Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 02, 22:40)
thumbup.gif laikykis nepasiduok visokiem  lotuliukas.gif
Papildyta:
kaip noriu miego.... labanakt mergaitės, vakar jau prisinaktinėjau  biggrin.gif gero vakaro 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Laikausi kažkaip blink.gif Nors tiesą pasakius PMS kaip reikiant veikia biggrin.gif
Esu jautri, sentimentali, nostalgiška, liūdnoka ir visokia kitokia.

O šiandien ryte pas mane santechnikas tuliką tvarkė. Klausia: ar yra vyras, paaiškinčiau kaip ir kas. Sakau: man aiškinkit, nėra doh.gif
Paskui vakare mašina parėjo. Vėl vyro pagalbos reik. doh.gif

Bet čia tos bėdos tai dzin. Kad tik tiek bėdų būtų gyvenime irnesakyk.gif
Tačiau, vienišai merginai tas vienišumas vistiek labiau jaučiasi nei vyrui... Tokia jau visuomenė mūsų.. verysad.gif

O dar šiandie šnekėjau su savo ex. Ką aš žinau. Keistai. Ir pasijuokėm ir visa kita. Bet vistiek keistai. Paskui reikėjo man išbėgti tai parašiau "iki" ir ant tos sekundės išsijungiau. Daba pasijungiu nei "ate" nei ko. Nu tai sėdžiu ir galvoju, ar man čia kas nors negerai, ar šiaip pasaulyje jau nebemadinga atsisveikinti doh.gif

Nors tas "visai nieko" tai mėgėjas į offline rašyti biggrin.gif

Vienu žodžiu doh.gif Marsas doh.gif

Daba galvoju, ar savo postus eiti paskaityti ar kokią knygą, kad optimizmo pasisemti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
sveikos naktinės pamainos supermylimiausios 4u.gif

matau įvairiausių nuotaikų čia pas jus... bigsmile.gif

skubu pagirti mergaites,kurios teigiama linkme pajudėjo - jūs nuostabios, o nesėkmės laikinos ir po jų visad puikus laikas mirksiukas.gif

o aš va...kažkokiam trečiam matavime maklinėju..tas lietus..ir jis nesugadino net nuotaikos biggrin.gif kažkokia...net nežinau kaip įvardint nuotaika.. blush2.gif

kaip jūs vakarojat? smile.gif gal konkrečiau nuotaikos jūsų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 02, 21:56)

kaip jūs vakarojat? smile.gif gal konkrečiau nuotaikos jūsų? biggrin.gif

mano tai nostalgiska...neliudna, bet taip nyku kazko...nebemegstu but viena namie...
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 02, 22:56)
o aš va...kažkokiam trečiam matavime maklinėju..tas lietus..ir jis nesugadino net nuotaikos  biggrin.gif  kažkokia...net nežinau kaip įvardint nuotaika..  blush2.gif

Aš irgi nelabai žinau kokia mano nuotaika doh.gif "Trenkta" - turbūt geriausias apibūdinimas blink.gif

O kur kur tu maklinėji??? lotuliukas.gif

Beje, apie lietų.. pririnkau šiandien gražių dainelių... Sudėjau į temelę "Muzika, kuri pažadina..." Skiriu jas visas Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 02, 22:55)
Ačiū  4u.gif
Laikausi kažkaip  blink.gif  Nors tiesą pasakius PMS kaip reikiant veikia biggrin.gif
Esu jautri, sentimentali, nostalgiška, liūdnoka ir visokia kitokia.

O šiandien ryte pas mane santechnikas tuliką tvarkė. Klausia: ar yra vyras, paaiškinčiau kaip ir kas. Sakau: man aiškinkit, nėra  doh.gif
Paskui vakare mašina parėjo. Vėl vyro pagalbos reik.  doh.gif

Bet čia tos bėdos tai dzin. Kad tik tiek bėdų būtų gyvenime irnesakyk.gif
Tačiau, vienišai merginai tas vienišumas vistiek labiau jaučiasi nei vyrui... Tokia jau visuomenė mūsų..  verysad.gif 

O dar šiandie šnekėjau su savo ex. Ką aš žinau. Keistai. Ir pasijuokėm ir visa kita. Bet vistiek keistai. Paskui reikėjo man išbėgti tai parašiau "iki" ir ant tos sekundės išsijungiau. Daba pasijungiu nei "ate" nei ko. Nu tai sėdžiu ir galvoju, ar man čia kas nors negerai, ar šiaip pasaulyje jau nebemadinga atsisveikinti  doh.gif

Nors tas "visai nieko" tai mėgėjas į offline rašyti biggrin.gif

Vienu žodžiu  doh.gif  Marsas doh.gif

Daba galvoju, ar savo postus eiti paskaityti ar kokią knygą, kad optimizmo pasisemti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi, bet Tu šaunuolė - vis tiek susitvarkei thumbup.gif

apie tuos marsiečius aš jau stengiuos net nemąstyt... irnesakyk.gif

o dėl optimizmo - skaityk savo postus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 02, 23:00)
Aš irgi nelabai žinau kokia mano nuotaika  doh.gif  "Trenkta" - turbūt geriausias apibūdinimas  blink.gif

O kur kur tu maklinėji???  lotuliukas.gif

Beje, apie lietų.. pririnkau šiandien gražių dainelių... Sudėjau į temelę "Muzika, kuri pažadina..." Skiriu jas visas Jums  4u.gif

visądien mintimis atsiduriu kažkokioj unreal vietoj ir apie tokius žmones pagalvoju, kur niekad negalvojau.. lotuliukas.gif nu, vienžo, nepaaiškinsiu doh.gif biggrin.gif

bet aš ką tik viską supratau - visom tokia nuotaika, o kadangi aš čia visą parą "gyvenu", tai man pasidarė viskas aišku - viena kitai palaikom trenktas nuotiakas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 02, 23:03)
oi, bet Tu šaunuolė - vis tiek susitvarkei  thumbup.gif

apie tuos marsiečius aš jau stengiuos net nemąstyt...  irnesakyk.gif

o dėl optimizmo - skaityk savo postus  thumbup.gif
Papildyta:
visądien mintimis atsiduriu kažkokioj unreal vietoj ir apie tokius žmones pagalvoju, kur niekad negalvojau..  lotuliukas.gif  nu, vienžo, nepaaiškinsiu  doh.gif  biggrin.gif

bet aš ką tik viską supratau - visom tokia nuotaika, o kadangi aš čia visą parą "gyvenu", tai man pasidarė viskas aišku - viena kitai palaikom trenktas nuotiakas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš irgi apie vyrus stengiuos negalvot blink.gif blink.gif blink.gif
Daba gerai taip kaip yra nail.gif

Crazysun, gal tau irgi PMS? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bo aš tik tom dienom jaučiuos kaip į Bermudų trikampį papuolus lotuliukas.gif
Atsakyti
o naktine pamaina.. 4u.gif oj mergaites..katik padariau kai ka neprotingo-atsidariau savo nuotrauku fozdzeri paziuret-visos jos su mano ex-liudnumas kazkoks uzejo.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 02, 23:09)
Aš irgi apie vyrus stengiuos negalvot  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Daba gerai taip kaip yra nail.gif

Crazysun, gal tau irgi PMS?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bo aš tik tom dienom jaučiuos kaip į Bermudų trikampį papuolus  lotuliukas.gif

o gal būna POMS (POmensturacinis sindromas)? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 10 02, 23:13)
o naktine pamaina.. 4u.gif  oj mergaites..katik padariau kai ka neprotingo-atsidariau savo nuotrauku fozdzeri paziuret-visos jos su mano ex-liudnumas kazkoks uzejo.. doh.gif

Oujee.... console.gif
Suprantu...
Čia išties klaidelė... Geriau jau uždaryk.... console.gif Geriau pasvajok apie ateitį 4u.gif Arba surašyk savo planus ax.gif Arba mums parašyk viską ką galvoji, išsiliesi 4u.gif

O aš jau su savo ex vėl plepu. Jau lyg ir linksma vėl lotuliukas.gif
Vienu žodžiu aš kosmose blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 02, 23:19)
Oujee.... console.gif
Suprantu...
Čia išties klaidelė... Geriau jau uždaryk.... console.gif Geriau pasvajok apie ateitį  4u.gif  Arba surašyk savo planus  ax.gif  Arba mums parašyk viską ką galvoji, išsiliesi  4u.gif

O aš jau su savo ex vėl plepu. Jau lyg ir linksma vėl  lotuliukas.gif
Vienu žodžiu aš kosmose  blink.gif  blink.gif  blink.gif

o gal ir gerai..aš vis peržiūrėdavau tas foto..iš pradžių buvo liūdna, o po to pradėjau galvoti kitaip..prisimindavau tik geras akimirkas ir kokia buvau laiminga su juo..ir kažkaip viskas susidėliojo..kartais ir dabar pažiūriu..ir fain, juk geri dalykai kartojasi, o blogi pasimiršta.. smile.gif
tai darbas su savim ir savo mintim, bet tam reikia laiko..
Atsakyti
Kosmosas totalus doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Pirmą kartą džiaugiuosi, kad esu laisva ir be vyro blink.gif

Ne nu toks marsas, kad neturiu žodžių blink.gif
Nenoriu nieko pasakot, bet turbūt nė viena knyga nepadės suprasti vyro mąstymo blink.gif
Atsakyti
geriau nesigilint.. doh.gif nors nevisad taip pavyksta..aš todėl ir stengiuos apie juos mintis vyt tolyn,nes.. doh.gif nusišauk..

kažkaip reikia neleisti jaukti jiems mums mūsų gyvenimo ir į viską žiūrėt kaip jie..tik čia paradoksas..jiems nepatinka, kai pradedi mąstyt ir elgtis kaip jie biggrin.gif

K O S M O S A S lotuliukas.gif
sveikos atvykusios lotuliukas.gif

..matot, kad man jau blogai doh.gif einu gal miegot..oi, kiek minčių prieš miegą... doh.gif biggrin.gif
labanakt - nenaktinėkit mirksiukas.gif
Atsakyti