Labanakt grazuolytes
einu ir as miegelio-saldziu sapnu
na, nors manęs vakare čia ir nebuvo, palaikiau jums kompaniją su raudonu vynu ir alyvuogėmis
ir net nepastebėjau, kaip užsidirbusi pusę butelio patvarkiau
Dėl namučių tai labai pritariu
laukiu nesulaukiu kada pagaliau persikelsiu į savuosius... su diiiidele vonia...
Papildyta:
oooo, žiūriu čia jau ir II meet'as organizuojamas

Papildyta:
Sušalusi, kaip nuotaikėlės?
Dėl namučių tai labai pritariu
Papildyta:
oooo, žiūriu čia jau ir II meet'as organizuojamas
Papildyta:
Sušalusi, kaip nuotaikėlės?
Labas rytas,
mano laisva savaitė jau į pabaigą eina. Šią savaitę bosas buvo išvažiavęs, tai galėjau dieną SM pasibūti.
Vakar buvau pažiūrėti "Auros" šokio, prasidėjo 17-asis modernaus šokio festivalis. Gražu, iš tiesų.
Nuotaika kol kas nebloga, bet man ji taip greitai sugeba pasikeisti. Labai trūksta vyriško dėmesio. Kai tik apie tai pradedu galvoti, iš karto liūdna pasidaro. Tai geriau jau galvoti apie ką nors kita
mano laisva savaitė jau į pabaigą eina. Šią savaitę bosas buvo išvažiavęs, tai galėjau dieną SM pasibūti.
Vakar buvau pažiūrėti "Auros" šokio, prasidėjo 17-asis modernaus šokio festivalis. Gražu, iš tiesų.
Nuotaika kol kas nebloga, bet man ji taip greitai sugeba pasikeisti. Labai trūksta vyriško dėmesio. Kai tik apie tai pradedu galvoti, iš karto liūdna pasidaro. Tai geriau jau galvoti apie ką nors kita
Sveikos
Na jus cia vakar ir priraset - sedziu darbe, skaitau, sypsausi
Viskas man aisku kodel man taip sunkiai miegot sekesi
Kad cia atejus, nebegali iseit - tai tikra tiesa. Baisiausia likti vienai - bet cia atejus supratau kad visai ne viena esu, ir tai, kad viena <> vienisa
Balionu jums visoms
Mane liga bando paimti, bet as jai nepasiduodu
Dolce, tu irgi laikykis!
Viskas man aisku kodel man taip sunkiai miegot sekesi
Kad cia atejus, nebegali iseit - tai tikra tiesa. Baisiausia likti vienai - bet cia atejus supratau kad visai ne viena esu, ir tai, kad viena <> vienisa
Mane liga bando paimti, bet as jai nepasiduodu
Labas rytas, nu jo vakar mergaites pasistenget prirasyt...Vakare laikausi, bet sunkiai man su tuo gripu
blogai jauciuosi....Jo priklausomybe SM jauciasi ir man...
Susalusi, ir kaip tas sokio festivalis?
Ka veikiate supermylymiausios?
kaip darbai?
Ka veikiate supermylymiausios?
[quote=Sušalusi,2007 10 05, 11:04]
[quote=Dolce&gabanna,2007 10 05, 10:51]
Aš pabuvau tik "Auros" pasirodyme, tai labai patiko. Dar po to vakar Ispanai turėjo šokt, bet nežinau, kaip jie. Dar iki sekmadienio tęsis, šoks vis kiti kolektyvai.
[/quote]
Zinau, skaiciau programa ju, galvoju gal ir man ryt nueiti, juk busiu kaune
negaliu as atsispirti tokiems renginiams

Papildyta:
Labas Crazysun
Papildyta:
Kaip mane nervina ta mano savijauta - gripiska...o siandien juk mano profesine svete
negalima sirgti
[quote=Dolce&gabanna,2007 10 05, 10:51]
Aš pabuvau tik "Auros" pasirodyme, tai labai patiko. Dar po to vakar Ispanai turėjo šokt, bet nežinau, kaip jie. Dar iki sekmadienio tęsis, šoks vis kiti kolektyvai.
[/quote]
Zinau, skaiciau programa ju, galvoju gal ir man ryt nueiti, juk busiu kaune
Papildyta:
Labas Crazysun
Papildyta:
Kaip mane nervina ta mano savijauta - gripiska...o siandien juk mano profesine svete
Šios dienos Stiliaus įžanginiame žodyje gera istorija apie vienuolį ir sieną - kaip tik mums
Dxija, bet tu turi ir kitą galimybę - pabūti su mumis ir šitaip pasikelti nuotaiką
o ne liūdėti viena...
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 05, 11:15)
Sveika
Sveikos ir kitos
aš vos perskaičiau viską
buvau šiandien pokalby dėl darbo..
labai norėčiau ten dirbt - nors vieta nepatogi,bet..
šiandien lekiam "švęst mano gimtadienio"
kaip jums 5dienis?
Laikau kumščius