QUOTE(MichGirl @ 2008 06 11, 19:09)
mergaites tevai turi vidiniu problemu akivaizdziai, jeigu net dukrai mokyklos draugus reguliuoja ir renka juos pagal tautybe.. gaila vaiko, kuriuo manipuliuojama...
Iš tikro, tai tik mano versija, tai tik mano pamąstymai kodėl jie nenorėjo leisti mergaitėms bendrauti. Gal yra ir kitokių priežasčių. Aš tikrai visiškai nenumanau. Mes gi su jais net labas nesame pasakę. Taip išėjo, kad niekur nesusidūrėm
QUOTE(laureta @ 2008 06 12, 07:30)
na jeigu jau dukrai draudzia bendrauti... as galiu su kaimynais ir nebendrauti, bet mano dukra su ju vaikais visada kieme budavo. nieko nemaciau blogo. suaugusieji pykstasi, vaikai ne.
JAU geriau tokiu lietuviu draugu tarpe ir nereikia.
Tai, kad būtume susipykę, tai būtų aišku kaip diena kodėl, o dabar visiškai neaišku. Gal pati mergaitė nenorėjo bendrauti, bet nemokėjo kaip kitaip pasakyti, tai tėvai ir pasiūlė tokį variantą

Tik man prie temos kažkaip išlindo tas prisiminimas, kad gal nenorėjo bendrauti, nes esame lietuviai. Ir vien dėl to, kad čia buvo paminėta, kad geriau nevažiuoti ten, kur yra daugiau lietuvių.
Asmeniškai aš bendrauju su visais, bet pastebėjau, kad vis gi mieliau bendrauju su europiečiais Man tiek humorą, tiek pačio gyvenimo vertybės labiau priimtinos ir suprantamos. Smagu su Pietų Amerikos atstovais vakarėliuose praleisti. Jie tiesiog trykšta džiaugsmu, energija ir moka linksmintis
(tik su vyriškąja puse reikia atsargiai, nes jau suokti moka kaip reta) 
Kol kas turbūt sutikau tik gerus žmones, todėl per gerus metus nenusivyliau žmonėmis.