Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

sveikos, merginos, nebespėju su jūsų tempais, o ir į kompaniją neįsipaišau sad.gif
Atsakyti
GV, tikrai siulau paklausyti Dxijos,azorytes, vakares ir kt.patarimu pati tokia buvau pries keleta metu, tas nervinma, tas perdaug juokiasi,anas perdaug ikyrus ir t.t. ir ka tu manai?o gi as viena, pakeitusi savo poziuri i vyrus ir apskritai i zmones.Lazda turi du galus ir dabar esu tuo beveik tikra smile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
labas Kaila, prasom prasom i kompanija gathering.gif
Papildyta:
Kur pradingusios?jau i namucius keliaujat tikriausiai , as jau namie, siandien anksciau baigiau thumbup.gif
Atsakyti
aha, jau tuoj namo ax.gif t.y. i knygyna leksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 02, 17:22)
aha, jau tuoj namo  ax.gif t.y. i knygyna leksiu  smile.gif

Kokia knyga pirksi?
Gal kuri skaitet apie abramoviciu yra kazkokia autobiografine jo knyga...noreciau paskaityt
Atsakyti
g.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites 4u.gif vos speju skaityt ka priraset biggrin.gif kaip nuotaikos?
Atsakyti
Būčiau tikrai labai kvaila, jei nepaklausyčiau Jūsų patarimų. Garui nuleisti ką tik užsirašiau į sporto klubą- aišku sportu labai neužsiiminėsiu, bet pirtyse tai pamirksiu. Rusą ir kitus draugus pasikviečiau vakarienės- padėka už vakar naktį. Geras dalykas tas nedarbingumo lapelis- tinginiauji, vaistukus geri. CV susitobulinau ir išsiuntinėjau visais įmanomais skelbimais rastais internete. Tokie mano šiandienos darbai. Tikiuosi, jog kasdien vis daugiau nuveiksiu gero. Ir žmonėms vėl bus gera su manim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 02, 17:37)
Kokia knyga pirksi?

Tai aš vis apie Marsus ir Veneras svaigstu biggrin.gif Žodžiu, buvau knygyne, ezoterinio išvis neradau sad.gif tai nuėjau į centrinį. Ten man pasakė kad knyga labai seniai jau buvo išleista - bene prieš 12 metų, taip kad turbūt neverta knygyne jos ieškoti.
Reikės pabandyti pas perpardavinėtojus, arba susitaikyt ir tęsti elektroninio varianto skaitymą g.gif

O jau kad sulijau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

powerpuff, nuotaikos visai pakenčiamos, o kaip tavo? smile.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 02, 18:41)
Būčiau tikrai labai kvaila, jei nepaklausyčiau Jūsų patarimų. Garui nuleisti ką tik užsirašiau į sporto klubą- aišku sportu labai neužsiiminėsiu, bet pirtyse tai pamirksiu. Rusą ir kitus draugus pasikviečiau vakarienės- padėka už vakar naktį. Geras dalykas tas nedarbingumo lapelis- tinginiauji, vaistukus geri. CV susitobulinau ir išsiuntinėjau visais įmanomais skelbimais rastais internete. Tokie mano šiandienos darbai. Tikiuosi, jog kasdien vis daugiau nuveiksiu gero. Ir žmonėms vėl bus gera su manim. smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunuolė, taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Sveikute Vakare 4u.gif Nuotaika nebloga-tinginiauju ir tiek. Zadejau pasportuot eit siandien bet jau tingisi kazkaip....
GV-saunuole-matau teisinga kryptim pasukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 02, 19:13)
Tai aš vis apie Marsus ir Veneras svaigstu  biggrin.gif Žodžiu, buvau knygyne, ezoterinio išvis neradau sad.gif tai nuėjau į centrinį. Ten man pasakė kad knyga labai seniai jau buvo išleista - bene prieš 12 metų, taip kad turbūt neverta knygyne jos ieškoti.
Reikės pabandyti pas perpardavinėtojus, arba susitaikyt ir tęsti elektroninio varianto skaitymą  g.gif

o internetu nenori nusipirkt, lyg tais yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 02, 19:13)
O jau kad sulijau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Lįsk į karštą vonią ir pagulėk. Sveika po lietaus. Aš pati taip pat gavau džiaugsmo būti sulytai. Grįžau nors gręžk smile.gif Klastingas tas ruduo.
Atsispausdink, jei turi galimybę internetinę versiją- bus geriau skaityti nei monitoriuje smile.gif bent jau aš taip kartais darau.

Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 10 02, 19:23)
o internetu nenori nusipirkt, lyg tais yra  g.gif

jo? g.gif kaip čia nepagalvojau smile.gif aišku noriu bigsmile.gif gera idėja 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 02, 19:25)
Lįsk į karštą vonią ir pagulėk. Sveika po lietaus. Aš pati taip pat gavau džiaugsmo būti sulytai. Grįžau nors gręžk smile.gif Klastingas tas ruduo.
Atsispausdink, jei turi galimybę internetinę versiją- bus geriau skaityti nei monitoriuje smile.gif bent jau aš taip kartais darau.

gaila popieriaus lotuliukas.gif juokauju, gal taip ir padarysiu, dar pažiūrėsiu tik kaip ten tuo internetu pirkti ax.gif
Atsakyti