Įkraunama...
Įkraunama...

••●Žalia korta●••

Ar kalbate apie medicinine apziura Zaliai kortai?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 13, 21:29)
Ar kalbate apie medicinine apziura Zaliai kortai?

Be abejo. smile.gif
Siaip i Vilniu reikejo skiepu pasus veztis ir ginekologo pazyma. Gydytojas patikrina pulsa, apziuri ir pan, paima krauja, tada nuvaziuoji plaucius persisviest, jei reikia pasiskiepini ir parvezi viska atgal pas gydytoja. Visai paprasta.
O taip nerizikuociau vaziuot is vakaro i Varsuva tikrintis - o jei ko nors neatsivesi ar kas netiks? Tai po to ir pokalbis nuplaukia, ir pinigai issimeta. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima_mama: 13 kovo 2008 - 20:42
As Vilniuje praeisiu sveikata, tik reikes ginekologo pazymos ir dvieju nuotrauku. Visas mokestis man su vaikais bus 700 Lt. Brangoka. Mano bus suzadetines viza. Bet manau panasiai kaip ir zalia korta.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 13, 21:47)
As Vilniuje praeisiu sveikata, tik reikes ginekologo pazymos ir dvieju nuotrauku. Visas mokestis man su vaikais bus 700 Lt. Brangoka. Mano bus suzadetines viza. Bet manau panasiai kaip ir zalia korta.

Mums po 300Lt kainavo (1 zmogui) plius 35Lt uz greita kraujo tyrima. Vaikams pigiau?
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 03 13, 21:57)
Mums po 300Lt kainavo (1 zmogui) plius 35Lt uz greita kraujo tyrima. Vaikams pigiau?

Suaugusiems 300 Lt. As darysiu neskubiai. Vaikams po 200 Lt, jiem nereiks rentgeno ir kraujo tyrimu.
Atsakyti
kas per ginekologines apziuros zaliai kortai??? blink.gif JAV einant medicinine tikrai to nera....
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 03 13, 17:21)
kas per ginekologines apziuros zaliai kortai??? blink.gif JAV einant medicinine tikrai to nera....

kai mes Vilniuj tvarkemes, man reikejo pristatyti paprashciausia pazyma ish ginekologo, po eilines patikros ax.gif
Atsakyti
Man irgi reikes paprasciausios pazymos is savo gydytojos ginekologes. Ja pristatysiu gydytojui amerikieciui Vilniuje. Keista, kodel nereikia vyrams is urologo? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 03 14, 01:21)

Paprasciausia pazyma, kad butu parasyta, kad esi sveika. Kai ejau jos pasiimt, tai gydytoja paklause ar del darbo saugumo departamente reikia - pasakiau , kad zaliai kortai, tai iskart ir parase.

QUOTE(laureta @ 2008 03 14, 09:15)
Man irgi reikes paprasciausios pazymos is savo gydytojos ginekologes. Ja pristatysiu gydytojui amerikieciui Vilniuje. Keista, kodel nereikia vyrams is urologo?  lotuliukas.gif

Bet uztai vyrus vietoj apziuri lotuliukas.gif

O siaip patarimas visoms, kam reikes eit sveikatos patikrinima. Jei gydytojas pasakys, kad neturit kazkokio skiepo ir paklaus ar noresit ji darytis (tam tikrais atvejais galima atsisakyt del moraliniu isitikinimu - pvz nuo vejaraupiu), tai turbut geriau atsisakykit. Sutaupysit laiko ir pinigu, o po to bet kur galesit pasiskiepint, jei noresit. Nes kaip minejau vyrui reikejo vejaraupiu ir dar vieno skiepo, tai vejaraupiu jis neatsisake, nors galejo. Nors ir siaip reikejo eit skiepintis, tai nelabai ir svarbu, bet ten Kalvariju gatvej brangesni skiepai nei kai daresi Kaune (nes ta vejaraupiu 2 kartus reikia skiepytis).
Atsakyti
As turiu skiepu kortele, mano vaikai taipogi. Taigi nera problemu. Reikes tik korteles nestis
Atsakyti
O dėl skiepų, jei vaikystėj jie daryti, tai reiktų susirasti tą vaiko skiepų pasą ar kažką panašaus?
Reiks tėvų užklausti...
Atsakyti
As visa med. kortele turiu nuo vaikystes ir su visais darytais skiepais ax.gif
Atsakyti