Papildyta:
sveikos naktinėtojos
nesimiega?? kaip ten su vieno punkto vykdymu reikalai???

Papildyta:
visi jie kosmonautai
mane kalbina,kalbina i svečius, aiškina,kad labai pasiilgo, nuo ko net juokas ima, o šiandien Skype atkabėjo ir po valandos iš mandagumo pasisveikino
Toks juokas suėmė
Jei jau taip pasiilgo,tai turėtų vos pamatęs pult kalbint, o čia.....na kosmosas
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 02, 23:38)
geriau nesigilint..
nors nevisad taip pavyksta..aš todėl ir stengiuos apie juos mintis vyt tolyn,nes..
nusišauk..
kažkaip reikia neleisti jaukti jiems mums mūsų gyvenimo ir į viską žiūrėt kaip jie..tik čia paradoksas..jiems nepatinka, kai pradedi mąstyt ir elgtis kaip jie
K O S M O S A S
sveikos atvykusios
..matot, kad man jau blogai
einu gal miegot..oi, kiek minčių prieš miegą...
labanakt - nenaktinėkit
kažkaip reikia neleisti jaukti jiems mums mūsų gyvenimo ir į viską žiūrėt kaip jie..tik čia paradoksas..jiems nepatinka, kai pradedi mąstyt ir elgtis kaip jie
K O S M O S A S
sveikos atvykusios
..matot, kad man jau blogai
labanakt - nenaktinėkit
Taip taikliai parašei, kad neturiu jau ko pridurt
KOSMOSAS ne tas žodis.
Ir ką aš galiu patart kitiems, kad aš ir pati niekaip negaliu suprasti Vyro mąstymo
Ech... tikiuosi išsimiegosiu ir būsiu vėl gyva, žvali, besijuokianti ir be jokių minčių!!!
Nors aš labai norėčiau padėti savo ex susitvarkyti gyvenimą... Tiksliau padėti ir jam susitvarkyti mintis teigiama linkme.. Bet aš jo nesupraaantu
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 02, 23:54)
Taip taikliai parašei, kad neturiu jau ko pridurt
KOSMOSAS ne tas žodis.
Ir ką aš galiu patart kitiems, kad aš ir pati niekaip negaliu suprasti Vyro mąstymo
Ech... tikiuosi išsimiegosiu ir būsiu vėl gyva, žvali, besijuokianti ir be jokių minčių!!!
Nors aš labai norėčiau padėti savo ex susitvarkyti gyvenimą... Tiksliau padėti ir jam susitvarkyti mintis teigiama linkme.. Bet aš jo nesupraaantu
Niekaip 
KOSMOSAS ne tas žodis.
kaip Tu gali padėt K O S M O S U I?
juokas pro ašaras..
žinau ir suprantu Tavo norą, bet.. nesikankink, neleisk jam smukdyti Tavo optimizmo ir pasiektų tokių nerealių rezultatų
QUOTE(Dxija @ 2007 10 02, 23:49)
sveikos naktinėtojos
nesimiega?? kaip ten su vieno punkto vykdymu reikalai???

Papildyta:
visi jie kosmonautai
mane kalbina,kalbina i svečius, aiškina,kad labai pasiilgo, nuo ko net juokas ima, o šiandien Skype atkabėjo ir po valandos iš mandagumo pasisveikino
Toks juokas suėmė
Jei jau taip pasiilgo,tai turėtų vos pamatęs pult kalbint, o čia.....na kosmosas 
Papildyta:
Čia tai jo
Jų pasiilgimas pavėluotai
Nors knygose tai aškinama... Ale vistiek sunku moteriškoms smegenims tai suvokti
Reik greičiau pirkti tą Marsiečių knygą ir perskaityt iki galo
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 02, 23:57)
kaip Tu gali padėt K O S M O S U I?
juokas pro ašaras..
žinau ir suprantu Tavo norą, bet.. nesikankink, neleisk jam smukdyti Tavo optimizmo ir pasiektų tokių nerealių rezultatų
Gal reikėtų pažiūrėti "Žvaigždžių karų" visas dalis?
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 03, 00:02)
čia vertas dėmesio pasiūlymas
nius, dabar jau einam miegot, mergaitės
kaip aš ryt į darbą kelsiuos
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 03, 00:12)
čia vertas dėmesio pasiūlymas

ryt jau kokiam ketvirtam matavime gyvensiu
gal jei tokiais tempais ir toliau, tai ir Marsą suprast pradėsiu

Apie kokius tu čia matavimus vis kalbi, niekaip nesuprantu
Nors gal todėl nesuprantu, kad mes abi KOSMOSE irgi?
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 03, 00:16)
Apie kokius tu čia matavimus vis kalbi, niekaip nesuprantu

nemoku kitaip išsireikšti
bet galiu nuramint, jei padės, kad iki KOSMOSO jau mum nedaug trūksta
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 03, 00:19)
nemoku kitaip išsireikšti
dar pasigilinkim į marsiečių mąstyseną ir....

Manau netrukus krikštysim antrą vardą Supermylimiausios - Kosmonautės
Labas naktine pamaina...
Powerpuff kam taip save kankini?
Abzoryte, man taip daznai nutinka, kad tos vyriskos pagalbos prireikia...ir ne tik norisi silto peties...nekenciu rudens, gal todel, kad jauciuosi tokia vienisa kaip rudeninis lapas...
Nuotaika geresne tiko todel, kad nori mano masina pirkti, ketvirtadieni vaziuosiu i kaima pasiziures...
Dabar autopliuse ziurineju opel tigras, tokios visai nieko masinytes, dailios...
ir su oziaragiu susirasineju, tokio vyro nebuvau dar sutikus...nesuprasi ka galvoja...teks sakyt speju kad trintu nr
Powerpuff kam taip save kankini?
Abzoryte, man taip daznai nutinka, kad tos vyriskos pagalbos prireikia...ir ne tik norisi silto peties...nekenciu rudens, gal todel, kad jauciuosi tokia vienisa kaip rudeninis lapas...
Nuotaika geresne tiko todel, kad nori mano masina pirkti, ketvirtadieni vaziuosiu i kaima pasiziures...
Dabar autopliuse ziurineju opel tigras, tokios visai nieko masinytes, dailios...
ir su oziaragiu susirasineju, tokio vyro nebuvau dar sutikus...nesuprasi ka galvoja...teks sakyt speju kad trintu nr
Dxija, nea
Tik šiaip labai sunku suprasti kas negerai žmogui.
Ai geriau neliečiam tos temos, nes totaliai NIEKO NESUPRANTU
Tai gaunasi tušti pasvarstymai.. Kol man tiesiogiai nepasako, tol aš nieko ir nesuprantu
DG, pagaliau mašinyte parduosi
O ką ožiaragis?
Tik šiaip labai sunku suprasti kas negerai žmogui.
DG, pagaliau mašinyte parduosi
O ką ožiaragis?
Na naktinetojos
Jus kasnakt taip ilgai cia sedit???