Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Labanakt grazuolytes 4u.gif einu ir as miegelio-saldziu sapnu smile.gif
Atsakyti
na, nors manęs vakare čia ir nebuvo, palaikiau jums kompaniją su raudonu vynu ir alyvuogėmis biggrin.gif ir net nepastebėjau, kaip užsidirbusi pusę butelio patvarkiau blush2.gif blush2.gif
Dėl namučių tai labai pritariu thumbup.gif laukiu nesulaukiu kada pagaliau persikelsiu į savuosius... su diiiidele vonia... biggrin.gif

Papildyta:
oooo, žiūriu čia jau ir II meet'as organizuojamas thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
Sušalusi, kaip nuotaikėlės?
Atsakyti
Labas rytas,

mano laisva savaitė jau į pabaigą eina. Šią savaitę bosas buvo išvažiavęs, tai galėjau dieną SM pasibūti.

Vakar buvau pažiūrėti "Auros" šokio, prasidėjo 17-asis modernaus šokio festivalis. Gražu, iš tiesų.

Nuotaika kol kas nebloga, bet man ji taip greitai sugeba pasikeisti. Labai trūksta vyriško dėmesio. Kai tik apie tai pradedu galvoti, iš karto liūdna pasidaro. Tai geriau jau galvoti apie ką nors kita smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Na jus cia vakar ir priraset - sedziu darbe, skaitau, sypsausi ax.gif
Viskas man aisku kodel man taip sunkiai miegot sekesi lotuliukas.gif
Kad cia atejus, nebegali iseit - tai tikra tiesa. Baisiausia likti vienai - bet cia atejus supratau kad visai ne viena esu, ir tai, kad viena <> vienisa wub.gif ax.gif Balionu jums visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mane liga bando paimti, bet as jai nepasiduodu schmoll.gif Dolce, tu irgi laikykis!
Atsakyti
Labas rytas, nu jo vakar mergaites pasistenget prirasyt...Vakare laikausi, bet sunkiai man su tuo gripu doh.gif blogai jauciuosi....Jo priklausomybe SM jauciasi ir man... blush2.gif bigsmile.gif

Susalusi, ir kaip tas sokio festivalis?

Ka veikiate supermylymiausios? smile.gif kaip darbai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce&gabanna: 05 spalio 2007 - 09:52
[quote=Dolce&gabanna,2007 10 05, 10:51]

Aš pabuvau tik "Auros" pasirodyme, tai labai patiko. Dar po to vakar Ispanai turėjo šokt, bet nežinau, kaip jie. Dar iki sekmadienio tęsis, šoks vis kiti kolektyvai.
Atsakyti
[quote=Sušalusi,2007 10 05, 11:04]
[quote=Dolce&gabanna,2007 10 05, 10:51]

Aš pabuvau tik "Auros" pasirodyme, tai labai patiko. Dar po to vakar Ispanai turėjo šokt, bet nežinau, kaip jie. Dar iki sekmadienio tęsis, šoks vis kiti kolektyvai.
[/quote]

Zinau, skaiciau programa ju, galvoju gal ir man ryt nueiti, juk busiu kaune g.gif negaliu as atsispirti tokiems renginiams ax.gif blush2.gif
Papildyta:
Labas Crazysun 4u.gif
Papildyta:
Kaip mane nervina ta mano savijauta - gripiska...o siandien juk mano profesine svete bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif negalima sirgti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šios dienos Stiliaus įžanginiame žodyje gera istorija apie vienuolį ir sieną - kaip tik mums biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės visos smile.gif
Šiandien čia nebūsiu,nes nuotaika tokia,kad negaliu vykdyti tam tikrų punktų. Su praeities užmiršimu , būtent tas punktas. Jaučiuosi šiandien tokia bejėgė....ai...liūdna esu,nors ir savaitgalis artėja.
Pasirodysiu kai jausiuos geriau.
Atsakyti
Dxija, bet tu turi ir kitą galimybę - pabūti su mumis ir šitaip pasikelti nuotaiką bigsmile.gif o ne liūdėti viena...
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 05, 11:15)
Papildyta:
Labas Crazysun 4u.gif
Papildyta:

Sveika smile.gif
Sveikos ir kitos bigsmile.gif

aš vos perskaičiau viską doh.gif lotuliukas.gif bet kadangi esu etatinė darbuotoja, gi negaliu nepaskaityt lotuliukas.gif

buvau šiandien pokalby dėl darbo.. blush2.gif blyn, visi išsigąsta,kad dabartinės pareigos gerai skamba ir galvoja, kad "ne lygis" dirbt administratore doh.gif durneliai biggrin.gif nors..ką norėt iš tų marsiečių.. lotuliukas.gif irnesakyk.gif
labai norėčiau ten dirbt - nors vieta nepatogi,bet.. smile.gif laikykit kumsčius blush2.gif

šiandien lekiam "švęst mano gimtadienio" lotuliukas.gif jėga, kaip laukiu-nesulaukiu bigsmile.gif

kaip jums 5dienis? smile.gif
Atsakyti
Laikau kumščius ok.gif
Atsakyti