QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 02, 16:35)
Sudirbote mane. Suspardėte užpakalį kaip reikalas gavau beržinės košės. Ačiū.
Šiuo man sunkiu periodu tikrai ngalvoju kaip čia pasimėgavus esama akimirka arba ar turėsiu aš kada nors vyrą ar ne.
Tai po paraliais kaip man nustoti ėsti savo gyvenimą abzoryte?
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 10 02, 18:41)
Būčiau tikrai labai kvaila, jei nepaklausyčiau Jūsų patarimų. Garui nuleisti ką tik užsirašiau į sporto klubą- aišku sportu labai neužsiiminėsiu, bet pirtyse tai pamirksiu. Rusą ir kitus draugus pasikviečiau vakarienės- padėka už vakar naktį. Geras dalykas tas nedarbingumo lapelis- tinginiauji, vaistukus geri. CV susitobulinau ir išsiuntinėjau visais įmanomais skelbimais rastais internete. Tokie mano šiandienos darbai. Tikiuosi, jog kasdien vis daugiau nuveiksiu gero. Ir žmonėms vėl bus gera su manim.
Manau, kad tu pati atsakai puikiai į sau iškylančius klausimus

Puikiai žinai, ką negerai darai ir kaip reikia pataisyti padėtį

Tik valios gal daugiau reikia. Užsispyrimo. Kantrybės. Susivaldymo. Na panašių dalykėlių
Šiandien labai daug gerų darbelių nuveikei, už tai sveikinu
Vienintelis dalykėlis kurį dar reikėtų patobulinti, tai bendravimas su kitais žmonėmis

Bet Dxija tau jau labai puikų patarimą davė

Paklausyk jos!
QUOTE(Kaila @ 2007 10 02, 16:52)
sveikos, merginos, nebespėju su jūsų tempais, o ir į kompaniją neįsipaišau
Nu jo, mergyt, čia tempai užtikrinti. Dieną neįsijungi ir valandą kaip reikiant reikia skaityti

Bet tu juk mūsų senbuvė

Visos mes vieno likimo

Geriau papasakok kaip tau sekasi Tuose Reikaluose?

Kaip dienas leidi? Kaip su kandidatais reikalai?

Kada vyno su mumis išgersi?
Papildyta:
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 10 02, 21:55)
deja su rusų man prastokai
Šiaip aš turiu lietuvišką elektroninę versiją - o ieškau nusipirkti nes patiko, noriu turėti. Knygą skaityt lengviau nei į monitorių spoksot, bet dabartiniais tempais tai daug greičiau perskaitysiu el.versiją, nei gausiu tikrą knygą
Aš irgi nemėgstu skaityti užsienio kalba, net ir rusų
Ir taip kartais per prievartą imu knygas į rankas, o dar jei užsienio kalba, tai išvis nieko galvoje neliktų. Nes tuo metu kai imu knygą į rankas, reikia patarimo - GREITAI

O skaitymas kita kalba užtrunka lėčiau, nes dar ir vertimas galvoje dirba
Aš irgi kažkur buvau mačius internete, bet kadangi šiuo metu apskritai su vyrais į kalbas nelabai leidžiuos ir visus atstuminėju, tai ir ta knyga dar palauks

Nusipirksiu tada kai reiks patarimo kaip ant mylimo žmogučio neužpykti vien todėl, kad jis iš Marso, o aš iš Veneros