Mano instruktorius taip pasitikėjo ne manim, o savim, kad kol vežė mane iki treniravimosi vietos - paleidęs vairą užrašų knygutę tyrinėjo
Nutariau, kad nesveikas
Na bet avarijos nepadarė, tai gal tik norėjo man parodyti, koks jis asas...
kai paskaitau tavo INSI postus, suprantu, kiek aš dar mažai išmokau...
. Šiandien jis užkniso mane galutinai, jau antrą kartą atideda pamoką, šįkart atseit mašiną paremontuoti reika, praeitą kartą šiaip kažkokios problemos. Pikčiausia, kad paskambina porą valandų prieš važiavimą, kai aš jau susitarusi dėl išleidimo iš darbo ir tt
.Visai praradau norą vairuoti, ir nenoriu ten eiti. Na bet paskambinau ir susitariau su kitu instruktoriumi, tik gausis pertrauka kokių poros savaičių, nors gal ir gerai, nes visai užsiknisau ir darbe ir dar su tuo mokytoju
gerai padarei keisdama
nes teoriskai jei reikalauja instruktoriu ispeti del neatejimo pries 24 valandas (bent mano mokykloj taip yra), tai ir instruktorius turetu gerbti tavo laika ir neissidirbinet. uolab kad nuo instruktoriaus elgesio ir mokymosi kokybe priklauso, juk jei zmogu pamacius ji tik priploti noris - kokie ten mokslai
QUOTE(Bitkresle @ 2007 10 17, 18:30)
Mano instruktorius taip pasitikėjo ne manim, o savim, kad kol vežė mane iki treniravimosi vietos - paleidęs vairą užrašų knygutę tyrinėjo
Nutariau, kad nesveikas
Na bet avarijos nepadarė, tai gal tik norėjo man parodyti, koks jis asas...
Asilas,o ne asas
QUOTE(LOCKETS @ 2007 10 15, 15:38)
aš tai iš tikrųjų taip ir maniau, kad nekabins, nes biškiuką dėmesį gali blaškyti
va taip atrodo DOVANĖLĖ
šaunu, kad kuo toliau, tuo geriau sekasi vairuoti
aha, kai aš ėjau į teoriją, tai buvo gal max 4 vaikinai, paskui su sekančia grupe mažiau
ir ką nusprendėt būtent dėl tokių rezultatų
Aš prieš porą metų irgi ZEBRE mokinausi, taip norėjau kažkokį zebriuką padovanot, bet niekur neradau, o Tavo to-oo-o--okks gražutis, kad net pavydu :-)
Nors teks gal man grįžt, nes taip jau atsitiko, kad daugiau nei pusę metų nesėdėjau už vairo, ir vėl galėsiu važiuoti tik po Najuų metų, tai dėl savo šventos ramybės gal kokias kelias papildomas valandas ant prisnigtų gatvių reikės nusipirkti :-)
QUOTE(Kastyte @ 2007 10 18, 16:39)
Aš prieš porą metų irgi ZEBRE mokinausi, taip norėjau kažkokį zebriuką padovanot, bet niekur neradau, o Tavo to-oo-o--okks gražutis, kad net pavydu :-)
Nors teks gal man grįžt, nes taip jau atsitiko, kad daugiau nei pusę metų nesėdėjau už vairo, ir vėl galėsiu važiuoti tik po Najuų metų, tai dėl savo šventos ramybės gal kokias kelias papildomas valandas ant prisnigtų gatvių reikės nusipirkti :-)
ačiū, gaila, akd pati tokių grožių nemoku daryti
aš apie žiemą irgi pagalvoju, kad gal reikės profilaktiškai kelis kartus pravažiuot kitokiom meteorologinėm sąlygom
QUOTE(LOCKETS @ 2007 10 18, 16:43)
ačiū, gaila, akd pati tokių grožių nemoku daryti
aš apie žiemą irgi pagalvoju, kad gal reikės profilaktiškai kelis kartus pravažiuot kitokiom meteorologinėm sąlygom
Man jau vien surast tokį grožį buvo kažkas nerealaus, apie darymą savo rankom išvis nėr kalbos
Aš jau važiavau pernai žiemą, bet nedaug, o pavasarį visą kasdien, bet kažkaip dabar, kai vakarais jau taip anksti temsta, tai vėl biškį bijau. O kas žiemą bus
QUOTE(Kastyte @ 2007 10 18, 16:50)
Man jau vien surast tokį grožį buvo kažkas nerealaus, apie darymą savo rankom išvis nėr kalbos
Aš jau važiavau pernai žiemą, bet nedaug, o pavasarį visą kasdien, bet kažkaip dabar, kai vakarais jau taip anksti temsta, tai vėl biškį bijau. O kas žiemą bus
Dar kad tas gatves žmoniškai nuvalytų. O dar pradėsiu važinėt iš užmiesčio, su vaikais į namą įsikraustom gruodį, tai va ir planuoju pasitikrint įgūdžius 
oi, įgūdžius tobulinti niekada nevėlu
ir tikrai kelios pamokėlės tik į naudą
QUOTE(LOCKETS @ 2007 10 18, 17:00)
Ačiū už palaikymą
Kai nueisiu į mokykllą, reikės gyvai tą grožį apžiūrėt
QUOTE(insi @ 2007 10 17, 20:04)
gerai padarei keisdama
nes teoriskai jei reikalauja instruktoriu ispeti del neatejimo pries 24 valandas (bent mano mokykloj taip yra), tai ir instruktorius turetu gerbti tavo laika ir neissidirbinet. uolab kad nuo instruktoriaus elgesio ir mokymosi kokybe priklauso, juk jei zmogu pamacius ji tik priploti noris - kokie ten mokslai 
Mes tą pačią mokyklą lankom
Priploti man jau šiandien norėjosi, na bet jau paskutinį kartą su juo vairavau, tai tiek to... Nežinau ar aš tokia kvaila, ar ką, bet šiandien visiškai blogai pravažiavau, juodai susinervinau aikštelėje, nes visiškai nesisekė, vis gesau ir gesau
Sėkmės jums visoms. Iki
QUOTE(Kastyte @ 2007 10 18, 17:05)
O aš tą grožį *gyvai* šiandien ir pačiupinėjau.