Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(abzoryte @ 2007 10 04, 17:05)
buvau šita praleidus  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Net nuėjau paskaityt dar kartą...
Ale tikrai Vilte, kas čia per briedas?  doh.gif

as irgi nesupratau kas cia darosi? 4u.gif nesamones kazkokios bigsmile.gif viskas pakuoju kompa ir kaima trauksiu, gal masinu bus maziau, nes man irgi kaip Dxija nereali baime sugest... doh.gif
Atsakyti
gal jam tos bakterijos smegenis paveike kazkaip? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu sory Vilte-nepiktai as cia..tik labai jau juokinga kazkaip.. blink.gif
Atsakyti
biski sorry, ne į temą aš.. .o jau buvo meetas Vilniuje? sakau, retai užsuku, tai nespėju su jumis.. jei buvo, tai kaip gaila, kad negalėjau sudalyvauti sad.gif
Atsakyti
Labukas mergiotės,
Na bet kas per oras ant Lietuvėlės.

Kaip nuotaikos- patingėjau perskaityti jūsų dieninius plepalus. Viskas darbe susitvarkė. Advokato dėka man teks sumokėti tik tūkstantį litų per šešis mėnesius. Išeisiu iš darbo pati. Net atleista nebūsiu. Tai va naujas gyvenimo lapas. Intensyviai ieškau naujo darbo smile.gif O taip panikavau, netgi inkstą pardavinėjau... smile.gif Negalima panikuoti, reikia aplinkinių klausytis. Va ko išmokau iš šios gyvenimo pamokos smile.gif
Meilės fronte nieko naujo. Kai skambina senukas aš nekeliu, kai aš jam skambinu jis nekelia. Teks ieškotis naujo berniuko... Rytoj su vienu iš pazintys.lt einu arbatos per pietus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 04 spalio 2007 - 18:16
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 04, 16:51)
pasistenk nurimt..nesuges, jei taip labai nebijosi..
Jums bent gedimus randa, o aš nuvarau mašiniuką ir niekas nesugeba surast, kodėl kartas nuo karto užgestu  lotuliukas.gif

panašu,kad neranda, nes suplojau daug,o iš karto tas pat. Vėl tas pat gedimas, tokie patys požymiai.
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 04, 16:59)
Ka??? Kas cia per briedas?!!! O myletis tai gali??? doh.gif

aš irgi perskaičiau gal 5 syk ir nesuprantu g.gif Tai kaip jus mylitės, jei skaito,kad tu turi mikrobų ar bakterijų?? kažkokia nesąmonė verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 04, 19:14)
Labukas mergiotės,
Na bet kas per oras ant Lietuvėlės.

Kaip nuotaikos- patingėjau perskaityti jūsų dieninius plepalus. Viskas darbe susitvarkė. Advokato dėka man teks sumokėti tik tūkstantį litų per šešis mėnesius. Išeisiu iš darbo pati. Net atleista nebūsiu. Tai va naujas gyvenimo lapas. Intensyviai ieškau naujo darbo smile.gif O taip panikavau, netgi inkstą pardavinėjau... smile.gif Negalima panikuoti, reikia aplinkinių klausytis. Va ko išmokau iš šios gyvenimo pamokos smile.gif
Meilės fronte nieko naujo. Kai skambina senukas aš nekeliu, kai aš jam skambinu jis nekelia. Teks ieškotis naujo berniuko... Rytoj su vienu iš pazintys.lt einu arbatos per pietus smile.gif

valio valio valio 4u.gif thumbup.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif o ką aš tau sakiau???? kaip džiaugiuosi už tave thumbup.gif
Atsakyti
G_V, labai dziaugiuosi!!! Visos turbut dziaugiasi del taves, kad viskas taip graziai susitvarke 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O del tu bakteriju tai cia viskas gerai!! Bakterijos visokios ar kas ten persiduoda per seiles...tai todel ir negalima buciuotis, o mylimes gi su prezervatyvais, tai cia turbut nieko blogo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jums matyt juokinga ir nesuprantama biggrin.gif Bet mane zavi tai kuo jis uzsiima blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 10 04, 20:17)
G_V, labai dziaugiuosi!!! Visos turbut dziaugiasi del taves, kad viskas taip graziai susitvarke  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O del tu bakteriju tai cia viskas gerai!! Bakterijos visokios ar kas ten persiduoda per seiles...tai todel ir negalima buciuotis, o mylimes gi su prezervatyvais, tai cia turbut nieko blogo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jums matyt juokinga ir nesuprantama biggrin.gif Bet mane zavi tai kuo jis uzsiima  blush2.gif  4u.gif

Vilte,nesupyk, bet man toks seksas...na tai tas pat,kas su su naro kostiumu, su vamzdeliu,tik skylute vienoj vietoj ir tai dar prezervatyvas dedamas. Atsiprašau,gal negalima čia taip rašyt,tačiau man turi būti viskas visumoje, bučiniai būtini kaip oras smile.gif Tai švelnumas. Juk bučiuojame ir savo atžalas, aišku ne taip, bet...bučinys man labai daug reiškia smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras ax.gif
GV, aš irgi prisidedu prie besidžiaugiančiųjų, kad viskas gerai susitvarkė mirksiukas.gif
Kaila, as viską skaičiau - man regis pastaruoju metu nebuvo Vilniuje meeto biggrin.gif ax.gif

O ką veikia visos, žadėjusios vakaroti su vynu ir SM? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 04, 20:55)
Labas vakaras  ax.gif
GV, aš irgi prisidedu prie besidžiaugiančiųjų, kad viskas gerai susitvarkė  mirksiukas.gif
Kaila, as viską skaičiau - man regis pastaruoju metu nebuvo Vilniuje meeto  biggrin.gif  ax.gif

O ką veikia visos, žadėjusios vakaroti su vynu ir SM?  lotuliukas.gif

Vakarojančių tik aš unsure.gif dingę kitos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 04, 21:17)
Vakarojančių tik aš unsure.gif dingę kitos verysad.gif

Aha... ale jau ir aš pastebėjau, kad priprantama prie SM - ypač tai pasijaučia, kai prisijungi ir nieko nebūna unsure.gif
Aš tai vis dar sirguliuoju, turbūt ilgai nesėdėsiu - į lovytę eisiu unsure.gif
Kaip tau sekasi, neliūdi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 10 04, 18:59)
biski sorry, ne į temą aš.. .o jau buvo meetas Vilniuje? sakau, retai užsuku, tai nespėju su jumis.. jei buvo, tai kaip gaila, kad negalėjau sudalyvauti sad.gif

Buvo meetas prieš kokį mėnesį gal 4u.gif Vakarė dar tuomet čia nesilankydavo, o ir Kaila retai užsukdavo tuo metu, todėl ir nepastebėjot ax.gif
Bet bus tų progų, ne karo metas biggrin.gif
Kaila, tai neatlėktum iki Kauno kitą savaitgalį? ax.gif

QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 04, 20:55)
Labas vakaras  ax.gif
GV, aš irgi prisidedu prie besidžiaugiančiųjų, kad viskas gerai susitvarkė  mirksiukas.gif Kaila, as viską skaičiau - man regis pastaruoju metu nebuvo Vilniuje meeto  biggrin.gif  ax.gif
O ką veikia visos, žadėjusios vakaroti su vynu ir SM?  lotuliukas.gif

Labas vakarėlis biggrin.gif
Aš prisiklausiau šiandien Dxijos su Dovyyyle apie vyną ir nors visai neketinau, užsukusi į parduotuvę susigundžiau biggrin.gif

Tai pas mane šį vakarą šventė bigsmile.gif
Raudonas Cabernet Sauvignon vynas, alyvuogės įdarytos su citrina, dviejų rūšių sūriai, grūdėta dešrytė ir citrinos griežinėliai biggrin.gif Viską paserviravau gražiausioje lėkštėje, pasidegiau žvakutes ir švenčiu biggrin.gif
Super nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 04, 21:23)
Aha... ale jau ir aš pastebėjau, kad priprantama prie SM - ypač tai pasijaučia, kai prisijungi ir nieko nebūna  unsure.gif
Aš tai vis dar sirguliuoju, turbūt ilgai nesėdėsiu - į lovytę eisiu  unsure.gif
Kaip tau sekasi, neliūdi?  mirksiukas.gif

aš irgi anksčiau eisiu gult. Liūdna čia šį vakarą verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 04, 21:29)
Buvo meetas prieš kokį mėnesį gal  4u.gif  Vakarė dar tuomet čia nesilankydavo, o ir Kaila retai užsukdavo tuo metu, todėl ir nepastebėjot  ax.gif
Bet bus tų progų, ne karo metas  biggrin.gif
Kaila, tai neatlėktum iki Kauno kitą savaitgalį?  ax.gif
Labas vakarėlis biggrin.gif
Aš prisiklausiau šiandien Dxijos su Dovyyyle apie vyną ir nors visai neketinau, užsukusi į parduotuvę susigundžiau biggrin.gif

Tai pas mane šį vakarą šventė  bigsmile.gif
Raudonas Cabernet Sauvignon vynas, alyvuogės įdarytos su citrina, dviejų rūšių sūriai, grūdėta dešrytė ir citrinos griežinėliai biggrin.gif Viską paserviravau gražiausioje lėkštėje, pasidegiau žvakutes ir švenčiu biggrin.gif
Super nail.gif

kokia tu šaunuolė smile.gif Tiek skanumynų prisiruošei smile.gif Aš geriu tik vyną, be jokių priedų. Apsinešiau nuo taurės ir jau į miegą traukia mane. Vienai gert man nepatinka. Aš taip pasiilgau artimo žmogaus. Tas ruduo taip liūdesin traukia verysad.gif
Atsakyti