Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Jei yra galimybė pirktis internetu būtinai nusipirk.
Kaip šalta namie, kad tuoj į ragą sužvarbsiu sad.gif
GERO VAKARO. LABANAKTIS.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 02 spalio 2007 - 18:51
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 02, 19:48)
Jei yra galimybė pirktis internetu būtinai nusipirk.
Kaip šalta namie, kad tuoj į ragą sužvarbsiu sad.gif
GERO VAKARO. LABANAKTIS.

koks fainas tavo parašas! lotuliukas.gif
aš turbūt pasinaudosiu geru patarimu įlįsti į karštą vonią rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 02, 19:13)
Tai aš vis apie Marsus ir Veneras svaigstu  biggrin.gif Žodžiu, buvau knygyne, ezoterinio išvis neradau sad.gif tai nuėjau į centrinį. Ten man pasakė kad knyga labai seniai jau buvo išleista - bene prieš 12 metų, taip kad turbūt neverta knygyne jos ieškoti.
Reikės pabandyti pas perpardavinėtojus, arba susitaikyt ir tęsti elektroninio varianto skaitymą  g.gif

O jau kad sulijau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

powerpuff, nuotaikos visai pakenčiamos, o kaip tavo? smile.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif šaunuolė, taip ir toliau  4u.gif

ezoterinis knygynas yra brome,einant Donelaičio gatve nuo Maironio. Nedaejus KTU centriniu rumu. Brome pamatysi iskaba, ieisi i laiptine ciut ne i buta, atrodo rusyje. Ten aplamai nerealiai daug knygu ir labai fainas pardavėjas, patars bele kokia tema, info žino visokiausią smile.gif ieškojau vienos knygos,tai pasakė kainas rusų kalba, lietuvių.
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 02, 20:40)
ezoterinis knygynas yra brome,einant Donelaičio gatve nuo Maironio. Nedaejus KTU centriniu rumu. Brome pamatysi iskaba, ieisi i laiptine ciut ne i buta, atrodo rusyje. Ten aplamai nerealiai daug knygu ir labai fainas pardavėjas, patars bele kokia tema, info žino visokiausią smile.gif ieškojau vienos knygos,tai pasakė kainas rusų kalba, lietuvių.

aš tris bromus patikrinau, ar gali būt kad nedaėjau ir nepamačiau? g.gif Iškabas visas skaičiau paskubom (nes lijo) smile.gif Nueičiau ir dar kartą...

Aristokrate, internetu pirkti irgi nerandu, jei užmatysi dar, tai mestelk linką 4u.gif
Atsakyti
Jei skaitai rusiškai, tai visas minėtasias knygas galima rasti elektroniniu variantu.
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 10 02, 21:50)
Jei skaitai rusiškai, tai visas minėtasias knygas galima rasti elektroniniu variantu.

deja su rusų man prastokai unsure.gif
Šiaip aš turiu lietuvišką elektroninę versiją - o ieškau nusipirkti nes patiko, noriu turėti. Knygą skaityt lengviau nei į monitorių spoksot, bet dabartiniais tempais tai daug greičiau perskaitysiu el.versiją, nei gausiu tikrą knygą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 02, 16:35)
Sudirbote mane. Suspardėte užpakalį kaip reikalas gavau beržinės košės. Ačiū.
Šiuo man sunkiu periodu tikrai ngalvoju kaip čia pasimėgavus esama akimirka arba ar turėsiu aš kada nors vyrą ar ne.
Tai po paraliais kaip man nustoti ėsti savo gyvenimą abzoryte?

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 02, 18:41)
Būčiau tikrai labai kvaila, jei nepaklausyčiau Jūsų patarimų. Garui nuleisti ką tik užsirašiau į sporto klubą- aišku sportu labai neužsiiminėsiu, bet pirtyse tai pamirksiu. Rusą ir kitus draugus pasikviečiau vakarienės- padėka už vakar naktį. Geras dalykas tas nedarbingumo lapelis- tinginiauji, vaistukus geri. CV susitobulinau ir išsiuntinėjau visais įmanomais skelbimais rastais internete. Tokie mano šiandienos darbai. Tikiuosi, jog kasdien vis daugiau nuveiksiu gero. Ir žmonėms vėl bus gera su manim. smile.gif

Manau, kad tu pati atsakai puikiai į sau iškylančius klausimus 4u.gif Puikiai žinai, ką negerai darai ir kaip reikia pataisyti padėtį ax.gif Tik valios gal daugiau reikia. Užsispyrimo. Kantrybės. Susivaldymo. Na panašių dalykėlių smile.gif

Šiandien labai daug gerų darbelių nuveikei, už tai sveikinu drinks_cheers.gif
Vienintelis dalykėlis kurį dar reikėtų patobulinti, tai bendravimas su kitais žmonėmis smile.gif Bet Dxija tau jau labai puikų patarimą davė smile.gif Paklausyk jos! drinks_cheers.gif

QUOTE(Kaila @ 2007 10 02, 16:52)
sveikos, merginos, nebespėju su jūsų tempais, o ir į kompaniją neįsipaišau sad.gif

Nu jo, mergyt, čia tempai užtikrinti. Dieną neįsijungi ir valandą kaip reikiant reikia skaityti lotuliukas.gif Bet tu juk mūsų senbuvė drinks_cheers.gif Visos mes vieno likimo biggrin.gif
Geriau papasakok kaip tau sekasi Tuose Reikaluose? smile.gif Kaip dienas leidi? Kaip su kandidatais reikalai? biggrin.gif Kada vyno su mumis išgersi? thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 02, 21:55)
deja su rusų man prastokai  unsure.gif
Šiaip aš turiu lietuvišką elektroninę versiją - o ieškau nusipirkti nes patiko, noriu turėti. Knygą skaityt lengviau nei į monitorių spoksot, bet dabartiniais tempais tai daug greičiau perskaitysiu el.versiją, nei gausiu tikrą knygą  smile.gif

Aš irgi nemėgstu skaityti užsienio kalba, net ir rusų doh.gif
Ir taip kartais per prievartą imu knygas į rankas, o dar jei užsienio kalba, tai išvis nieko galvoje neliktų. Nes tuo metu kai imu knygą į rankas, reikia patarimo - GREITAI lotuliukas.gif O skaitymas kita kalba užtrunka lėčiau, nes dar ir vertimas galvoje dirba biggrin.gif
Aš irgi kažkur buvau mačius internete, bet kadangi šiuo metu apskritai su vyrais į kalbas nelabai leidžiuos ir visus atstuminėju, tai ir ta knyga dar palauks biggrin.gif Nusipirksiu tada kai reiks patarimo kaip ant mylimo žmogučio neužpykti vien todėl, kad jis iš Marso, o aš iš Veneros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 02, 22:09)
Aš irgi kažkur buvau mačius internete, bet kadangi šiuo metu apskritai su vyrais į kalbas nelabai leidžiuos ir visus atstuminėju, tai ir ta knyga dar palauks biggrin.gif Nusipirksiu tada kai reiks patarimo kaip ant mylimo žmogučio neužpykti vien todėl, kad jis iš Marso, o aš iš Veneros  thumbup.gif

o man jau nelabai daug skaityti liko ax.gif Skaitau ir vis mąstau mąstau...
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 02, 22:16)
o man jau nelabai daug skaityti liko  ax.gif Skaitau ir vis mąstau mąstau...

gerai kad dar turi kur pritaikyti drinks_cheers.gif
o aš tai nesileidžiu į kalbas..
blin turi draugę, tegu turi, ko čia dar šnekina blink.gif blink.gif blink.gif
Nereik man tokių neapsisprendėlių. Aš žinau gerai ko noriu iš gyvenimo, noriu ir kad mano žmogutis žinotų rolleyes.gif

Noriu meilės šiandien nerealiai biggrin.gif Bet vistiek žinau kad ateis. Po kažkiek saulės nusileidimų ir patekėjimų. Ateis neabejotinai biggrin.gif
O penktadienį einam su drauge į barą lotuliukas.gif Bus smagu drinks_cheers.gif
Papildyta:
O electra, labas 4u.gif Pamenu tave iš kitos temos ax.gif
Kaip sekasi reikaliukai su naujuoju draugu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 02 spalio 2007 - 21:21
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 02, 22:28)
gerai kad dar turi kur pritaikyti  drinks_cheers.gif
o aš tai nesileidžiu į kalbas..
blin turi draugę, tegu turi, ko čia dar šnekina  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Nereik man tokių neapsisprendėlių. Aš žinau gerai ko noriu iš gyvenimo, noriu ir kad mano žmogutis žinotų  rolleyes.gif

thumbup.gif laikykis nepasiduok visokiem lotuliukas.gif
Papildyta:
kaip noriu miego.... labanakt mergaitės, vakar jau prisinaktinėjau biggrin.gif gero vakaro 4u.gif
Atsakyti
Labanakt...Graziu sapnu... wub.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Visos jau miegucio einat...as tai kazkaip visai nenoriu...sedziu namie per prievarta, nors galeciau i koki pasimatyma nulekt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti