Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Sveikutes, katik grizau i namucius kaip man cia gera, nors viskas netvarkyta po praeito savaitgalio kai buvo dukterecios, bet miela, tik ta vienuma slegia...kai pagalvoju metai per naujus metus, bus metai kaip cia isikeliau, naujus metus sventem su ex zvakiu sviesoje,su sampanu dviese...net baldu kambaryje nebuvo, o buvo taip miela ir gera... wub.gif siandien is Vilniaus su tokia panele i kaima, tai ji sako kaip tu to vyro neturi, sako nesuprantu...keista....tipo ka tau demesio truksta? tik tada susimasciau, kad as visus atsumiau, o tu kuriu reikejo nebuvo su manim...nekenciu rudens nes i galva lenda tokios niurios mintys...

Kaip smagiai ir skaniai leidziat laika abzoryte,dxija su vyneliu...as tau uzkandziauju.... doh.gif bigsmile.gif

GV,dziaugiuosi del taves...

Vakare, kaip sveikata?
Dxija, as tave suprantu, kad nekyla rankos tvarkytis buto...
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 04, 22:23)
O aš maniau tu jau savo namučiuose tas žymiasias plyteles vonioje klijavai  bigsmile.gif

Plyteles klijavau, bet kol kas nesavam bute sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 04 spalio 2007 - 21:32
QUOTE(Dxija @ 2007 10 04, 22:22)
Aš ryt po darbo į kirpyklą einu, šeštadienį manikiūras,pedikiūras...... smile.gif čia ne dėl pasimatymo. Reikia jau būtinai, eilinis apsilankymas smile.gif o šeštadienį į pavakarį į vilnių, bent jaun taip planuoju, tik manau,kad jis rimtai nepriėmė to,kad aš atvažiuosiu, o kadangi nekeliantis pasitikėjimo marsietis,tai gali mano pasimatymas ir neįvykt. Jis dar neišlipęs iš savo praeities ir dar vis įlipa į ją atgal,taigi yra tikimybė,kad vėl susitiko ex,ištirpo ir kokias dvi savaites tikėsis stebuklo..... smile.gif Čia iš tų,kur kiekvienas susitaikymas paskutinis ir tokių paskutinių N smile.gif
Dėl įsirengimo...Žinai, Abžoryt, kartais taip knieti nulėkt iki jo...vien tam,kad nors minutei pasidžiaugt kaip gražu pas jį blush2.gif Pasiilgau tų namų,nors tai ir ne mano ir nėra tobuli ir daug kas nepatinka, bet......
Va ką daro vynas, sentimentai verysad.gif

Grožio procedūros yra gerai thumbup.gif Nors prisipažinsiu, niekada nesu dariusi nei manikiūro nei pedikiūro grožio salone doh.gif Lankausi tik kirpyklose ax.gif

O dėl to pasimatymo, tai gal pasitikslink ryt? Tiesiog tarp kitko paklausk, tai kelintą val susitinkam.. ar pan..? Bent jau žinosi konkrečiau 4u.gif

Na o kam tau tą jo butą matyt... Na palikai ten dalelę savęs, na ir ką. Turi dar tiek daug nuostabių dalelių ir tiek yra butų kuriuose dar nebuvai ir kur tavo prisidėjimo laukia, kad ir pati to neįsivaizduoji. Tegu jis gyvena ten sau, keičia moteris, daro ką nori. Tu gyvenk sau. Keisk savo butą, kurk savo gyvenimą, galvok apie savo ateitį begerdama vyną, o ne apie praeitį. Geriau piešk galvytėje tą procesą, kaip kursi naujus namučius su savo TUO Tikruoju Žmogučiu! wub.gif Įsivaizduok tai iki menkiausių smulkmenų ir mėgaukis tais ateities vaizdais biggrin.gif Jei tuo stipriai tikėsi, viskas vyks taip kaip tavo mintyse ir buvo sudėliota 4u.gif O praeičiai sakom "Labanakt". Choru drinks_cheers.gif Nes man irgi to prireikia ir ne kartą per dieną mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 04, 22:24)
Sveikos mergaites drinks_cheers.gif  Jungiuosi prie jusu-turiu brendzio tongue.gif  Gv-matai kaip gerai viskas susitvarke-dziaugiuosi uz tave 4u.gif

powerpuff į sveikatytę drinks_cheers.gif eini ir tu gal ryt į tą patį barą? lotuliukas.gif
Atsakyti
Powerpuff junkis prie musu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dolce, sveikute pargryžus namo 4u.gif
Neliūdėk mergyt console.gif Nes negalima liūdėti biggrin.gif Geriau draugiškai ką nors paplanuojam, tikslų sau prisikeliam ir beleko prisimąstom lotuliukas.gif
Atsakyti
Abzoryte, pritariu tau ir tariu praeičiai LABANAKT, VISO GERO. Yra dar norinčių atsisveikinti su praeitim ir nebesigręžioti į ją?
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 04, 22:36)
Abzoryte, pritariu tau ir tariu praeičiai LABANAKT, VISO GERO. Yra dar norinčių atsisveikinti su praeitim ir nebesigręžioti į ją?

Laaaaaabai........ bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 04, 22:30)
nekenciu rudens nes i galva lenda tokios niurios mintys...

Stenkins pamilt rudenį- pačiai bus geriau. Jungiuosi prie jūsų pijokės smile.gif Atsinešiau kefyro biggrin.gif Į sveikatą biggrin.gif Už supermylimiausias ir jų būsimus MB lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 04, 22:34)
Grožio procedūros yra gerai  thumbup.gif  Nors prisipažinsiu, niekada nesu dariusi nei manikiūro nei pedikiūro grožio salone  doh.gif  Lankausi tik kirpyklose  ax.gif

O dėl to pasimatymo, tai gal pasitikslink ryt? Tiesiog tarp kitko paklausk, tai kelintą val susitinkam.. ar pan..? Bent jau žinosi konkrečiau  4u.gif

Na o kam tau tą jo butą matyt... Na palikai ten dalelę savęs, na ir ką. Turi dar tiek daug nuostabių dalelių ir tiek yra butų kuriuose dar nebuvai ir kur tavo prisidėjimo laukia, kad ir pati to neįsivaizduoji. Tegu jis gyvena ten sau, keičia moteris, daro ką nori. Tu gyvenk sau. Keisk savo butą, kurk savo gyvenimą, galvok apie savo ateitį begerdama vyną, o ne apie praeitį. Geriau piešk galvytėje tą procesą, kaip kursi naujus namučius su savo TUO Tikruoju Žmogučiu!  wub.gif  Įsivaizduok tai iki menkiausių smulkmenų ir mėgaukis tais ateities vaizdais biggrin.gif Jei tuo stipriai tikėsi, viskas vyks taip kaip tavo mintyse ir buvo sudėliota  4u.gif  O praeičiai sakom "Labanakt". Choru  drinks_cheers.gif  Nes man irgi to prireikia ir ne kartą per dieną  mirksiukas.gif
Papildyta:
powerpuff į sveikatytę  drinks_cheers.gif  eini ir tu gal ryt į tą patį barą?  lotuliukas.gif

Aš viską darau grožio salone, pati nelabai pasidaryčiau smile.gif kažkaip man nesigauna gražiai blush2.gif be to man labai gerai auga nagai,tai mano manikiuristė juokiasi,kad aš vienintelė,kuri prašo trumpint smile.gif ir labai gaili kaskart,vis derasi,kad netrumpint smile.gif biggrin.gif
Dėl pasimatymo...aš pasakysiu,kad planuoju važiuot, paklausiu ar pasimatysim ir tiek. Jei pasakys,kad užimtas,tada aš nevažiuosiu,bet jam to nesakysiu smile.gif nenoriu,kad pasijustų labai reikšmingu. Sakiau,jis dar praeity gyvena ir nežinia kiek dar ten užsibus.
Aš tik mintimis praeity,jis realybėje vis gryžta.

Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 04, 22:36)

protu suvokiu,kad turiu pamiršt tą žmogų ir gyvent be jo,kad tai praeitis,tačiau širdis ...ji neklauso manęs verysad.gif nors jau tiek laiko praėjo. Nors ką nors į lovą įsileisčiau. Ir to negaliu padaryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 04, 22:39)
Stenkins pamilt rudenį- pačiai bus geriau. Jungiuosi prie jūsų pijokės smile.gif Atsinešiau kefyro biggrin.gif Į sveikatą biggrin.gif Už supermylimiausias ir jų būsimus MB lotuliukas.gif

Varau ir as kefyro isipilsiu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kaip laukiu musu MB

Abzoryte dienos eina, kazin ar spesim ik 20090909 bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 04, 22:38)
Laaaaaabai........ bigsmile.gif

Tai štai moteriškės- naują tvarką skelbiu. Kiekviena kuri prisimins praeitį, visokius nevykius eksus, nevykusias meiles asmeniškai gausit spyrį nuo GV. Jei negalim pamiršt blogų dalykų geruoju, teks išmušt bloguoju smile.gif
Aš suprantu, kad čia linksma, kad čia renkasi pačios gražiausios merginos, bet reikia užraukinėti temą ir keltis į gyvenimo kartu, vestuvių, gimdymų temas. Kiek gi galima vienoje vietoje tupėti. Pasimatymų vietą reikia keisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 04, 22:39)

Mes ne pijokės bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti