Įkraunama...
Įkraunama...

••●Žalia korta●••

QUOTE(mamia @ 2008 06 06, 10:14)
kai nuomuojasi tokiu budu apie kuri aprasiau ,tikrai jokios history nereik,o padaveja galima ir be SSN dirbt mirksiukas.gif

As i Cikaga nevaziuociau schmoll.gif  per daug ziemieciu ten ir dar gan nemaza galimybe ,kad gali but apgauta cool.gif  Bet vel gi kas kur nori tas ten ir vaziuoja,kaip bebutu linkiu sekmes 4u.gif

QUOTE(laureta @ 2008 06 07, 04:55)
mano manymu reiketu vaziuoti ten kur nera lietuviu (bet cia tik mano asmenine nuomone).
as cia gyvenu ir ju nera, ir aciudie.

Leiskite ponios paklausti ,kodel pacios budamos lietuvemis nenorit sutikti savo tautiecio? Kuom jie jums netinka? Kaip sakant yra tokia patarle...kas ant kito sako ant saves pasisako...Dar klausimas , tika atvaziavusiam lietuviui kas kitas pades jei ne ,tas pats lietuvis? kas?! amerikonas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasisa @ 2008 06 08, 00:26)
Leiskite ponios paklausti ,kodel pacios budamos lietuvemis nenorit sutikti savo tautiecio? Kuom jie jums netinka? Kaip sakant yra tokia patarle...kas ant kito sako ant saves pasisako...Dar klausimas , tika atvaziavusiam lietuviui kas kitas pades jei ne ,tas pats lietuvis? kas?! amerikonas  lotuliukas.gif

nu as lietuviu visu tikrai nesikratau, paprasciausiai jau is pirmo karto matosi su kuo toliau nori reikalu turet, o su kuo ne. Nudegus dar nesu per tiek metu... O del pagalbos tai man tik atvaziavusiai, taip labiausiai ir padejo amerikonai kiek reikejo (banko saskaita atsidaryt, ssn ofisa susirast, ir panasiai), o ka? kas cia juokingo?
Atsakyti
QUOTE(lasisa @ 2008 06 08, 07:26)
Leiskite ponios paklausti ,kodel pacios budamos lietuvemis nenorit sutikti savo tautiecio? Kuom jie jums netinka? Kaip sakant yra tokia patarle...kas ant kito sako ant saves pasisako...Dar klausimas , tika atvaziavusiam lietuviui kas kitas pades jei ne ,tas pats lietuvis? kas?! amerikonas  lotuliukas.gif

greiciau jau amerikonas pades nei lietuvis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MichGirl @ 2008 06 08, 17:03)
nu as lietuviu visu tikrai nesikratau, paprasciausiai jau is pirmo karto matosi su kuo toliau nori reikalu turet, o su kuo ne. Nudegus dar nesu per tiek metu... O del pagalbos tai man tik atvaziavusiai, taip labiausiai ir padejo amerikonai kiek reikejo (banko saskaita atsidaryt, ssn ofisa susirast, ir panasiai), o ka? kas cia juokingo?

amerikonas padejo, o ne lietuvis. tik vat klausiu kodel? (tiesiog smalsu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 08 birželio 2008 - 17:11
QUOTE(laureta @ 2008 06 08, 11:08)

amerikonas padejo, o ne lietuvis. tik vat klausiu kodel? (tiesiog smalsu)

nes nepazinojau ne vieno lietuvio gan ilgai, paskui atsirado keleta pazistamu, tada persikrausciau i Michigana, ir kokius 6 metus turbut ne vieno lietuvio nepazinojau, dabar kelias mergiotes zinau, bet va ir vel issikraustau ... hehe
Atsakyti
QUOTE(lasisa @ 2008 06 08, 00:26)

As juk nerasiau,kad nenoriu sutikti mirksiukas.gif Va supazindino vaiku auklyte su SM ,parsidejo ir susitikinejimai su lietuviais/em tongue.gif ,nes iki tol mano pazistamu rate lietuviu nebuvo,cia NYC.

Kas liecia pagalba ,tai butent amerikieciai man ir padejo,taip kad tikrai nematau ko taip tau cia juokinga unsure.gif rolleyes.gif

Kitas reikalas kai i saly atvaziuoji nemokedamas kalbos,tai tada aisku reik bazuotis ten kur galesi su kuo nors susisneketi,bet kai isaly atvaziuoji visiai kitokiais tiksais - tautietis pagalbai nera butinybe schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamia: 08 birželio 2008 - 22:58
As norėjau paklausti, o kas tiek kainuoja kai išloši ŽK. (15000.....) ir panašiai. Aš manau kad nuo žmogaus priklauso , ar lietuvis ar amerikonas jis bebūtų. Yra ir lietuvių gerų žmonių, ne visi gi žulikai ar kas jie ten bebūtų..
Atsakyti
QUOTE(Fordanė @ 2008 06 09, 15:21)
As norėjau paklausti, o kas tiek kainuoja kai išloši ŽK. (15000.....) ir panašiai. Aš manau kad nuo žmogaus priklauso , ar lietuvis ar  amerikonas jis bebūtų. Yra ir lietuvių gerų žmonių, ne visi gi žulikai ar kas jie ten bebūtų..

vizu mokestis, dokumentu tvarkymas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Fordanė @ 2008 06 09, 15:21)
As norėjau paklausti, o kas tiek kainuoja kai išloši ŽK. (15000.....) ir panašiai. Aš manau kad nuo žmogaus priklauso , ar lietuvis ar  amerikonas jis bebūtų. Yra ir lietuvių gerų žmonių, ne visi gi žulikai ar kas jie ten bebūtų..

Kaina priklauso nuo to, ka reikia pasidaryt ir kur darysies (cia apie visokias pazyma, vertimus ir tt). Dar reikia bilietus pridet. O siaip sveikatos patikrinimas mazdaug 300Lt, Varsuvoj kiekvienam seimos nariui 755$, na dar kelione i Varsuva. Mum 2 asmenim vertimai ir pazymos kazkur apie 200Lt isejo.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 06 07, 14:55)
mano manymu reiketu vaziuoti ten kur nera lietuviu (bet cia tik mano asmenine nuomone).
as cia gyvenu ir ju nera, ir aciudie.

smarkiai pritariu drinks_cheers.gif
mano valstijoj yra nemazai lietuviu, bet jie visi keliuose miestuose bazuojasi biggrin.gif kur as gyvenu, neteko sutikt sveiziai atvaziavusiu, yra tik nemazai su lietuviskom pavardem, nes pries daug metu seneliai emigrave, bet ju neskaitau lietuviais ax.gif Cikagoj turiu keleta draugu, kuriuos dar is lietuvos laiku pazistu, tai noreciau kad arciau jie gyventu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VRed @ 2008 06 09, 17:53)
smarkiai pritariu drinks_cheers.gif
mano valstijoj yra nemazai lietuviu, bet jie visi keliuose miestuose bazuojasi biggrin.gif kur as gyvenu, neteko sutikt sveiziai atvaziavusiu, yra tik nemazai su lietuviskom pavardem, nes pries daug metu seneliai emigrave, bet ju neskaitau lietuviais ax.gif Cikagoj turiu keleta draugu, kuriuos dar is lietuvos laiku pazistu, tai noreciau kad arciau jie gyventu verysad.gif

as irgi labai noreciau kad mano dvi drauges cia, salia manes, gyventu.
mano atveju man lietuviai tikrai nepadetu bedoje.
Atsakyti
Del pagalbos, tai tikrai is tu naujai atvaziavusiu lietuviu jos nelabai sulauksi. ax.gif Seniai seniai atvaziavusieji ar ne pirmos kartos, tai padeda kazkiek. Bet mes daugiausiai pagalbos sulaukem is amerikieciu, afrikos, pietu amerikos gyventoju - zodziu tikrai ne is lietuviu. schmoll.gif
Atsakyti
Atvaziaves cia su 0 anglu kalbos ,idomu kokiu budu tie amerikieciai padetu .
Atsakyti