Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 05, 11:57)
Laikau kumščius  ok.gif

4u.gif

kaip Tau šiandien diena? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 05, 11:58)
4u.gif

kaip Tau šiandien diena? smile.gif

sunku kažkaip man susikaupti šiandien... svajoju kaip rytoj ilgai ilgai gulėsiu lovoje... smile.gif
šalta man....
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 05, 12:03)
sunku kažkaip man susikaupti šiandien... svajoju kaip rytoj ilgai ilgai gulėsiu lovoje...  smile.gif
šalta man....

ir man viena mintis tik guodžia, kad ryt pailsėt galėsiu... bigsmile.gif taip greičiau ir diena eina kažkaip, nors darbe aš vėl tik nuo 11val., kaži ką kolegos apie mane dabar galvoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif
katik skambino man ex-jei kas prisimena ta mano itorija su jo gimtadieniu-tai vat sako, taip ir nepadekojau tau uz ta dovana, nu prasom sakau, dar ten be kita ko is sampano buteli jam iteikiau, tai sako-neisgeriau dar to sampano.. lotuliukas.gif nu...sakau-ir ka..? nesupratau ko norejo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 05, 12:08)
Sveikos mergytes 4u.gif
katik skambino man ex-jei kas prisimena ta mano itorija su jo gimtadieniu-tai vat sako, taip ir nepadekojau tau uz ta dovana, nu prasom sakau, dar ten be kita ko is sampano buteli jam iteikiau, tai sako-neisgeriau dar to sampano.. lotuliukas.gif  nu...sakau-ir ka..? nesupratau ko norejo? blink.gif

Sveika 4u.gif

nu, jau nekart įsitikinau, kad jų kai kurių poelgių nesuprasi niekaip doh.gif
o tai taip ir nepasakė, kam apie šampaną užsiminė? biggrin.gif
Atsakyti
Labutis,
Vakar nelauktai ir netikėtai smigau nuo kefyro biggrin.gif Dingau net neatsisveikinus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 05, 12:11)
Sveika  4u.gif

nu, jau nekart įsitikinau, kad jų kai kurių poelgių nesuprasi niekaip  doh.gif
o tai taip ir nepasakė, kam apie šampaną užsiminė?  biggrin.gif

nepasake-gal tikejosi kad pasiulysiu kartu isgert? gal reikejo pasiulyt? doh.gif ai kai nores tai pats pasiulys..
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 05, 12:14)
Labutis,
Vakar nelauktai ir netikėtai smigau nuo kefyro biggrin.gif Dingau net neatsisveikinus tongue.gif

tai geras kefyras buvo matomai lotuliukas.gif gal ir mum isduosi kur tokio pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Sušalusi @ 2007 10 05, 09:09)
Labai trūksta vyriško dėmesio. Kai tik apie tai pradedu galvoti, iš karto liūdna pasidaro. Tai geriau jau galvoti apie ką nors kita smile.gif

Galvok, jog esi pati nuostabiausia, dailiausia, jaukiausia, moteriškiausia ir iš karto dėmesio atsiras. Tikėjimas daro stebuklus, kai tuo patiki.

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 05, 11:15)
o siandien juk mano profesine svete bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  negalima sirgti lotuliukas.gif

Su profesine švente tamsta biggrin.gif
Nežinau kokį kvietkelį tau įteikus tai imk šitą:
user posted image

QUOTE(CrazySun @ 2007 10 05, 11:49)
laikykit kumsčius  blush2.gif

Laukau ir rankų ir kojų kumščius tongue.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 10 05, 12:08)
Sveikos mergytes 4u.gif
katik skambino man ex-........... nesupratau ko norejo? blink.gif

Galima perskaityti nors 10 knygų apie marsiečius, bet iki galo jų vistiek nesuprasi.

QUOTE(powerpuff @ 2007 10 05, 12:17)
tai geras kefyras buvo matomai lotuliukas.gif gal ir mum isduosi kur tokio pirkai?

Nu gi prekybos centre Rimi. Matyt parūgęs buvo, kad taip į galvą vožtelėjo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 05 spalio 2007 - 11:26
Oi, kaip mane kartais erzina tie marsiečiai...
Va, kad ir dabar, gaunu sms iš vieno jų - "kokie planai vakarui?". na, imtų ir siūlytų ką nors, kviestų, suintriguotų.. o čia dabar... doh.gif
Atsakyti
Sveikos gauzuolės biggrin.gif

Ach, kažkaip juokinga man tie marsiečiai, paskutinį psl tik paskaičiau, prisimenu nemažai atvejų kai pati sulaukdavau klausimų ar šiaip kažko nei į tvorą, nei į mietą doh.gif Nors nemažiau atveju kai pati nesąmonių pridarydavau biggrin.gif

Na žodž, penktadienis, atostogos, komandiruotė, manęs praktiškai nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 10 05, 12:27)
Oi, kaip mane kartais erzina tie marsiečiai...
Va, kad ir dabar, gaunu sms iš vieno jų - "kokie planai vakarui?". na, imtų ir siūlytų ką nors, kviestų, suintriguotų.. o čia dabar...  doh.gif

Kiekvienas padorus vyras šitą klausimą turėtų išbraukti iš savo žodyno, jei nori
turėti normalią draugę turėti.

Gero savaitgalio pleputės smile.gif

Važiuoju į kaimą, pailsėsiu, pamiegosiu, pagrybausiu, sugadintus nervus po klevu sėdėdama atreabilituosiu, kad grįžus pirmadienį kupina jėgų kibčiau į naujo darbo paieškas.
Berods Abzoryte minejo, jog dažnai senuką miniu. Miniu, nes jis man patinka ir nieko negaliu padaryti. Laikas išspręs šį klausimą- būti mums kartu ar nebūti. tongue.gif

Ate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 05 spalio 2007 - 11:41
Aciu uz geles GV clap.gif sunglasses2.gif taip blogau jauciuosi, siaubas ikaliau coldrex gal pades, o siandien su vaikais nauja soki reikia pradet doh.gif jegu nerasta...

Dxija, junkis cia nu negi liudesi dabar viena..

Powerpuff, tikriausiai jis ivertino ka prarado...
Merginos pasakykit, kazkokie idomus zmones, siandien vel atvaziavo ziuret mano masinos, juk rasiau, kad parduodu, tamposi tamposi, juk ne 2007 perka doh.gif nebegaliu tai aisku smulkmenu visokiu yra, tai tas tai anas, bet ir kaina gera, normalus vienas atlyginimas, arba bent jau 2...o cia...
As nuvaziavau patiko ir nusipirkau.....
Ai negaliu...Bet as irgi gera ko cia dabar mane nervintis? bigsmile.gif Kiekviena masina turi savo pirkeja....nupirks vistiek kadanors...

Jo laikau kumscius ir as Crazyssun thumbup.gif
Papildyta:
Gero savaitgalio GV, paiilsek 4u.gif mergyt, nuraminsi itampa, nes tau paskutiniu metu stresiuko buvo...iki smile.gif
Atsakyti