Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

sveikos naktinėtojos smile.gif nesimiega?? kaip ten su vieno punkto vykdymu reikalai??? g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif visi jie kosmonautai smile.gif mane kalbina,kalbina i svečius, aiškina,kad labai pasiilgo, nuo ko net juokas ima, o šiandien Skype atkabėjo ir po valandos iš mandagumo pasisveikino smile.gif Toks juokas suėmė lotuliukas.gif Jei jau taip pasiilgo,tai turėtų vos pamatęs pult kalbint, o čia.....na kosmosas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 02, 23:38)
geriau nesigilint.. doh.gif  nors nevisad taip pavyksta..aš todėl ir stengiuos apie juos mintis vyt tolyn,nes..  doh.gif  nusišauk..

kažkaip reikia neleisti jaukti jiems mums mūsų gyvenimo ir į viską žiūrėt kaip jie..tik čia paradoksas..jiems nepatinka, kai pradedi mąstyt ir elgtis kaip jie  biggrin.gif

K O S M O S A S  lotuliukas.gif
sveikos atvykusios  lotuliukas.gif
..matot, kad man jau blogai  doh.gif  einu gal miegot..oi, kiek minčių prieš miegą...  doh.gif  biggrin.gif
labanakt - nenaktinėkit  mirksiukas.gif

Taip taikliai parašei, kad neturiu jau ko pridurt lotuliukas.gif
KOSMOSAS ne tas žodis. lotuliukas.gif

Ir ką aš galiu patart kitiems, kad aš ir pati niekaip negaliu suprasti Vyro mąstymo doh.gif
Ech... tikiuosi išsimiegosiu ir būsiu vėl gyva, žvali, besijuokianti ir be jokių minčių!!!
Nors aš labai norėčiau padėti savo ex susitvarkyti gyvenimą... Tiksliau padėti ir jam susitvarkyti mintis teigiama linkme.. Bet aš jo nesupraaantu doh.gif doh.gif doh.gif Niekaip blink.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 02, 23:54)
Taip taikliai parašei, kad neturiu jau ko pridurt  lotuliukas.gif
KOSMOSAS ne tas žodis.  lotuliukas.gif

Ir ką aš galiu patart kitiems, kad aš ir pati niekaip negaliu suprasti Vyro mąstymo doh.gif 
Ech... tikiuosi išsimiegosiu ir būsiu vėl gyva, žvali, besijuokianti ir be jokių minčių!!!
Nors aš labai norėčiau padėti savo ex susitvarkyti gyvenimą... Tiksliau padėti ir jam susitvarkyti mintis teigiama linkme.. Bet aš jo nesupraaantu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Niekaip  blink.gif

blush2.gif

kaip Tu gali padėt K O S M O S U I? lotuliukas.gif be šaaansų lotuliukas.gif
juokas pro ašaras..
žinau ir suprantu Tavo norą, bet.. nesikankink, neleisk jam smukdyti Tavo optimizmo ir pasiektų tokių nerealių rezultatų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 10 02, 23:49)
sveikos naktinėtojos smile.gif nesimiega?? kaip ten su vieno punkto vykdymu reikalai??? g.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif visi jie kosmonautai smile.gif  mane kalbina,kalbina i svečius, aiškina,kad labai pasiilgo, nuo ko net juokas ima, o šiandien Skype atkabėjo ir po valandos iš mandagumo pasisveikino smile.gif Toks juokas suėmė lotuliukas.gif Jei jau taip pasiilgo,tai turėtų vos pamatęs pult kalbint, o čia.....na kosmosas doh.gif

Čia tai jo biggrin.gif Vienas iš tų dalykų, kuriuos labai sunku suvokti lotuliukas.gif
Jų pasiilgimas pavėluotai lotuliukas.gif
Nors knygose tai aškinama... Ale vistiek sunku moteriškoms smegenims tai suvokti doh.gif
Reik greičiau pirkti tą Marsiečių knygą ir perskaityt iki galo lotuliukas.gif Bo net jei ir neturiu mylinčio vyro greta, bent jau suprasiu vyrus, su kuriais šiuo metu tenka susidurti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 02, 23:57)
blush2.gif

kaip Tu gali padėt K O S M O S U I?  lotuliukas.gif  be šaaansų  lotuliukas.gif
juokas pro ašaras..
žinau ir suprantu Tavo norą, bet.. nesikankink, neleisk jam smukdyti Tavo optimizmo ir pasiektų tokių nerealių rezultatų  mirksiukas.gif

Gal reikėtų pažiūrėti "Žvaigždžių karų" visas dalis? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 03, 00:02)
Papildyta:
Gal reikėtų pažiūrėti "Žvaigždžių karų" visas dalis?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

čia vertas dėmesio pasiūlymas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

nius, dabar jau einam miegot, mergaitės 4u.gif
kaip aš ryt į darbą kelsiuos doh.gif doh.gif doh.gif ryt jau kokiam ketvirtam matavime gyvensiu lotuliukas.gif gal jei tokiais tempais ir toliau, tai ir Marsą suprast pradėsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 02 spalio 2007 - 23:14
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 03, 00:12)
čia vertas dėmesio pasiūlymas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
nius, dabar jau einam miegot, mergaitės  4u.gif
kaip aš ryt į darbą kelsiuos  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ryt jau kokiam ketvirtam matavime gyvensiu  lotuliukas.gif  gal jei tokiais tempais ir toliau, tai ir Marsą suprast pradėsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Apie kokius tu čia matavimus vis kalbi, niekaip nesuprantu lotuliukas.gif
Nors gal todėl nesuprantu, kad mes abi KOSMOSE irgi? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 10 03, 00:16)
Apie kokius tu čia matavimus vis kalbi, niekaip nesuprantu  lotuliukas.gif
Nors gal todėl nesuprantu, kad mes abi KOSMOSE irgi?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nemoku kitaip išsireikšti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet galiu nuramint, jei padės, kad iki KOSMOSO jau mum nedaug trūksta lotuliukas.gif dar pasigilinkim į marsiečių mąstyseną ir.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 10 03, 00:19)
nemoku kitaip išsireikšti  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bet galiu nuramint, jei padės, kad iki KOSMOSO jau mum nedaug trūksta  lotuliukas.gif  dar pasigilinkim į marsiečių mąstyseną ir....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Manau netrukus krikštysim antrą vardą Supermylimiausios - Kosmonautės lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Abzoryte, itariu,kad tavo kosmonautas eme gailetis ir taves ilgetis lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas naktine pamaina...
Powerpuff kam taip save kankini?
Abzoryte, man taip daznai nutinka, kad tos vyriskos pagalbos prireikia...ir ne tik norisi silto peties...nekenciu rudens, gal todel, kad jauciuosi tokia vienisa kaip rudeninis lapas...

Nuotaika geresne tiko todel, kad nori mano masina pirkti, ketvirtadieni vaziuosiu i kaima pasiziures...
Dabar autopliuse ziurineju opel tigras, tokios visai nieko masinytes, dailios...
ir su oziaragiu susirasineju, tokio vyro nebuvau dar sutikus...nesuprasi ka galvoja...teks sakyt speju kad trintu nr bigsmile.gif
Atsakyti
Dxija, nea biggrin.gif
Tik šiaip labai sunku suprasti kas negerai žmogui. doh.gif Ai geriau neliečiam tos temos, nes totaliai NIEKO NESUPRANTU blink.gif doh.gif Tai gaunasi tušti pasvarstymai.. Kol man tiesiogiai nepasako, tol aš nieko ir nesuprantu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

DG, pagaliau mašinyte parduosi thumbup.gif
O ką ožiaragis? lotuliukas.gif
Atsakyti
Na naktinetojos biggrin.gif biggrin.gif Jus kasnakt taip ilgai cia sedit??? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti