kai toks oras, tai draugiškai susitiksim SM su vynu
QUOTE(Dxija @ 2007 10 04, 15:20)
man kaip kada koks vynas
Kartais raudonas. Kartais baltas 
tikrai
O aš priverstinė abstinentė - namuos niekas negeria, o ir šiaip nelabai įsivaizduoju kaip prie tėvų ir vaiko gerti, o mieste neišeina, nes parvairuot namo reikia. Taigi va, Valančiaus pasekėja...
Labas, Vakare, Dxija,
Nespejau visko perskaityt, bet jau tikrai Dxija, dar cia ko nervintis rimtai del kazkokio dauno, kuris turi daug psichologiniu matyt problemu...
mes gi saunuoles,supermylumiausios...uztenka rupesciu ir taip...
Baisu, sloguoju, galva skauda...Laukiu kol kamsciai sumazes mynsiu i kaima...kaip tavo masina?
Nespejau visko perskaityt, bet jau tikrai Dxija, dar cia ko nervintis rimtai del kazkokio dauno, kuris turi daug psichologiniu matyt problemu...
Baisu, sloguoju, galva skauda...Laukiu kol kamsciai sumazes mynsiu i kaima...kaip tavo masina?
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 04, 16:06)
Labukas, Dolce
as irgi sirguliuoju... bandau dar iveikti liga, nes labai nenoriu buti priversta namie guleti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 04, 16:09)
Labukas, Dolce 
as irgi sirguliuoju... bandau dar iveikti liga, nes labai nenoriu buti priversta namie guleti
noriu i darba 
As irgi, nes kaip tik daug reikalu nusimato savaitgali...
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 04, 16:13)
einu kavytes gerti...neuzilgo prisijungsuu
ir aš Tau kompaniją palaikysiu
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 04, 16:06)
Labas, Vakare, Dxija,
mes gi saunuoles,supermylumiausios...uztenka rupesciu ir taip...
mano mašina taip pat stringa,kaip prieš sugedimą. Kadangi meistrai davė garantiją,tai šiandien nuvažiavau iki jų, pasakiau,kad tas pat darosi ir reiškia ne pilnai pašalino gedimą,tai paims ją tik už geros savaitės taisymui. Leido važinėt ir laukt
Papildyta:
vakarą leisiu namie su SM, jei būsite čia vakare
QUOTE(Dxija @ 2007 10 04, 16:50)
mano mašina taip pat stringa,kaip prieš sugedimą. Kadangi meistrai davė garantiją,tai šiandien nuvažiavau iki jų, pasakiau,kad tas pat darosi ir reiškia ne pilnai pašalino gedimą,tai paims ją tik už geros savaitės taisymui. Leido važinėt ir laukt
siaubas, o jei kur kelyje sugesiu
Baimė didelė, o dar kai tokie orai,kamščiai.......
Papildyta:
Papildyta:
pasistenk nurimt..nesuges, jei taip labai nebijosi..
Jums bent gedimus randa, o aš nuvarau mašiniuką ir niekas nesugeba surast, kodėl kartas nuo karto užgestu
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 04, 14:13)
..neva, as turiu visokiu bakteriju..o jis valosi organizma ir dabar negali buciuotis

Ka??? Kas cia per briedas?!!! O myletis tai gali???
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 04, 16:59)
buvau šita praleidus
Net nuėjau paskaityt dar kartą...
Ale tikrai Vilte, kas čia per briedas?