QUOTE(MichGirl @ 2007 11 20, 00:11)
velgi tai VBS bobu agenturos duomenys (nu neklausykit jus kas ka sneka, siaubas kokie lengvatikiai zmones).... vienodos ar nevienodos pavardes nieko nereiskia... atvaziuoja pas nelegalius savo vaikus ju tevai aplankyti ambasadoj teisybe pasakydami ir vizas gaudami.. o cia tolimi giminaiciai... ir vien del tos pacios pavardes.. galima pagalvot, kad visi su vienodom pavardem butinai giminaiciai buna but...
Kreipiantis vizos visu pirma ziuri i butent to zmogaus rysius su lietuva, o ne kas ir kur gyvena... Man cia sitam forume kazkada aiskino, kaip zmones studijuojantys JAV negali tevu pasikviest, kad aplankytu, arba jei statusa tu salyje keitei negali atvaziuot jie... ale tiek mano mama jau du kartus viza gavo, tiek vyro abu tevai mums dar studentais bunant cia (ir statusus abu esam keite) labai sekmingai lankesi
Kreipiantis vizos visu pirma ziuri i butent to zmogaus rysius su lietuva, o ne kas ir kur gyvena... Man cia sitam forume kazkada aiskino, kaip zmones studijuojantys JAV negali tevu pasikviest, kad aplankytu, arba jei statusa tu salyje keitei negali atvaziuot jie... ale tiek mano mama jau du kartus viza gavo, tiek vyro abu tevai mums dar studentais bunant cia (ir statusus abu esam keite) labai sekmingai lankesi

Aciu labai matai dedei nesiseke nors jam jau virs septyniasdesimties o be to forumo "lietuvauzsienyje" ziniomis mums ir neverta bandyt vistiek nieko doro neiseis, taigi pasiauginu mazyli ir gal tuoj sakysiu laukit manes as atvykstu