Įkraunama...
Įkraunama...

••●Žalia korta●••

QUOTE(MichGirl @ 2008 06 06, 03:43)
kur kalifornijoje, mes ten (i San Diego) kraustomes uz keliu savaiciu  mirksiukas.gif

Mes gyvenam Los Andzele.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 06 06, 19:27)
atskridau geguzes 31 diena, kai pamaciau mazus namus su mazais langais, mane sokas istiko, tiesiog lietuvoje tokiu nera. cia dauguma tokiuose gyvena. pareiskiau net kad cia man nepatinka  lotuliukas.gif ir nenoresiu sitame name ilgai gyventi. o pagyvenau jau keleta dienu ir visai nieko  bigsmile.gif
man gerai kad labai silta. bet nebuvome pasiruose del suniuko. blusos apipuole  lotuliukas.gif tai teko ir teritorija purksti ir vaistus pirkti, dabar laikosi super musu suniukas. o katinas musu labai didelis tai kaip eksponatas vaiksto po namus.  ax.gif
parduotuvese man sunku rasti reikiamo dydzio drabuziu. bet kaip nors.
o siaip kuo toliau tuo labiau patinka. iprasiu.

o tai dar tu visai sviezia biggrin.gif prisimenu pries 5 metus ir as panasioj situaciojoj buvau bigsmile.gif kaip dukros reaguoja?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 06 06, 20:27)
atskridau geguzes 31 diena, kai pamaciau mazus namus su mazais langais,

O kokioje valstijote jus apsigyvenote?
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2008 06 06, 19:07)
o kam tau viesbutis,juk zmones nuomuoja butus savaite i savaite( week to week) ir menuo i menesi(month to month) mirksiukas.gif  tai kur planuoji vaziuti?

na matai, kiek man teko aiskintis, tai be credit history (ar kaip ten jo ax.gif ) niekas nei banko saskaitos neatidarys, nei masina nusipirksiu, nei buta/nama issinuomosiu. O kad tureti credit history reikia darbo ir pan. (jeigu nieko nemaisau unsure.gif ) . O darbui reikia SSN smile.gif Vienu zodziu, pasaka be galo biggrin.gif
O vaziuoti planuoju i Čikaga ax.gif (arba i mazesni miesta, nes nuoma pigesne cool.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kijara: 06 birželio 2008 - 20:10
QUOTE(Kijara @ 2008 06 06, 14:07)
na matai, kiek man teko aiskintis, tai be credit history (ar kaip ten jo  ax.gif  ) niekas nei banko saskaitos neatidarys, nei masina nusipirksiu, nei buta/nama issinuomosiu. O kad tureti credit history reikia darbo ir pan. (jeigu nieko nemaisau  unsure.gif  ) . O darbui reikia SSN  smile.gif  Vienu zodziu, pasaka be galo  biggrin.gif
O vaziuoti planuoju i Čikaga  ax.gif  (arba i mazesni miesta, nes nuoma pigesne  cool.gif  )

kai nuomuojasi tokiu budu apie kuri aprasiau ,tikrai jokios history nereik,o padaveja galima ir be SSN dirbt mirksiukas.gif

As i Cikaga nevaziuociau schmoll.gif per daug ziemieciu ten ir dar gan nemaza galimybe ,kad gali but apgauta cool.gif Bet vel gi kas kur nori tas ten ir vaziuoja,kaip bebutu linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamia: 06 birželio 2008 - 20:15
QUOTE(VRed @ 2008 06 06, 20:44)
o tai dar tu visai sviezia biggrin.gif prisimenu pries 5 metus ir as panasioj situaciojoj buvau bigsmile.gif kaip dukros reaguoja?

visada buna pirmas kartas. mergaites gerai jauciasi, mes turejome lietuvoje vilniuje buta, o cia namas, taigi skirtumas yra. ir gyvunai jauciasi gerai. lietuvoje katinas neidavo i lauka, jam baisu budavo, o cia miega ant nugaros pilva isvertes.
dukrai patiko mokykla. ziuresime kaip seksis, cia nuo 9 kl. mokysis kita uzsienio kalba tik. visiskai skirtingai nei lietuvoje. dabar eis i 8 kl.
o mazoji nelabai supranta. jos abi nenori grizti kolkas atgal, joms cia patinka.

Papildyta:
QUOTE(zyliukė @ 2008 06 06, 20:47)
O kokioje valstijote jus apsigyvenote?

Georgia
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2008 06 06, 21:14)
kai nuomuojasi tokiu budu apie kuri aprasiau ,tikrai jokios history nereik,o padaveja galima ir be SSN dirbt mirksiukas.gif

As i Cikaga nevaziuociau schmoll.gif  per daug ziemieciu ten ir dar gan nemaza galimybe ,kad gali but apgauta cool.gif  Bet vel gi kas kur nori tas ten ir vaziuoja,kaip bebutu linkiu sekmes 4u.gif

Na del Čikagos tai tiksliai dar nera nuspresta tai net nzn. O kazin koks miestas/valstija palankiausia butu pirma karta i USA vaziuojanciam zmogui ? ax.gif
O kos dar budas yra nuomotis be credit history, kazkaip neuzmaciau kur parasyta blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Kijara @ 2008 06 07, 13:31)
Na del Čikagos tai tiksliai dar nera nuspresta tai net nzn. O kazin koks miestas/valstija palankiausia butu pirma karta i USA vaziuojanciam zmogui ?  ax.gif
O kos dar budas yra nuomotis be credit history, kazkaip neuzmaciau kur parasyta  blush-anim-cl.gif

mano manymu reiketu vaziuoti ten kur nera lietuviu (bet cia tik mano asmenine nuomone).
as cia gyvenu ir ju nera, ir aciudie.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 06 07, 08:55)
mano manymu reiketu vaziuoti ten kur nera lietuviu (bet cia tik mano asmenine nuomone).
as cia gyvenu ir ju nera, ir aciudie.

pilna tu lietuviu ATlantoj ir siaip Georgia... tik dar neradai...
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 06 07, 16:52)
pilna tu lietuviu ATlantoj ir siaip Georgia... tik dar neradai...

cia kur gyvenu ne vieno nera bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 06 07, 10:01)
cia kur gyvenu ne vieno nera  bigsmile.gif

kaip gali but tokia tikra? biggrin.gif:D... as va tik neseniai cia supermamoj suzinojau, kad visai salia manes jau 4 metus lietuve viena gyvena... kita is vis pazistamos pazistama kitoj gatves pusej praktishkai gyvena, irgi tik pernai suzinojau, o michigane 6 metai pragyventa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 06 07, 18:53)
kaip gali but tokia tikra? biggrin.gif:D... as va tik neseniai cia supermamoj suzinojau, kad visai salia manes jau 4 metus lietuve viena gyvena... kita is vis pazistamos pazistama kitoj gatves pusej praktishkai gyvena, irgi tik pernai suzinojau, o michigane 6 metai pragyventa biggrin.gif

jeigu suzinociau tai butu stebuklas.
Atsakyti