Įkraunama...
Įkraunama...

••●Žalia korta●••

zinot labai idomu pasidare jeigu islosia zalia korta ir persigalvoja zmogus ar mes ja perimti anksciau kiek atsimenu tai budavo galima nuvaziuoji i Varsuva ir peraso kitam asmeniui, o kaip dabar?
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 11 18, 19:02)
zinot labai idomu pasidare jeigu islosia zalia korta ir persigalvoja zmogus ar mes ja perimti anksciau kiek atsimenu tai budavo galima nuvaziuoji i Varsuva ir peraso kitam asmeniui, o kaip dabar?

Pirma karta toki dalyka girdziu blink.gif O jus toki realu atveji zinot ar tik is pazistamu pazistamu pazistamu girdeje? Nu kaip suprantu,tai kas islosia, tas ir gauna. Jei nenori vaziuot,tai ir nevaziuoji, bet perduot niekam negali. Ypac kai dabar ten saugumas visoks sustiprintas.

Be to, juk visur pilna skelbimu butu, kad perka zalia korta,o ne fiktyviai tuoktusi.

Ir dar-iki Lenkijos sveikatos pattikrinima turi praeit, dokumentu kruva Amerikai nusiust, tai per naivu butu, kad kazkas tik i Varsuva nuvaziuotu ir iskart jam uzrasytu. Netgi sveikata tikrinantis turi originalu laimejimo laiska atsivezt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima_mama: 18 lapkričio 2007 - 19:46
as kaip ir rasiau kad anksciau yra taip buve cia turiu omeny pries gal kokius septynis metus pazystami jau isvaziave tai siuo budu tvarkesi gal pries kokius 8-9 metus tiksliai zinokit ir nepamenu gerai pamenu tik kada isvaziavo nes ta data sutampa su man svarbia data, bet tikrai zinau kad toks budas buvo imanomas ju net kaina tada svyravo apie desimt tukstanciu doleriu.
o as jau isisvajojau biggrin.gif per smarkiai matyt bet istiesu panagrinejus dabartinius atvejus tikriausia nelabai realu, o be to jauciu neatsiras tokiu kurie islosia nevaziuos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvaigzdute23: 18 lapkričio 2007 - 23:10
QUOTE(busima_mama @ 2007 11 17, 23:47)
Ne pazistami, o brolis gyvena, tai cia jau be abejoniu priims. wink.gif Bet ir siaip turim lietuvius ir nelietuvius draugus, kurie padetu pradzioj. Tai ir nebaisu. smile.gif Kolkas svarbiausia Varsuvos palaiminima gaut. biggrin.gif

Juk zalia korta laimejus turi pateikt finansinius irodymus(daug daug $$$ banke turet) ARBA sponsoriaus pazyma, kad pades jav ARBA darbo sutarti. Tai kaip ir raset, kruveles pinigu reikia, jei vaziuoji pats ir nepazistant nieko jav.

Tai puiku jeigu yra kas pades, o Varsuvoje nera nieko baisaus jegu visi dokumentai, kuriu jie reikalauja tvarkoje.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 11 18, 17:08)
as kaip ir rasiau  kad anksciau yra taip buve cia turiu omeny pries gal kokius septynis metus pazystami jau isvaziave tai siuo budu tvarkesi gal pries kokius 8-9 metus tiksliai zinokit ir nepamenu gerai pamenu tik kada isvaziavo nes ta data sutampa su man svarbia data, bet tikrai zinau kad toks budas buvo imanomas ju net kaina tada svyravo apie desimt tukstanciu doleriu.
o as jau isisvajojau biggrin.gif per smarkiai matyt bet istiesu panagrinejus dabartinius atvejus tikriausia nelabai realu, o be to jauciu neatsiras tokiu kurie islosia nevaziuos

nei pries 7 nei pries 9 metus to nebuvo... kazka sumaisei arba ne taip supratai... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 11 18, 15:08)
as kaip ir rasiau  kad anksciau yra taip buve cia turiu omeny pries gal kokius septynis metus pazystami jau isvaziave tai siuo budu tvarkesi gal pries kokius 8-9 metus tiksliai zinokit ir nepamenu gerai pamenu tik kada isvaziavo nes ta data sutampa su man svarbia data, bet tikrai zinau kad toks budas buvo imanomas ju net kaina tada svyravo apie desimt tukstanciu doleriu.

mistika cia kazkokia blink.gif pirma karta girdziu, o ir MB bendradarbio zmona, dirbanti migracinej, nera nieko panashaus girdejusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 11 19, 00:08)

Zinok ne uz ka nepatikesiu, kad taip imanoma. Cia gi ne kazkokia paprasta loterija. Tecio draugai laimejo zalia korta pries 9metus ir tikrai taip nebuvo. Jau vien pagalvojus, kaip nelogiska butu. Kam tada lost, jei gali nusipirkt perimt? Gal ten tie jusu pazistami laimejo,o tik Varsuvoj registracijos vieta pereme ar kazkas kito ten buvo, be tik ne zalia korta. Cia butu panasiai kaip Lietuvos pilietybe kam nors suteikiant tas zmogus sakytu as atsisakau ir perduodu kazkam. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima_mama: 19 lapkričio 2007 - 10:19
labai aciu uz jusu nuomone as taip ir galvojau kad dabar tai nelabai imanoma, nes labai iskelti reikalavimai, taciau turiu dar viena prasyma as nerealiai trokstu isvykti i usa, bet dabar jau prasidejo vidiniai apmastymai kodel as to taip noriu, esu laimingai istekejusi ir turiu du nuostabius vaikus, materialine padetis tikrai labai gera, taciau kazkas mane labai ten traukia.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 11 19, 12:54)
labai aciu uz jusu nuomone as taip ir galvojau kad dabar tai nelabai imanoma, nes labai iskelti reikalavimai, taciau turiu dar viena prasyma as nerealiai trokstu isvykti i usa, bet dabar jau prasidejo vidiniai apmastymai kodel as to taip noriu, esu laimingai istekejusi ir turiu du nuostabius vaikus, materialine padetis tikrai labai gera, taciau kazkas mane labai ten traukia.

Ir kas per prasymas? O traukia tai turbut daugeli, nes galvoja, kad ten viskas labai lengva ir paprasta ir kruva pinigu laukia. Realiai tai ten irgi dirbi, gyveni ir nieko nera tokio paprastai lengvo, bet gyvent turbu lengviau. Pati as Jav n kartu buvus, su vyru karta tik buvom, bet kai dabar pakalbam,tai abu norim isvaziuot. Ten nueini i parduotuve, apsiperki ir tikrai matai ka nusiperki,o cia grizti uz 100Lt maisto nusipirkus ir nera ka valgyt. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2007 11 19, 12:33)
Ir kas per prasymas? O traukia tai turbut daugeli, nes galvoja, kad ten viskas labai lengva ir paprasta ir kruva pinigu laukia. Realiai tai ten irgi dirbi, gyveni ir nieko nera tokio paprastai lengvo, bet gyvent turbu lengviau. Pati as Jav n kartu buvus, su vyru karta tik buvom, bet kai dabar pakalbam,tai abu norim isvaziuot. Ten nueini i parduotuve, apsiperki ir tikrai matai ka nusiperki,o cia grizti uz 100Lt maisto nusipirkus ir nera ka valgyt.  doh.gif

Tai prasymas tas ir yra kad pabandytume padiskutuoti del sios mano manijos gal ir daugiau yra tokiu kam aktualu, nors as abejoju nes kiti tai zino kodel nori (jei nori) isvykti i JAV, bet as kai siandien ryte pabandziau uzduoti sau si klausima tai nesugalvojau nei vieno lodisko paaiskinimo.
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 11 19, 13:02)
Tai prasymas tas ir yra kad pabandytume padiskutuoti del sios mano manijos gal ir daugiau yra tokiu kam aktualu, nors as abejoju nes kiti tai zino kodel nori (jei nori) isvykti i JAV, bet as kai siandien ryte pabandziau uzduoti sau si klausima tai nesugalvojau nei vieno lodisko paaiskinimo.

O tu ar esi bent viena karta buvus JAV? Nesupyk, bet kaip galima noreti issikraustyti gyventi i kokia tai sali, nezinat, kokia ji is tikro, o ne is kitu zmoniu pasakojimu? g.gif .Gi kiekvienas zmogus skirtingas - kas vienam imponuoja, kitam is vis gali buti labai svetima 4u.gif Siulyciau, jei yra galimybe, pakeliauti, paziureti, kas kaip, o tik tada galutinai apsispresti, ar tikrai nori kraustytis uz Atlanto 4u.gif . Cia juk ne is Klaipedos i Vilniu vaziuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2007 11 19, 20:02)

Man aktualu, aš irgi labai noriu išvažiuoti i JAV, bet aš noriu pirmam
kartui važiuoti kaip į pažintinę kelionę kokiam mėnesiui,
o vėliau išvažiuoti metam ar dviem....
Atsakyti