QUOTE(Kaila @ 2007 10 05, 20:08)
jūs čia žiūriu visos neblogai nusiteikus, o aš šiandien tik verkti noriu... įsivaizduokit, sėdėjau autobuse ir vos neapsiverkiau.. ir priežasties nežinau. jaučiuosi tokia niakam tikusi, negraži (netgi ne tai kad negraži, o tikra pabaisa), nu tokia fui..

nežinau, kas man pasidarė, nes ir darbe padariau klaidą žioplą, dėl kurios aišku pirmadienį gausiu barti ir man bus taaaaaaip gėda, kad aš tokia žiopla
oj, mergytės, nebegaliu... ir dar šiandien supratau, kad turbūt man lemta būti amžinai vienai... juk, deja, ne visiems lemta būti laimingiems
Labas, Kaila
Gal tau tiesiog PMS?

Jei taip liūdna, tai tiesiog išsiliūdėk, o paskiau po truputį viskas pradės gerėti, pamatysi
Dxija, o kodėl tu taip įsitikinusi, kad jis meluoja? Aš aišku jo nepažįstu, bet pati esu siurprizų žmogus, t.y. man jie patinka, todėl gal truputį iš kitos pusės žiūriu
O aš, mergaitės irgi keistai jaučiuosi. Šią savaitę nemačiau savo draugo, ir man taip ramu. Aš beveik išvis neliūdžiu - na bent jau netaip, kaip įsivaizduoju kad turėčiau liūdėti. Daug tiesos tame, kad mum jau seniai nesisekė bendrauti. Gal ir man pačiai palengvėjo? Kažkaip netgi tolsta nuo manęs ta mintis, kad reikia pamėginti viską sutaisyti. Aišku, dar matyt mes su juo pasišnekėsim, bet kuo toliau, tuo mažiau aš turiu ką pasakyti. Noriu paskaityt knygą "Ar jis tas tikrasis"

Gi ir man pačiai reikia įsitikinti

Baisu man dėl šitokio menko sielvartavimo. Gal prisiskaičiau knygų ir užsiblokavau, o paskiau pratrūksiu taip kad iš proto išeisiu

Man sunku patikėti, kad aš tokia protinga šitoj vietoj - niekados tokia nebuvau. Na nebent užaugau ir suprotingėjau
Bendrauti mums teks neišvengiamai, ir dažnai. Hmm... dabar tiesiog labai paprastai ir gražiai bendraujasi. Aišku, būtų labai gera tiesiog susitaikyti, juolab kad dabar man viskas aišku, kaip nesipykti
Negalėčiau paneigti, kad nebeturiu jokios vilties - pvz. gal va dabar tiesiog gyvensiu savo gyvenimą, ir po kiek laiko pamatysime kad galime būti kartu, nėr čia ko skirtis
Na ir visgi, jei jis susirastų kokią merginą - tai šitam aš visiškai nepasiruošusi, tikrai reikėtų daug knygų skaityti, kad tai ištverti.