QUOTE(abzoryte @ 2007 10 04, 22:34)
Grožio procedūros yra gerai

Nors prisipažinsiu, niekada nesu dariusi nei manikiūro nei pedikiūro grožio salone

Lankausi tik kirpyklose
O dėl to pasimatymo, tai gal pasitikslink ryt? Tiesiog tarp kitko paklausk, tai kelintą val susitinkam.. ar pan..? Bent jau žinosi konkrečiau
Na o kam tau tą jo butą matyt... Na palikai ten dalelę savęs, na ir ką. Turi dar tiek daug nuostabių dalelių ir tiek yra butų kuriuose dar nebuvai ir kur tavo prisidėjimo laukia, kad ir pati to neįsivaizduoji. Tegu jis gyvena ten sau, keičia moteris, daro ką nori. Tu gyvenk sau. Keisk savo butą, kurk savo gyvenimą, galvok apie savo ateitį begerdama vyną, o ne apie praeitį. Geriau piešk galvytėje tą procesą, kaip kursi naujus namučius su savo TUO Tikruoju Žmogučiu!

Įsivaizduok tai iki menkiausių smulkmenų ir mėgaukis tais ateities vaizdais

Jei tuo stipriai tikėsi, viskas vyks taip kaip tavo mintyse ir buvo sudėliota

O praeičiai sakom "Labanakt". Choru

Nes man irgi to prireikia ir ne kartą per dieną
Papildyta:
powerpuff į sveikatytę

eini ir tu gal ryt į tą patį barą?
Aš viską darau grožio salone, pati nelabai pasidaryčiau

kažkaip man nesigauna gražiai

be to man labai gerai auga nagai,tai mano manikiuristė juokiasi,kad aš vienintelė,kuri prašo trumpint

ir labai gaili kaskart,vis derasi,kad netrumpint
Dėl pasimatymo...aš pasakysiu,kad planuoju važiuot, paklausiu ar pasimatysim ir tiek. Jei pasakys,kad užimtas,tada aš nevažiuosiu,bet jam to nesakysiu

nenoriu,kad pasijustų labai reikšmingu. Sakiau,jis dar praeity gyvena ir nežinia kiek dar ten užsibus.
Aš tik mintimis praeity,jis realybėje vis gryžta.
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 04, 22:36)
Abzoryte, pritariu tau ir tariu praeičiai LABANAKT, VISO GERO. Yra dar norinčių atsisveikinti su praeitim ir nebesigręžioti į ją?
protu suvokiu,kad turiu pamiršt tą žmogų ir gyvent be jo,kad tai praeitis,tačiau širdis ...ji neklauso manęs

nors jau tiek laiko praėjo. Nors ką nors į lovą įsileisčiau. Ir to negaliu padaryt