, jei būsite čia vakare smile.gif

pasistenk nurimt..nesuges, jei taip labai nebijosi..

Jums bent gedimus randa, o aš nuvarau mašiniuką ir niekas nesugeba surast, kodėl kartas nuo karto užgestu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 04, 14:13)
..neva, as turiu visokiu bakteriju..o jis valosi organizma ir dabar negali buciuotis  doh.gif  doh.gif

Ka??? Kas cia per briedas?!!! O myletis tai gali??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 04, 16:59)
Ka??? Kas cia per briedas?!!! O myletis tai gali??? doh.gif

buvau šita praleidus blink.gif blink.gif blink.gif
Net nuėjau paskaityt dar kartą...
Ale tikrai Vilte, kas čia per briedas? doh.gif
Atsakyti