sveikos, merginos, nebespėju su jūsų tempais, o ir į kompaniją neįsipaišau

GV, tikrai siulau paklausyti Dxijos,azorytes, vakares ir kt.patarimu pati tokia buvau pries keleta metu, tas nervinma, tas perdaug juokiasi,anas perdaug ikyrus ir t.t. ir ka tu manai?o gi as viena, pakeitusi savo poziuri i vyrus ir apskritai i zmones.Lazda turi du galus ir dabar esu tuo beveik tikra

Papildyta:
labas Kaila, prasom prasom i kompanija
Papildyta:
Kur pradingusios?jau i namucius keliaujat tikriausiai , as jau namie, siandien anksciau baigiau

Papildyta:
labas Kaila, prasom prasom i kompanija

Papildyta:
Kur pradingusios?jau i namucius keliaujat tikriausiai , as jau namie, siandien anksciau baigiau

aha, jau tuoj namo
t.y. i knygyna leksiu

QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 02, 17:22)
Kokia knyga pirksi?
Gal kuri skaitet apie abramoviciu yra kazkokia autobiografine jo knyga...noreciau paskaityt
sveikutes mergaites
vos speju skaityt ka priraset
kaip nuotaikos?

Būčiau tikrai labai kvaila, jei nepaklausyčiau Jūsų patarimų. Garui nuleisti ką tik užsirašiau į sporto klubą- aišku sportu labai neužsiiminėsiu, bet pirtyse tai pamirksiu. Rusą ir kitus draugus pasikviečiau vakarienės- padėka už vakar naktį. Geras dalykas tas nedarbingumo lapelis- tinginiauji, vaistukus geri. CV susitobulinau ir išsiuntinėjau visais įmanomais skelbimais rastais internete. Tokie mano šiandienos darbai. Tikiuosi, jog kasdien vis daugiau nuveiksiu gero. Ir žmonėms vėl bus gera su manim.

QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 10 02, 17:37)
Kokia knyga pirksi?
Tai aš vis apie Marsus ir Veneras svaigstu

Reikės pabandyti pas perpardavinėtojus, arba susitaikyt ir tęsti elektroninio varianto skaitymą

O jau kad sulijau

powerpuff, nuotaikos visai pakenčiamos, o kaip tavo?

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 02, 18:41)
Būčiau tikrai labai kvaila, jei nepaklausyčiau Jūsų patarimų. Garui nuleisti ką tik užsirašiau į sporto klubą- aišku sportu labai neužsiiminėsiu, bet pirtyse tai pamirksiu. Rusą ir kitus draugus pasikviečiau vakarienės- padėka už vakar naktį. Geras dalykas tas nedarbingumo lapelis- tinginiauji, vaistukus geri. CV susitobulinau ir išsiuntinėjau visais įmanomais skelbimais rastais internete. Tokie mano šiandienos darbai. Tikiuosi, jog kasdien vis daugiau nuveiksiu gero. Ir žmonėms vėl bus gera su manim. 

Sveikute Vakare
Nuotaika nebloga-tinginiauju ir tiek. Zadejau pasportuot eit siandien bet jau tingisi kazkaip....
GV-saunuole-matau teisinga kryptim pasukai

GV-saunuole-matau teisinga kryptim pasukai

QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 02, 19:13)
Tai aš vis apie Marsus ir Veneras svaigstu
Žodžiu, buvau knygyne, ezoterinio išvis neradau
tai nuėjau į centrinį. Ten man pasakė kad knyga labai seniai jau buvo išleista - bene prieš 12 metų, taip kad turbūt neverta knygyne jos ieškoti.
Reikės pabandyti pas perpardavinėtojus, arba susitaikyt ir tęsti elektroninio varianto skaitymą

o internetu nenori nusipirkt, lyg tais yra

QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 02, 19:13)
Lįsk į karštą vonią ir pagulėk. Sveika po lietaus. Aš pati taip pat gavau džiaugsmo būti sulytai. Grįžau nors gręžk

Atsispausdink, jei turi galimybę internetinę versiją- bus geriau skaityti nei monitoriuje

QUOTE(Aristokratė @ 2007 10 02, 19:23)
jo?

Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 02, 19:25)
Lįsk į karštą vonią ir pagulėk. Sveika po lietaus. Aš pati taip pat gavau džiaugsmo būti sulytai. Grįžau nors gręžk
Klastingas tas ruduo.
Atsispausdink, jei turi galimybę internetinę versiją- bus geriau skaityti nei monitoriuje
bent jau aš taip kartais darau.

gaila popieriaus