Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(abzoryte @ 2007 10 04, 21:29)
Tai pas mane šį vakarą šventė  bigsmile.gif
Raudonas Cabernet Sauvignon vynas, alyvuogės įdarytos su citrina, dviejų rūšių sūriai, grūdėta dešrytė ir citrinos griežinėliai biggrin.gif Viską paserviravau gražiausioje lėkštėje, pasidegiau žvakutes ir švenčiu biggrin.gif
Super nail.gif

mm smile.gif kaip fainai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 04, 21:33)
kokia tu šaunuolė smile.gif Tiek skanumynų prisiruošei smile.gif Aš geriu tik vyną, be jokių priedų. Apsinešiau nuo taurės ir jau į miegą traukia mane. Vienai gert man nepatinka. Aš taip pasiilgau artimo žmogaus. Tas ruduo taip liūdesin traukia verysad.gif

Aš irgi pasiilgau artimo žmogaus. Nerealiai... Bet ką dabar daryti? Nejau liūdėti? Na jau ne biggrin.gif Mąstau ką rytoj reikės rengtis, kaip plaukus reikės susitvarkyti ir visa kita. nail.gif
Ryt einam į barą, geriau apie tai pagalvosiu biggrin.gif O mylimas žmogus nuo liūdėjimo vistiek neatsiras biggrin.gif

Šiandien dar parduotuves aplaksčiau, miegamamojo baldus apžiūrėjau. Reikia skubėti išsirinkti, juk prisižadėjau sau iki Kalėdų turėti įrengtą butą biggrin.gif O kadangi pristatymas 2 mėn, tai ne marios laiko ir lieka biggrin.gif Va kiek rūpesčių galvą spaudžia lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 04, 21:41)
Aš irgi pasiilgau artimo žmogaus. Nerealiai... Bet ką dabar daryti? Nejau liūdėti? Na jau ne biggrin.gif Mąstau ką rytoj reikės rengtis, kaip plaukus reikės susitvarkyti ir visa kita. nail.gif
Ryt einam į barą, geriau apie tai pagalvosiu biggrin.gif O mylimas žmogus nuo liūdėjimo vistiek neatsiras biggrin.gif

Šiandien dar parduotuves aplaksčiau, miegamamojo baldus apžiūrėjau. Reikia skubėti išsirinkti, juk prisižadėjau sau iki Kalėdų turėti įrengtą butą biggrin.gif O kadangi pristatymas 2 mėn, tai ne marios laiko ir lieka biggrin.gif Va kiek rūpesčių galvą spaudžia  lotuliukas.gif

o aš visai nenoriu kažką namie daryt. man jie nemieli, nes esu viena juose. Tėvai vis pylavoja,kad nebaigti mano namai, o aš tą temą nusuku į šoną lotuliukas.gif Kol nebuvo kompo,tai namie visai mažai būdavau.
Dabar va sėdžiu kas vakarą beveik.
Abžoryt, o aš geriu Torres raudoną ir pasiėmiau alyvuogių smile.gif užkrėtei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 04, 21:48)
smile.gif
o aš visai nenoriu kažką namie daryt. man jie nemieli, nes esu viena juose. Tėvai vis pylavoja,kad nebaigti mano namai, o aš tą temą nusuku į šoną lotuliukas.gif Kol nebuvo kompo,tai namie visai mažai būdavau.
Dabar va sėdžiu kas vakarą beveik.
Abžoryt, o aš geriu Torres raudoną ir pasiėmiau alyvuogių smile.gif užkrėtei smile.gif

Šaunuolyte bigsmile.gif Tai išgeriam biggrin.gif drinks_cheers.gif
Nors iš tikro čia jūs su Dovyyyle mane užkrėtėt lotuliukas.gif

Aš irgi pradžioje nenorėjau to buto įsirenginėti, nes maniau viena, bla bla bla.. Neįdomu.. Netraukia.. Geriau kartu.. ir pan. Bet iš tikro praėjo metai, o miegamąjame dar dėžės stovi doh.gif Tai kiek galima blink.gif Galiausiai reikia pradėti savimi rūpintis, negaliu sėdėti ir laukti, kol atsiras mano Gelbėtojas lotuliukas.gif Galiausiai Gelbėtojo man jau ir nereikia biggrin.gif Man Meilės reikia biggrin.gif Daaaaug meilės biggrin.gif

O namučiai turi laukti svečių ax.gif Noriu juos sutvarkyti, kad jie lauktų to labai laukiamo svečio blush2.gif Miegamasis ypatingai lotuliukas.gif

Aš tris mėn apskritai nesitvarkiau namų, nei lovos neklojau, nei rūbų į vietą nepadėdavau... Todėl puikiai suprantu ką reiškia apatija viskam mirksiukas.gif Bet aš neleisiu sau daugiau tokiai būti biggrin.gif Noriu nuostabios aplinkos, nes tuomet ir buvimas namuose daug mielesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 04, 21:56)
Šaunuolyte  bigsmile.gif  Tai išgeriam  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
Nors iš tikro čia jūs su Dovyyyle mane užkrėtėt  lotuliukas.gif

Aš irgi pradžioje nenorėjau to buto įsirenginėti, nes maniau viena, bla bla bla.. Neįdomu.. Netraukia.. Geriau kartu.. ir pan. Bet iš tikro praėjo metai, o miegamąjame dar dėžės stovi  doh.gif  Tai kiek galima  blink.gif  Galiausiai reikia pradėti savimi rūpintis, negaliu sėdėti ir laukti, kol atsiras mano Gelbėtojas  lotuliukas.gif  Galiausiai Gelbėtojo man jau ir nereikia biggrin.gif Man Meilės reikia biggrin.gif Daaaaug meilės biggrin.gif

O namučiai turi laukti svečių  ax.gif  Noriu juos sutvarkyti, kad jie lauktų to labai laukiamo svečio blush2.gif  Miegamasis ypatingai  lotuliukas.gif

Aš tris mėn apskritai nesitvarkiau namų, nei lovos neklojau, nei rūbų į vietą nepadėdavau... Todėl puikiai suprantu ką reiškia apatija viskam mirksiukas.gif  Bet aš neleisiu sau daugiau tokiai būti biggrin.gif Noriu nuostabios aplinkos, nes tuomet ir buvimas namuose daug mielesnis 4u.gif

Na, miegamasis mano įrengtas jau senai smile.gif jau ir atsibodęs. Pagrindinė priežastis kodėl nenoriu rengti ta,kad aš padėjau savo ex namus įsirengt. Tuščius namus kaip išprotėję rengėm,kas vakarą po statybinių medžiagų ir baldų parduotuves....gal todėl ir romantikos neliko, nes taip užsikasėm tuo rengimu. Planavom,džiaugėmės,laukėm baldų užsakytų.....Deja, aš visų net nepamačiau jau pastatytų. verysad.gif Miegamąjį jau kitos bandė. Aš net nepamačiau. Skaudžiausia,kad aš ten tiek dušios įdėjau, nes buvo ištisai kalbos kad tai mums, kad taip nori,kad būtų mums gražu. Geriau būčiau to nedariusi,o savim rūpinusis ir tada vakarais būčiau buvusi linksma, žavi, o ne pavargusi po kelių valandų trankimosi po parduotuves......Po manęs atėjo kita, kuriai viskas buvo šlykstu,kuri pasakė,kad ji nieko nepadės daryt, nes jai tai visai nepatinka ir rūpinosi tik savim. Paskui ją lakstė kaip išprotėjęs, braukė ašaras kai jį metė, pasinaudojusi kiek galėjo. Bet ją mylėjo.....
Todėl mano namai liko nuošaly verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 04, 22:06)
Na, miegamasis mano įrengtas jau senai smile.gif jau ir atsibodęs. Pagrindinė priežastis kodėl nenoriu rengti ta,kad aš padėjau savo ex namus įsirengt. Tuščius namus kaip išprotėję rengėm,kas vakarą po statybinių medžiagų ir baldų parduotuves....gal todėl ir romantikos neliko, nes taip užsikasėm tuo rengimu. Planavom,džiaugėmės,laukėm baldų užsakytų.....Deja, aš visų net nepamačiau jau pastatytų.  verysad.gif Miegamąjį jau kitos bandė. Aš net nepamačiau. Skaudžiausia,kad aš ten tiek dušios įdėjau, nes buvo ištisai kalbos kad tai mums, kad taip nori,kad būtų mums gražu. Geriau būčiau to nedariusi,o savim rūpinusis ir tada vakarais būčiau buvusi linksma, žavi, o ne pavargusi po kelių valandų trankimosi po parduotuves......Po manęs atėjo kita, kuriai viskas buvo šlykstu,kuri pasakė,kad ji nieko nepadės daryt, nes jai tai visai nepatinka ir rūpinosi tik savim. Paskui ją lakstė kaip išprotėjęs, braukė ašaras kai jį metė, pasinaudojusi kiek galėjo. Bet ją mylėjo.....
Todėl mano namai liko nuošaly verysad.gif

Ech, mergyt, suprantu tave console.gif
Net ir pati pasakai kaip būtų geriau buvę, nereikia taip pamesti galvos, dabar jau visos tą žinom 4u.gif Bet dabar esam čia kur esam. Nereikia žiūrėti jau atgal. Nereikia visų butų įrengimų painioti su ta vienintele situacija gyvenime. Esi čia dabar ir turi galvoti apie šią minutę ir apie rytojų. Nesinori buto įsirenginėt, tai ir neįsirenginėk irnesakyk.gif Daryk tai, kas šią minutę atrodo malonu 4u.gif
Dabar išgeriam vyno abi biggrin.gif drinks_cheers.gif
O toliau pamąstom apie rytojaus planus biggrin.gif Ką tu ryt veiksi? Gal senai kokių draugų nematei? O gal reikėtų vakare parduotuves nusiaubti prieš šeštadienio pasimatymą? bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms besidžiaugiančioms mano padėtimi darbe.
Siaubas, aš BEDARBĖ. to dar nebuvo- nauja būsena smile.gif
Senukas manęs vengia, matyt dasiėdau su kaprizais.
Jūs taip gražiai apie savo namučius kalbat, taip norit išpuoselėti juos... Ir aš norėčiau nuosavų namų- kur galėčiau laukti tos tikrosios meilės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 04, 22:12)
Dabar išgeriam vyno abi  biggrin.gif 

Mielai išgerčiau vyno su jumis, bet mamukė namie. Jokių linksmybių negaliu leisti...
Atsakyti
Ai beje, apie vyną biggrin.gif
Šiandien RIMI mačiau daug akcijų alkoholio skyriuje biggrin.gif
Torres raudonas vynas (berods 2l butelis) kur kainavo 59 Lt, dabar kainuoja 44 Lt. Paskui airiško viskio pakuotės po du butelius nupigintos nemažai. Žodžiu pamąsčiau gal reikėtų nusipirkti ant Kalėdų iš anksto biggrin.gif Paskui bus bumas, viskas bus iššluota, kainos didelės, o čia tokie geri gėrimai pigiau biggrin.gif

O tuo labiau reikia kad namučiuose būtų vaišių, juk mes labai laukiame juose svečių biggrin.gif
Man labai ta RVB mintis užkabino biggrin.gif Jei namučiai laukia svečio - jis būtinai apsilankys bigsmile.gif Žinoma čia daugiau galios turi Tikėjimas smile.gif Ale juk tik dėl tikėjimo viskas ir vyksta biggrin.gif
Na jau pradedu filosofuoti doh.gif
Atsakyti
Aš ryt po darbo į kirpyklą einu, šeštadienį manikiūras,pedikiūras...... smile.gif čia ne dėl pasimatymo. Reikia jau būtinai, eilinis apsilankymas smile.gif o šeštadienį į pavakarį į vilnių, bent jaun taip planuoju, tik manau,kad jis rimtai nepriėmė to,kad aš atvažiuosiu, o kadangi nekeliantis pasitikėjimo marsietis,tai gali mano pasimatymas ir neįvykt. Jis dar neišlipęs iš savo praeities ir dar vis įlipa į ją atgal,taigi yra tikimybė,kad vėl susitiko ex,ištirpo ir kokias dvi savaites tikėsis stebuklo..... smile.gif Čia iš tų,kur kiekvienas susitaikymas paskutinis ir tokių paskutinių N smile.gif
Dėl įsirengimo...Žinai, Abžoryt, kartais taip knieti nulėkt iki jo...vien tam,kad nors minutei pasidžiaugt kaip gražu pas jį blush2.gif Pasiilgau tų namų,nors tai ir ne mano ir nėra tobuli ir daug kas nepatinka, bet......
Va ką daro vynas, sentimentai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 04, 22:16)
Ačiū visoms besidžiaugiančioms mano padėtimi darbe.
Siaubas, aš BEDARBĖ. to dar nebuvo- nauja būsena smile.gif
Senukas manęs vengia, matyt dasiėdau su kaprizais.
Jūs taip gražiai apie savo namučius kalbat, taip norit išpuoselėti juos... Ir aš norėčiau nuosavų namų- kur galėčiau laukti tos tikrosios meilės smile.gif
Papildyta:

Mielai išgerčiau vyno su jumis, bet mamukė namie. Jokių linksmybių negaliu leisti...

O aš maniau tu jau savo namučiuose tas žymiasias plyteles vonioje klijavai bigsmile.gif
Mesk principus į šiukšlių dėžę ir paskambink arba parašyk Senukui jei norisi. Juk vistiek tavęs ieškojo. O jei nesinori, tai nesinori, tik keista kodėl prisimeni jį, bet nieko nedarai biggrin.gif Juk čia tik perskambinti arba atsakyti žmogui žinute teireikia doh.gif

ps. aš taip pat labai džiaugiuos dėl išsisprendusios situacijos darbe drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites drinks_cheers.gif Jungiuosi prie jusu-turiu brendzio tongue.gif Gv-matai kaip gerai viskas susitvarke-dziaugiuosi uz tave 4u.gif
Atsakyti
Pas mane gėrimų tiek,kad galiu parduotuvę atidaryt, padirbt naktine bobulyte lotuliukas.gif Kokių tik norite ir kiek norite. Į meetą galiu atvykt su buteliu ir kokio pageidausite smile.gif Aišku, jei neužsimanysite ko nors nerealaus. Daugiausia konjakų,brendžių,kuriuos geriu tik žiemą ir tai minimum. Geriu mažai. O dirbu tokį darbą,kad lietuviai įsivaizduoja,kad tai geriausia padėka, nors nežinau ir už ką g.gif Už darbą,kurį turiu padaryt.
Vaišinu drinks_cheers.gif
Papildyta:
GV, bet kuri galim tapt bedarbėm. Pas mane padėtis irgi tragiška. Jokios pagarbos darbuotojams. Brrrr.......ariu,ariu, o tik velnių gaunu.
Atsakyti